| |
luteus
|
Arkadaşlar bakalım ne diyorsunuz bu katılıma... 20 kişi çıkarırsanız hemen rezervasyon yapıcam ve gidip boya savaşına girebilriz.
ayrıca düşündüğüm bazı şeyler var Ortakantin izmir paintball takımı kurup diğer illerdeki baba yiğitler ile turnuva bile düşünüyorum. bence bu başlangıç ii değerlendirilsin. bakarsınız lige bile çıkarız :D
|
|
2 ~ 194 gün
|
|
| |
luteus
|
http://www.adatepepaintball.com/res2.html
bu adresten gideceğimiz yerin resimlerine bakabilrsiniz
http://www.adatepepaintball.com/ bu da anasayfaları incelersiniz.
|
|
~ 194 gün
|
|
| |
zuğaşi_berepe
|
|
|
~ 194 gün
|
|
| |
ferhande
|
hadi sizde gelin çok eglenecegımız kesınn :)
|
|
~ 194 gün
|
|
| |
jascoquein
|
tarihi biraz daha geri atsak ?
|
|
~ 194 gün
|
|
| |
hakan dinçer
|
gidilesi bi aktivite bence..param olursa gelebilirim ki olur heralde,çalışan adamız ne de olsa :P
|
|
~ 194 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
paintball hiç oynamadım ama gelirim yer ve zaman müsait olursa.
|
|
~ 194 gün
|
|
| |
luteus
|
jascoquein kardeşim zaten bak okursan dedim ki tarihi siz verin. ben ortak bir gün alalım dedim. siz uygun zamanı verin 20 kişiyi taahhüt edin ben takvimi ayarlarım dert değil.
ayrıca zugasi_berepe haber' i okudum. ölüm heryerde gelebilir... ama spordan alakalı değil o ölüm. çünkü yeterince güvenli malzemeler giyiliyor. camlı maskeden tut tuluma kadar. herşey mevcut ve brifing veriliyor.
benim yiğenim 15 yaşında deli gibi paintball oynuyor. yani zararsız ve gerçekten adrenalin dolu güzel bir aktivite. bekliyoruz.
|
|
~ 194 gün
|
|
| |
vulcao
|
valla izmir de olsam gelirdim..
|
|
~ 194 gün
|
|
| |
luteus
|
ohoo sizde :D orda olsam gelirdim burda olsam gelirdim :D ama burda olup da gelmeyen çok.... anlasınlar sizin ne kadar istediğinizi :D hadi arkadaşlar
|
|
~ 193 gün
|
|
| |
hakan dinçer
|
deme öyle ünsal..volkan üşenmez kalkar gelir ama çalışan adam ne de olsa kolay olmuyo artık ;)
|
|
~ 193 gün
|
|
| |
cigdém
|
ne kadar geri?
nerde kalan 15 kişi?
ölüyorum ben bu satırları yazarken...
|
|
~ 193 gün
|
|
| |
anthony casso cesare
|
Ya bi de paintball da plastik bıcagı boyyaya batırcan:D onunla adamı kesersen de öldü sayılsın:D
|
|
1 ~ 193 gün
|
|
| |
luteus
|
zuhahahah johnny sack :D yardın beni. çok komik şeyler var aslında oyunda. ATV ler var. tanklar var
otomatik tüfekler var. acaip techizatlar var :D ama büyük sahada oluyor onlar ve yazın aktif oluyor :D
çidoşcum sanırım geri kalan 15 kişi yok :D
|
|
~ 193 gün
|
|
| |
cigdém
|
bulunamazsa hepimiz yanımızda bikaç kişi getiririz :)
harbi kantine izmirden kayıtlı kullanıcı kaç kişi acaba :D
|
|
~ 193 gün
|
|
| |