yuh,30 tane bisikleti aynı anda nasıl getirebileceğimi düşündün sivri zeka?,hepimiz gideceğiz,adamdan kiralayıp üzerine atlayacağız:D
ritrit demis ki:
pisingletleri de ömer ayarlasın biz de bincez yani bu zorlu görevi üstleniyoruz artık daha ne olsun :D:D
18 Şubat 2008 19:29
pinkorgasm61
yuh diyorum bu cmrtsi olması hatta bu mevsimde olması çok saçma buluyorum bence pişman olmamak için bu mevismde gitmeyin derim..yazın yada ilkbahar en uygun zamandır..adanın tadını çıkaramazsınız malesef..
18 Şubat 2008 20:03
osge
saten adaya mayısta gidilcek bu cumarteside normal bildiin git cafeye otur aktiwitesi yapcas
dimitry demis ki:
yuh diyorum bu cmrtsi olması hatta bu mevsimde olması çok saçma buluyorum bence pişman olmamak için bu mevismde gitmeyin derim..yazın yada ilkbahar en uygun zamandır..adanın tadını çıkaramazsınız malesef..
18 Şubat 2008 20:04
osge
kupa kısı ama 1-2 gibi buluşors 7-8 gibi ayrılıorus arada bi uğrarsın yaw
bunun tarihini düzgün ayarlayın nolur 2 senedir adalara gitcem hep hatta ufak bi kantin buluşmasında topluca gitcektik hava bozdu kısmet olmadı, kesin gelirim
18 Şubat 2008 21:53
fizban
ne zamandır adaya gideyim diyodum, süper oldu görtdüüm
18 Şubat 2008 21:55
ritrit
mayıs olcağı kesin ama tarihi ayarlanır ya daha çok var herkesin gelebileceği en azından bi orta nokta bulunur
*tane® can* demis ki:
bunun tarihini düzgün ayarlayın nolur 2 senedir adalara gitcem hep hatta ufak bi kantin buluşmasında topluca gitcektik hava bozdu kısmet olmadı, kesin gelirim
18 Şubat 2008 21:56
sultana [sayko]
mayıs sonu olsun ki benim finaller taze bitmiş, hatta mezun olmuş, tozutmaya hazır bi şekilde dalayım aranıza :P
mezuniyetim şerefine ev de tutarız, hamak da bağlarız, çadır da kurarız :D
18 Şubat 2008 22:15
vulcao
çok katılım olsun gidenler anlatsın fotograflarını yeni grup açıp yüklesinler
18 Şubat 2008 23:15
üstteki
spor kıyafetleri ile gelmeniz tarafımca önerilir zira yürü babam yürü tadında bir gezi olacak gibidir :)
25 Şubat 2008 21:07
eterlielbisemudguard
bende hayır hayır hayır adalara en erken temmuzda gidilebilir diye itiraz etsemde bu bulusma yapılır mı :/?
19 Mart 2008 10:01
ßhd®
13mayıs doumgünüm bu geziyi 17 mayıs gibi yapsak olmazmı he ne dersiniz;) doumgünüm olduğnu belirtmek için yazdığım sanılmasın sadece bi teklif
19 Mart 2008 22:51
ßhd®
10 mayısta olacak gibi bu aktivitee
20 Nisan 2008 11:57
pigu
10 mayista olsun bizde gelmek istiyorz
yousa ben ve pengn gelemiyorz. 19 mayista tatile gidecegiz kaporalar yatti dönüşü yok bunun:p
20 Nisan 2008 12:09
secret smile(:[ea]
bende gelsem gelsemde warmı ankaradan giden bu buluşmaya birlikte gitsek?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18007
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!