ben o cümlenin başını okuyunca sanki buluşma varmış hissine kapılıyorum:)
osge demis ki:
ne farkeder aynı şey onu okuyunca bu tarihte buluşmanın olmicaını anlamıomusunus alla allaaa:D:D:D
21 Şubat 2008 23:12
osge
o saman sende sonunu oku:D:D
21 Şubat 2008 23:13
ofsayt
ama bu kahvaltinin mephisto ile ilgisi yoktu dimi sonradan eklendi ...
bi bulusma ayarlayamadiniz gitti...su isleri bi halledeyim organizasyon nasil olur gostericem
21 Şubat 2008 23:18
osge
yok buluşmaları gayet güsel ayarlıo saolsun bahadır arkadaşımıs ki bu buluşmada mephisto içindi gerçekleşti bitti yok yani cumartesi günü bişi artık
21 Şubat 2008 23:21
aslan67
tabi lan gururumuz:D
2.5 sene sonra şampiyonlar ligine katılması kuvvetle muhtemel:D
kunteper canavarı demis ki:
susun la gergınlık yapmayın...
aslan o ne la corumspor dıo:D
21 Şubat 2008 23:21
ofsayt
bi baslik acayim bari...afterrain ile pazar kahvaltisi bulusmasi...nasil ama :)) var mi gelen ? gelecek olanlarin kimligi gizli tutulacaktir...pm atin ayrintilari konusalim :)
21 Şubat 2008 23:28
souvereign jr.
ben arılardan çok korkarım :S ama avatarın harikaymış kaydettim valla bilgisayarıma :D eşekarısı :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18013
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!