| |
bravestarr
|

Bay Brooks�;u başarılı bir işadamı, cömert bir hayırsever, sevgi dolu bir koca ve baba, toplumun düzgün bir üyesi olarak tahayyül edin. Herkes onun mükemmel olduğunu söylüyor.
Bununla birlikte, Bay Brooks tehditkâr bir sırra sahiptir- o şimdiye kadar hiçkimsenin kendisinden şüphelenmediği, keskin zekalı, doyumsuz bir seri katildir.
Earl Brooks (Costner) seven bir eş (Marg Helgenberger), kendisine düşkün bir kız evlat (Danielle Panabaker), toplumun saygısı ve durmadan gelişmekte olan kendi işi de dahil olmak üzere her şeye sahiptir. Oysa, Bay Brooks başkalarınca bilinmeyen farklı bir hayat sürdürmektedir. O aynı zamanda Parmak İzi Katili namıyla ün salmış seri bir katildir. Yakın zamana kadar etkin olmamasına rağmen, Bay Brooks�;un patolojik dürtüsü, Bay Brooks�;un günahları için suçladığı tilki gibi kurnaz şeytani ikinci benliği (Akademi ödüllü William Hurt) tarafından yeniden harekete geçirilmiştir. Fakat masum bir çifti öldürmek için bir kez daha sadist dürtülerine yenik düşen Bay Brooks ilk hatasını yapar, Bay Brooks�;a tuhaf bir taleple şantaj yapmayı yeğleyen röntgenci fotoğrafçı Tom (Dane Cook) tarafından gözlemlenir. Ayrıca bu son cinayeti, kişisel bunalımı yüzünden gözü dönmüş bir şekilde Parmak İzi Katilinin kimliğini çözmeye çalışan inatçı bir dedektifin de (Demi Moore) Bay Brooks�;un peşine düşmesini sağlar.
imdb puanı :
7.6/10
Yapım :
2007, ABD
Tür :
Dram / Gerilim / Suç
Yönetmen :
Bruce A. Evans
Senaryo :
Bruce A. Evans, Raynold Gideon
Oyuncular :
Demi Moore, Kevin Costner, Dane Cook, William Hurt, Marg Helgenberger
Yapımcı :
Kevin Costner, Raynold Gideon
Görüntü Yönetmeni :
John Lindley
Müzik :
Ramin Djawadi
Dağıtım :
UNP Filmcilik
Süre :
1 saat, 35 dk.
Gösterim Tarihi :
1 Haziran 2007
|
|
1 ~ 200 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
|
|
~ 200 gün
|
|
| |
glikoz'last hope'
|
güzel kurgulanmış bir filmdi. costner şizofren rolünü hiç abartıya kaçmadan oynamış..
|
|
~ 200 gün
|
|
| |
grey.
|
2 ay kadar önce izlediğim ve çok beğendiğim psikolojik gerilim içerikli film.
Katil, kan, gerilim, cinayet ve nicelerini izlemekten hoşlananların izlemesi gerektiğini düşündüklerimden....
|
|
~ 200 gün
|
|
| |
atalay
|
tv de izlemiştim, beğenmiştim
izlemeyenlere tavsiye ederim
|
|
~ 200 gün
|
|
| |
celitons
|
guzel film ben çok begendm oselliklede adamın damarının kesıldıı sahneyi
|
|
~ 200 gün
|
|
| |
ertu '
|
daha once biri acmisti sanki bu baslgi dicem ama baska bi yerde gormus te olablirim
|
|
~ 200 gün
|
|
| |
:.cevriye.:'hopeful'
|
ben sıkıcı buldum..bilmiyorum..
|
|
~ 200 gün
|
|
| |
jan
|
güzel filmdi , kevin costner psikopat rolünün altından başarıyla kalkmış :D
|
|
~ 200 gün
|
|
| |
seytan ucurtmasi
|
|
|
~ 200 gün
|
|
| |
aslan67
|
Nedense son zamanlarda izlediğim Kevin Costner filmleri güzel çıkmaya başladı,halbuki bu adamın filmlerinden oldum olası hazzetmem,güzel filmdi:)
Filmi izlemeyenler burayı okumasın!:)
Yalnız filmin sonunda bence ipucu bıraktı,polisle telefonla konuştuktan sonra telefonu binadan aşağı attı,telefon parçalara dağıldı;ama üzerinde parmak izi vardı ve şöyle bir sistem var,telefonun imei numarası savcılık tarafından takip edilerek bulunabiliyor,sinyal gelmesi yeterli,yani o son görüşmeyi savcılıktan izin alındığı takdirde aratıp telefonun yeri tespit edilebilir ve parmak izine bakılabilir:)
|
|
~ 147 gün
|
|
| |
kalburabastı
|
sondaki makaslı sahneden sonra filmi bitirseler
daha sonrada miss.brooks olarak geri dönse ve ordada kızı basrolde olsa güzel olurdu =))
aslan67 demis ki: Nedense son zamanlarda izlediğim Kevin Costner filmleri güzel çıkmaya başladı,halbuki bu adamın filmlerinden oldum olası hazzetmem,güzel filmdi:)
Filmi izlemeyenler burayı okumasın!:)
Yalnız filmin sonunda bence ipucu bıraktı,polisle telefonla konuştuktan sonra telefonu binadan aşağı attı,telefon parçalara dağıldı;ama üzerinde parmak izi vardı ve şöyle bir sistem var,telefonun imei numarası savcılık tarafından takip edilerek bulunabiliyor,sinyal gelmesi yeterli,yani o son görüşmeyi savcılıktan izin alındığı takdirde aratıp telefonun yeri tespit edilebilir ve parmak izine bakılabilir:) |
hatırladıgım kadarıyla yere düştükten sonra telefonun bataryası cıkmıstı batarya cıktıktan sonra hiçbir telefonun izi sürülemez =)
|
|
~ 143 gün
|
|
| |