ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  galatasaray - kasımpaşa
galatasaray kasimpasa 24 02 2008 saat 19 00 lig tv
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

'' i l k o ''
'' i l k o ''
maç hakkındaki yorumlarınız ?
~ 199 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
bence kazanacak takım belli,bu başlık açılmasa da olurdu:)

ıssız
ıssız
kasımpaşa tam cimbomun dişine göre rakip bence
çok iyi maç olacak

souvereign jr.
souvereign jr.
kasımpaşa bu ligi haketmiyo fark yerler umarım rakipleri galatasaray'da olsa kasımpaşa'ya kinim büyük o yüzden gs 8-0 kasımpaşa diyorum skora.

solitary man
solitary man
bu maçı kazansalar ne olurki daha...
zaten ligde ya fener ya cimbom ya da beşiktaş şampiyon olacak...
olmasınlar şampiyon falan gerek yok artık...
 1   ~ 199 gün   mesajın adresini al  

'' i l k o ''
'' i l k o ''
harbı he kasımpasa ne allah askına ya su an lıgde kasımpasa,ıstanbul beledıye o kadar gereksız takımlarkı ...2.lıgden sakarya - antalya ınsallah gelır en azından taraftarlı da var bunların

solitary man
solitary man
ya ikinci lig maçlarına baktım geçen hafta.. özetlere... stadlar neredeyse dolu... hepsi şehir takımı neredeyse... maçlar çok güzel... ama birinci lige bakıyorsun.. kayseri antep sivas falan var...
hep belediye takımları.. ankaragücü ve gençlerbirliğini bile istemiyorum ben...

souvereign jr.
souvereign jr.
bu sene karşıyaka formda ama çıkabilir 1.lige. 5.liğe yükseldiler hem de istanbulsporu yenip.

sphinx®
sphinx®
arkadaşlar çorumspor 2. lige çıkıyor bi terslik olmazsa bu sene...seneye çorumsporu destekleyin kasımpaşa yerine 1. lige çıksın(2 sene içinde tabi kategori uygulaması gereği ) ;)

souvereign jr.
souvereign jr.
valla öncelik izmir takımlarına :) rezalet yahu türkiye'nin 3.büyük şehri izmir'in takımı yok. bir senede 5 takım birden 1.ligde oynamış izmir takımları. büyük başarı. ama karşıyaka çıkacak bu sene 1.lige yani çıkma ihtimali yüksek son maçlarını kazanıyo ve şuan 5.sırada.

dr_fb_li
dr_fb_li
liseyi çorumda okudum bi tane hizmetli hüseyin abi vardı onun pankart yapmasına yardım ederdik amigolardan biriydi her maça giderdi bende bi sürü maçına gittim çorumsporun inşallah çıkar ama ben genede samsunu nçıkması gerektiğini düşünnlerdenim bi sürü taraftarı var ama malesef çıkamıyp bu senede

sphinx® demis ki:

arkadaşlar çorumspor 2. lige çıkıyor bi terslik olmazsa bu sene...seneye çorumsporu destekleyin kasımpaşa yerine 1. lige çıksın(2 sene içinde tabi kategori uygulaması gereği ) ;)

comandante
comandante
Ben mi yanlış görüyorum yoksa Kasımpaşa ilk yarıda 6alatasaray'a 1-0 çaktı mı?? Zor ama sonunu getirebilirse Kasımpaşa bu çok fena kapak olur bazılarına. Ha maç bitiminde 6alatasaray maçı kazanırsa sana kapak oldu gibisinden saçmalarla gelmeyin. Zira 6alatasaray'ın kasımpaşa'yı yenmesi kimseye kapak olacak bir durum değildir. Kasımpaşa'nın koymasıysa....
~ 196 gün   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
1-0 gerideyiz.
neden bilmiyorum ama içimde tanımlayamadığım bi sevinç var ..

anisakis
anisakis
hayatımda senin kadar kompleks bir adam görmedim.. tuttugun takımıda felaket bir şekilde temsil ediyosun

comandante demis ki:

Ben mi yanlış görüyorum yoksa Kasımpaşa ilk yarıda 6alatasaray'a 1-0 çaktı mı?? Zor ama sonunu getirebilirse Kasımpaşa bu çok fena kapak olur bazılarına. Ha maç bitiminde 6alatasaray maçı kazanırsa sana kapak oldu gibisinden saçmalarla gelmeyin. Zira 6alatasaray'ın kasımpaşa'yı yenmesi kimseye kapak olacak bir durum değildir. Kasımpaşa'nın koymasıysa....

e = m . c²
e = m . c²
fener yenildi ya galatasaray da yenilmezse olmaz...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008