ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
bir süredir cnbc-e'de tanıtımlarını gördüğümüz dizi nihayet bugün başladı.
konu, gayet enteresan. dizi de fantastik. yönetmeni zaten men in black'in falan yönetmeniymiş, barry sonnenfeld. men in black öyle iyi bir film değildi ama ilk bölümden gördüğüm kadarıyla, burada süper iş çıkarmış. sanırım altın küre kazandı zaten bu diziyle.
20 Şubat 2008 00:50
denizhan
Ölüleri dokunarak bir dakikalığına yeniden hayata döndürebilen Ned'in öyküsünü anlatan “Pushing Daisies” Amerika'da yılın en büyük ilgi gören yeni dizilerinden biri olup, Altın Küre'ye aday gösterildi.
Ned'in hayatı hiç normal değil. Dokunmak onun için bambaşka bir anlama geliyor. Çünkü Ned'in tenine temas etmek, ölüleri diriltebiliyor. Evet, ölü herhangi bir şeyi, dokunarak hayata döndürebiliyor Ned. Bir insanı, bir köpeği, hatta bir çileği... Bu tuhaf özelliğini küçük yaşta keşfedip, gizlice yaptığı birtakım denemelerle sınırlarını öğreniyor.
Çocukken öncelikle şunu anlıyor: bir ölüye dokunduğunda o kişi ya da şey hayata dönüyor ama, bir daha dokunursa tekrar ölüyor – hem de bir daha geri getirilemeyecek şekilde. Ayrıca bununla çok yakından bağlantılı bir şey daha görüyor: Bir ölüyü hayata döndürdüğünde bir dakika içinde yeniden dokunup geri göndermezse, hayata dönmüş ölünün yerine o civardaki başka bir canlı hayatından oluyor. Nitekim Ned çocukken, beyin kanamasından ölen annesine dokunup canlandırdığında, bir dakika sonra komşuları düşüp ölmüş. Dahası annesi de sonra Ned'i öperken birden bembeyaz kesilip devrilmiş.
Yıllar sonra Ned artık bir yetişkin olmuş, çürümüş meyvaları “dirilterek” birbirinden güzel turtalar yapıp “Pie Hole” adındaki dükkanında satıyor ve nispeten sakin bir hayat sürüyor. Fakat bir gün Emerson Cod adlı bir özel dedektif onun yapabildiği şeyi fark edince, ikisi ortak çalışmaya başlıyorlar: Ned ölüyü diriltiyor ve bir dakika içinde onunla konuşup kim tarafından öldürüldüğünü öğrendikten sonra, tekrar dokunup geri gönderiyor. Ne var ki dirilttiklerinden biri çocukluk aşkı (ve aynı zamanda ölümüne neden olduğu komşusunun kızı) Charlotte çıkınca, onu geri göndermeye gönlü razı olmuyor. Tabii bir sorun da getiriyor bu durum: Charlotte'un (ya da Ned'in kullandığı hitapla, “Chuck”ın) yaşamaya devam etmesi için, Ned'in ona bir daha hiç dokunmaması gerekiyor. Böylece ikisi arasında, iki tarafın birbirine dokunmamaya büyük bir dikkat gösterdiği bir aşk başlıyor.
diziye bayıldım. birazdan tekrarı başlayacak. doymadım, onu da izleyeceğim :)
bir de başroldeki hatun da çok şirin, belirtmeden edemeyeceğim.
20 Şubat 2008 00:53
souvereign jr.
yaaa ben de izlemek istiyordum tanıtımları çok hoşuma gitmişti.
gece 01:25te başlıcak yazıyor. izleyelim bakalım. :)
20 Şubat 2008 00:55
sultana (sayko)
yaaa hep bunu bekledim ve kaçırdım mıı mühüüü:(
tekrarı birazdan mı dediniiiz? oley oley oley :D
20 Şubat 2008 01:03
10-mg-
afişide çok güzelmiş.epeydir cnbc-e izlemiyrm.yediden bağlanmam umarım :)
20 Şubat 2008 01:09
the_ruach
dizi güzelmiş
20 Şubat 2008 01:32
sultana (sayko)
harika, biraz amelie tadı aldım
keyifli
20 Şubat 2008 04:42
denizhan
tekrarları cumartesi 14.00 ve 21.00'de.
20 Şubat 2008 11:01
panda®²
ilk 10 bölümünü izledim ve ilk bölüm dışında dier bölümlerin birbirinden hiçbifarkı yok hepsi aynı şekilde ilerlio biraz masalsı hikayeler sevenler için izlenilebilir ama onun dışında resmen bayıyo. ilk bölümü gerçekten çok eğlenceli ama=)
120 Şubat 2008 12:13
souvereign jr.
böyle bir dizi yok ya çok eğlendim çok tekrarını da izlicem.
sağolasın denizhan hatırlattığın için. :)
20 Şubat 2008 12:50
sweetdreams
ya ben uyuyakalmışım tekrarını da izleyemedim:(
20 Şubat 2008 13:19
glikoz'last hope'
biraz önce izledim...çok begendim Nedde çok şeker yaa :) dokunmadan sevmek =)
20 Şubat 2008 19:52
kafamagöre
bende bıraz once bıraz baktım gordugum kadarıyla guzel ... daha cok bakmak lazım ama
20 Şubat 2008 21:04
pga::buz
Ben de bu diziyi bekliyordum ama ilk bölümünü izleyemedim. Güzel bir şeye benziyor.
20 Şubat 2008 21:32
penelope
ned için dış ses söylüyor: onun hissettiklerini yalnızca beyaz atlı prens hissedebilirdi..
chuck için dış ses söylüyor: onun hissettiklerini yalnızca uyuyan güzel hissedebilirdi..
çok hoşuma gtti bnm =)
21 Şubat 2008 00:31
denizhan
ilk dokunuş yaşam, ikinci dokunuş ölüm ..
21 Şubat 2008 03:01
denizhan
birbirlerine dokunamadan aşkı yaşayabilmeleri ise .. e bravo diyorum :)
21 Şubat 2008 03:02
:.cevriye.:'hopeful'
off spongebob başladı kaçırmışım..
21 Şubat 2008 03:49
denizhan
ilk bölümün müthiş akıcılığından sonra, ikinci bölüm aynı tatmini vermedi doğal olarak. ama her dizide vardır bu sorunsal genelde. bomba gibi girip sonra bir yavaşlama. erken oldu ama olsun.
ben bu diziyi izlerim, sırf o fantezik atmosferinin hatrına. bir de oyuncuları pek sevdim.
yalnız merak ediyorum, torbalar içinde sevişme sahnesi ne zaman olacak =)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18046
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!