çoluk coçuk falan filan bahane olamazzz gidelimm beaa
2 Mayıs 2008 11:31
denizhan
eheh, noluyor benim alıntılarım geliyor buraya :))
benim o gün italyanca kursu var da, ekmem de zor bazı nedenler yüzünden. cumartesi yapılırsa gelemem heralde.
ama işte vadiye söylediğim gibi, cumartesi-pazar gidecekseniz ve adada piknik konusunda tecrübesizseniz dediklerim kaale alınası :)
hiç çekilmiyor o börtü böcek çimen kısımları. deli kalabalık, çoluk çocuk sucuk boncuk falan derken ..
en güzeli büyükadada yürüyüş, derken hop tepede kilise, kilisede şarap .. sonra da geri yürü. mis zaten.
2 Mayıs 2008 11:40
çutee-libertine-
17 mayıs bana da uyaaar:)
2 Mayıs 2008 18:55
sara chopin
6 mayıs ta yapın hıdrellezi de kutlarız lastik yakıp atlarız
2 Mayıs 2008 21:22
yesugay
ben atlayamayabilirim...............
....................................
10-11 mayısta olursa geliyom sayın organizatör 17 mayıstaysa size iyi eğlenceler deyip iç çekmekten başka bişi gelmez elimden, gnee kısmet olmıcak o zaman
2 Mayıs 2008 21:30
sultana
22 mayısta tez savunmam var o tariha kadar hiç bi yere kıpraşamam, ne olur 23 mayıs sonrası bir zaman olsun, hem havalar da şahane olur
2 Mayıs 2008 21:35
hayda.bre
Bence 10 mayıs-17 mayıs ve 23 mayıs şeklinde 3 kez düzenleyelim :D
ben de öle tahmin etmiştim, olum madem organizasyon yapıcan, ya tek tek sor hangi tarih uyuyor diye, yada seç bi tarih uyan gelsin uymayan da kendini ona göre ayarlasın
3 Mayıs 2008 01:08
sultana
o zaman ben de gelemicem :S hıh!
ya tezi vermeme 3 gün kala buluşmaya mı gelicem, gelemem ki...
3 Mayıs 2008 01:11
kretzsche
planınızı bana göre yapmayın lütfen. bana uyan tarih o ama ben de tek başıma gelmem zaten, diğer arkadaşların gelip gelmemesine göre gelirim . siz kendinize uyan bir tarihte organizasyonu yapın. 17si olursa ben de gelmeye çalışacağım 5-6 kişi daha ile birlikte. ama bu arkadaşlar gelmezse ben de gelemem sonra tarihi değiştirtti gelmedi demeyin. o yüzden organizatör arkadaş sen kendine uyan bir tarihi belirle gelmek isteyenlerle iletişime geçilir
ßahadı® demis ki: çoğunluk 17 mayıs dedi vede almanyadan gelecek olan kretzsche nin ricası üzerine o tarih seçildi değişirmi artık bilemem
3 Mayıs 2008 15:12
üstteki
17 Mayıs ta Ankara'da olmazsam gelirim :)
3 Mayıs 2008 15:15
souvereign jr.
bir gün gelecem istanbula. sizlerle beraber olabilmek için can atıyom ya.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18007
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!