ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadaşlar bakalım ne diyorsunuz bu katılıma... 20 kişi çıkarırsanız hemen rezervasyon yapıcam ve gidip boya savaşına girebilriz.
ayrıca düşündüğüm bazı şeyler var Ortakantin izmir paintball takımı kurup diğer illerdeki baba yiğitler ile turnuva bile düşünüyorum. bence bu başlangıç ii değerlendirilsin. bakarsınız lige bile çıkarız :D
(2) 17 Şubat 2008 12:59
luteus
http://www.adatepepaintball.com/res2.html
bu adresten gideceğimiz yerin resimlerine bakabilrsiniz
gidilesi bi aktivite bence..param olursa gelebilirim ki olur heralde,çalışan adamız ne de olsa :P
17 Şubat 2008 21:57
souvereign jr.
paintball hiç oynamadım ama gelirim yer ve zaman müsait olursa.
17 Şubat 2008 22:00
luteus
jascoquein kardeşim zaten bak okursan dedim ki tarihi siz verin. ben ortak bir gün alalım dedim. siz uygun zamanı verin 20 kişiyi taahhüt edin ben takvimi ayarlarım dert değil.
ayrıca zugasi_berepe haber' i okudum. ölüm heryerde gelebilir... ama spordan alakalı değil o ölüm. çünkü yeterince güvenli malzemeler giyiliyor. camlı maskeden tut tuluma kadar. herşey mevcut ve brifing veriliyor.
benim yiğenim 15 yaşında deli gibi paintball oynuyor. yani zararsız ve gerçekten adrenalin dolu güzel bir aktivite. bekliyoruz.
17 Şubat 2008 22:43
vulcao
valla izmir de olsam gelirdim..
17 Şubat 2008 22:46
luteus
ohoo sizde :D orda olsam gelirdim burda olsam gelirdim :D ama burda olup da gelmeyen çok.... anlasınlar sizin ne kadar istediğinizi :D hadi arkadaşlar
18 Şubat 2008 00:53
hakan dinçer
deme öyle ünsal..volkan üşenmez kalkar gelir ama çalışan adam ne de olsa kolay olmuyo artık ;)
18 Şubat 2008 11:56
cigdém
ne kadar geri?
nerde kalan 15 kişi?
ölüyorum ben bu satırları yazarken...
18 Şubat 2008 12:08
anthony casso cesare
Ya bi de paintball da plastik bıcagı boyyaya batırcan:D onunla adamı kesersen de öldü sayılsın:D
(1) 18 Şubat 2008 12:17
luteus
zuhahahah johnny sack :D yardın beni. çok komik şeyler var aslında oyunda. ATV ler var. tanklar var
otomatik tüfekler var. acaip techizatlar var :D ama büyük sahada oluyor onlar ve yazın aktif oluyor :D
çidoşcum sanırım geri kalan 15 kişi yok :D
18 Şubat 2008 15:34
cigdém
bulunamazsa hepimiz yanımızda bikaç kişi getiririz :)
harbi kantine izmirden kayıtlı kullanıcı kaç kişi acaba :D
18 Şubat 2008 15:39
luteus
valla arama yapınca izmir diye çok çıkıyor da... izmir de ya olan yok ! ya da izmir de insanlar ruhsuz... ben izmirli' lerin ruhsuz olduğuna inanıyorum. :D
18 Şubat 2008 18:35
cigdém
valla ben ne düşünsem bilemiyorum şu durumda ...
18 Şubat 2008 18:37
hakan dinçer
öncelikle johnny sack bence bu konuda çok haklı...ben ekmek bıçağını getircem evden mesela :P
neyse saçma oldu...
ben arkadaşlara sorıym gelmek istiyen varsa kesin gelicek varsa haber veriyim size.tahminen 3-4 kişi bulurum ben,ama kesin bişey söylemiyim şimdiden..
bide bu aktivitemiz pazar günü olursa çok makbule geçer..ayrıca çok pis vururum haberiniz olsun :D
18 Şubat 2008 21:15
hakan dinçer
internet sitelerinin girişi muazzam ya..gaza geldim..rambo olucam sanki boya tüfeğini alınca elime :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17994
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!