| |
freak
|
|
|
~ 199 gün
|
|
| |
freak
|
|
|
~ 199 gün
|
|
| |
freak
|
|
|
~ 199 gün
|
|
| |
freak
|
|
|
~ 199 gün
|
|
| |
ivy
|
cartman tabiki aşıkım hemide ... =) bi de bok adam =)
|
|
~ 199 gün
|
|
| |
aslan67
|
Biraz ağzım bozuk olabiliyor yeri geldiğinde,kendime en yakın hissettiğim cartman tabii ki:)
|
|
~ 199 gün
|
|
| |
recess
|
mr. hankey the christmas poo, haaaurihooo... :)
|
|
~ 199 gün
|
|
| |
**mephisto** ®
|
Yahudi oglan - Kyle Broflovski benim adamim ya gruptaki en zeki cocuk,ama Cartman'i cok ciddiye alio o brz snr bozucu.Gerci Cartman'in uyuz etme metodlari benmkine cok benzio o yuzden onu da sevmio diilim
|
|
~ 199 gün
|
|
| |
secret smile(: l
|
keennyyy(: hep ölüo yok öldüğü sanılıo ama hiç ölmüo yaa(:
seyide çok sewiyorum sewdiği kızı görünce kusmaya başlayan bi karakter warya ismini hatırlayamadım yazık yaa tam öpücek kızı kusuo(:
|
|
~ 199 gün
|
|
| |
lord of drinks
|
stan
secret smile(:[ea demis ki: ]
keennyyy(: hep ölüo yok öldüğü sanılıo ama hiç ölmüo yaa(:
seyide çok sewiyorum sewdiği kızı görünce kusmaya başlayan bi karakter warya ismini hatırlayamadım yazık yaa tam öpücek kızı kusuo(:
|
|
|
~ 199 gün
|
|
| |
|
bide küçük bi çocuk wardı kimn kardeşiydi onuda hatırlamıyorum:p güya ben izliyorum south parkı:/ konuşurken kafası ağzindan ayrılmış olan war ses tonu çok güzel onunda..uzaylılar kaçırmıştı bi ara(:
|
|
~ 199 gün
|
|
| |
lord of drinks
|
ike
o da kyle ın kardesi.yeşil şapkalı olanın hani. ama üvey kardesi. kanadalı aslen o. oyüzden kafası kopuk gibi duranzi.
|
|
~ 199 gün
|
|
| |
|
|
|
~ 199 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
|
|
~ 199 gün
|
|
| |
cryhavoc
|
timmy de şahane bir karakter :) ayrıca stan'în ablasıydı sanırım o da yarıyor. gerçi dizideki tüm elemanları toplayın bir cartman etmez :)
screw you guys i'm going home
|
|
~ 85 gün
|
|
| |