ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > OGame..

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

hakan
hakan
mutlaka oynayan vardır. geçen sene okul olarak bi ittifakımız vardı baya bi eğleniyoduk hatta evren 1.si bizdendi listede cok iyiydik de sonra okul tatile girince ittifak da dağıldı tabi.. ben 2.evrende devam diyorum 4 ay aradan sonra eh tai biraz geri kalmışım ama ziyanı yok maksat spor olsun :)
17 Ekim 2005 01:28   mesajın adresini al  

bilgo
bilgo
bende 5. evrendeyim hakan kristale falan ihtiyacın olursa yada deuta hemen arkadaslar yollaya bilir
bide reklam yapim bari PUANINIZ 50k nın üzerindeyse DAÜ ittifakına katıla bilirsiniz:)))
17 Ekim 2005 03:46   mesajın adresini al  

cag
cag
ya sormayın hastalık yapıyor o oyun ya..bırakana kadr canım cıktı...kac gece sabahladım,gece yarısı yataktan kalkıp gidip komuta falan bastıgımı biliorum:) o derece sıyırmıştım yani...ama arada lazım bu tarz oyunlar..
17 Ekim 2005 10:27   mesajın adresini al  

bilgo
bilgo
ya yok lazım falan değil:) su an 700 komutam var ve durmadan havalandırıyorum en guzeli hiç başlamamak asosyal oluyorsun resmen:)
17 Ekim 2005 14:12   mesajın adresini al  

fatih
fatih
Son derece saçma bir oyun. Ama bakmadan da edemiyorum açıkçası. Oyunda "action" kavramı namına hiç bir şey yok. Sadece belge üzerinde...
17 Ekim 2005 15:36   mesajın adresini al  

hakan
hakan
ben 2. evrendeyim ne güzel gidiyodum 100 komuta 100 kru vardı sonra işte 4 ay bosluk esnasında bu rakamlar 2. evren için devede kulak kalmıs nitekim uzunca ara verince havalandırmayı unuttuğum bi gecenin sabahında da muhrip+komuta karması tarafından dönüştürülmüşüm :(
17 Ekim 2005 15:51   mesajın adresini al  

remorphas
remorphas
ohooo.... millet abarmışş! sabahtan beri bi içtepi motor tekniği kademe 6 yapcamm die anam ağladı :)
Neyse bari bi de "ogame" grubu kuralım bari...
17 Ekim 2005 16:00   mesajın adresini al  

hakan
hakan
ehehe kuralım walla... :)
17 Ekim 2005 23:05   mesajın adresini al  

wakabayashi
wakabayashi
herkes başka yerde...18. açılsın olur
17 Ekim 2005 23:46   mesajın adresini al  

sramana
sramana
aaa....siz de miii??......hastalık hatta virüs diorum...uykusu bile kaçıo insanın walla...
17 Ekim 2005 23:48   mesajın adresini al  

sod
sod
walla bende oynadım ama sonra sıkıldım. bir çekiciliği kalmdı... 4-5-7-10-11-12-14-16 nolu ewrenlerde gezegenlerim wardı birine devrettim çıktım
:)
17 Ekim 2005 23:49   mesajın adresini al  

wakabayashi
wakabayashi
uykusu kaçmayı bırak herkes 4 saat uyuyup 20 saat başında.aman saati 4:30a kurayım da uyanıp son bi sonda atıyım durumuna gelince bırakacaksın...değil mi fatih :),e onca gezegen kolay değil...
17 Ekim 2005 23:55   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008