ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
mutlaka oynayan vardır. geçen sene okul olarak bi ittifakımız vardı baya bi eğleniyoduk hatta evren 1.si bizdendi listede cok iyiydik de sonra okul tatile girince ittifak da dağıldı tabi.. ben 2.evrende devam diyorum 4 ay aradan sonra eh tai biraz geri kalmışım ama ziyanı yok maksat spor olsun :)
17 Ekim 2005 01:28
bilgo
bende 5. evrendeyim hakan kristale falan ihtiyacın olursa yada deuta hemen arkadaslar yollaya bilir
bide reklam yapim bari PUANINIZ 50k nın üzerindeyse DAÜ ittifakına katıla bilirsiniz:)))
17 Ekim 2005 03:46
cag
ya sormayın hastalık yapıyor o oyun ya..bırakana kadr canım cıktı...kac gece sabahladım,gece yarısı yataktan kalkıp gidip komuta falan bastıgımı biliorum:) o derece sıyırmıştım yani...ama arada lazım bu tarz oyunlar..
17 Ekim 2005 10:27
bilgo
ya yok lazım falan değil:) su an 700 komutam var ve durmadan havalandırıyorum en guzeli hiç başlamamak asosyal oluyorsun resmen:)
17 Ekim 2005 14:12
fatih
Son derece saçma bir oyun. Ama bakmadan da edemiyorum açıkçası. Oyunda "action" kavramı namına hiç bir şey yok. Sadece belge üzerinde...
17 Ekim 2005 15:36
hakan
ben 2. evrendeyim ne güzel gidiyodum 100 komuta 100 kru vardı sonra işte 4 ay bosluk esnasında bu rakamlar 2. evren için devede kulak kalmıs nitekim uzunca ara verince havalandırmayı unuttuğum bi gecenin sabahında da muhrip+komuta karması tarafından dönüştürülmüşüm :(
17 Ekim 2005 15:51
remorphas
ohooo.... millet abarmışş! sabahtan beri bi içtepi motor tekniği kademe 6 yapcamm die anam ağladı :)
Neyse bari bi de "ogame" grubu kuralım bari...
17 Ekim 2005 16:00
hakan
ehehe kuralım walla... :)
17 Ekim 2005 23:05
wakabayashi
herkes başka yerde...18. açılsın olur
17 Ekim 2005 23:46
sramana
aaa....siz de miii??......hastalık hatta virüs diorum...uykusu bile kaçıo insanın walla...
17 Ekim 2005 23:48
sod
walla bende oynadım ama sonra sıkıldım. bir çekiciliği kalmdı... 4-5-7-10-11-12-14-16 nolu ewrenlerde gezegenlerim wardı birine devrettim çıktım
:)
17 Ekim 2005 23:49
wakabayashi
uykusu kaçmayı bırak herkes 4 saat uyuyup 20 saat başında.aman saati 4:30a kurayım da uyanıp son bi sonda atıyım durumuna gelince bırakacaksın...değil mi fatih :),e onca gezegen kolay değil...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/180
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.