ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  İnsan isimleri

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

şekip
şekip
Eski adın neydi İlker, bunca uğraşa girmişsin? Merak ediyor insan haliyle...
~ 974 gün   mesajın adresini al  

elifcan
elifcan
ya benim bi arkimin arki vardi cocuun adi yumushan yaa yok boole bise 1-0 yenik baslamis hayata resmen....

mk
mk
universiteye gelmeden önce ismimi cok severdm ama bzm okulda her 3 kızdan biri mutlaka Melis.. ne ki bu smdi?

vlk
vlk
abi benim isim olarak değiştireceğim ilk isim "satılmış" olurdu herhalde bi aile çocuğuna böyle bi ismi hangi akla hizmet ederek koyar o da başka bi konu

_-sina-_
_-sina-_
bende ismimi seviyorum ama degisik oldugu icin genelde her 3 kisiden biri ismimin anlamını merak edip soruyor ama artık sıkıldım bu sorudan :p insanların aklında kalması kolay bi isim olmasıda hos tabi..

tane® ©an
tane® ©an
ya akıllarına ne gelirse ole acağırıolar, bi şi demiom ama TAMER dediklerinde fitil oluom mnieyse

ilkayceyhan
ilkayceyhan
ismimi çok seviyorum ama tabi bazı sorunları var unisex bi isim olmasına rağmen daha çok bayanlarda kullanıması bazen benimde bayan zannedilmeme neden oluyo...ilker,ilkan gibi isimlerle karışabiliyor...ben asıl soyadıma kılım elini sallasan "ceyhan" soyadına çarpıyo bi de esra ceyhan geyiklerin çok maruz kalıyorum o yüzden kılım...

glçn
glçn
oğlumun adını aras koyucam.bnmkide fena sayılmaz hani.
~ 971 gün   mesajın adresini al  

glçn
glçn
hiç araştırmadım ki kulağa hoş gelio dimi dimi??

glçn
glçn
nehir ismi işte yaa başka bi anlamı yoktur heralde benim ismim gül toplayan demekmiş ne alakaysa snnki nedir:D

hilall
hilall
aslında ben de adından memnun olanlardanım ama soyadıma sık raslıorum,bizim bolumde bile 3 tane var..ilkokulda bi arkadaşım vardı soyadı "ugandor"du,bu kadar olmasa da az raslanır bi soyadım olsun isterdim..:)
~ 969 gün   mesajın adresini al  

alfonsooo
alfonsooo
yok daa neler bari betül Jr olsun
~ 969 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008