ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Ya kadının kliplerini arka arkaya izliyorum da, bence mükemmel kadın bu.
Güzellik var.. Ama dahası da var.
Bir kere o nası bi oynaklık ya öyle
Nasıl bir vücut?
Sesini ben çok beğeniyorum, kendine has bir tınısı var. Gırtlağından acaip sesler çıkarıyor bazen, değişik.
Şarkıları da hoş, özellikle İspanyolca (İspanyolca di mi o?) söyledikleri ayrı bir içten geliyor bana.
Allahım bu da kadın biz de kadınız nasıl iş bu yarabbi.
8 Ocak 2006 01:56
abbas
Taş
8 Ocak 2006 01:57
1914
bence harika bi kadın gerek sesi gerek fiziği,şimdi deseki bana salih kalk evlenelim diye çizgili pijamalarımla giderim vala hatta evim eşyalarm falan salla ya kalsın onlar umrumdamı HİHEE ;)
8 Ocak 2006 02:07
şekip
O kadar fiziksel takılmasa da olacak kadar güzel sesi var aslında. Kolombiyalıydı sanki di mi? İspanyolcadır o zaman, ama yani bilemiyorum işte. Böyle fazla et göstermesine gerek yok sanki, bir yerden sonra antipati uyandırıyor. Müziğini beğeniyorsa insan tabi, yoksa Britney Spears'in et göstermesi antipatik gelmiyor.
8 Ocak 2006 02:13
mert gündüz
shakiranın ilk çıktığı zamanı istiyorm kızıl saçlı halini
şimdi çok bozdu kendini
nerde o efendilik aar başlılık
8 Ocak 2006 02:20
atalay
enstrumanları da ii kullanıyo. ve kendi bestelerini yapıyor
8 Ocak 2006 03:09
şekip
Mariah Carey'in göğüslerinin aynı yöne bakması için kampanya başlatmak istiyorum ben. Her yeni albümde daha da ayrılıyor bu zavallı ikili. Biri fizana, öbürü neresiydi çıkartamadım şimdi, ama dünyanın öbür ucuna baktığı kesin. Hollandalı inşaat mühendislerini bu olaya artık bir çözüm bulmaya davet ediyorum. Olmaz böyle şey!
8 Ocak 2006 14:37
şekip
Pussy Cat Dolls için Ali G. son MTV Avrupa müzik ödüllerinde "31 pozisyonunu alın, çünkü şimdi ulusal fahişeler geliyor" anonsu yapmış. Haftalık'ta okudum. ehe efsane insan. =)
8 Ocak 2006 14:41
ukyo
unique item.. benje onunla birlikte olup ayrılan erkelerin %90 ı ayrıldıktan sora gay olmuştur :))
13 Ocak 2006 13:22
ukyo
hiç farketmes Rafet bence..
13 Ocak 2006 15:37
üstteki
ilk albümü bizde vardı, arabada dinlerdik patır kütür =)
Şarkılarını pek severim No Creo'nun özel bi yeri vardır bende..
bkz mutluluk veren şarkılar
22 Mayıs 2006 11:51
erdinç
son klibinde de (hips don't lie) yarıyor.. ne güzel elbiseler, ne güzel danslar. saçının sarısını da iyice azaltmış, daha iyi olmuş. esmer tene sarı saç olmuyordu.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1799
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.