ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
açıyorum açtım gitti başlığı..
görünüm kadar insanın ismi ve soyismi de ilk izlenimde önemlidir.
isminizden soyadınızdan memnun musunuz? ne olsun isterdiniz? hatta çocuğunuz olsa ne isim koyarsınız diyerek bu geyiği uzatmak istiyorum.
7 Ocak 2006 23:55
moviebiker
ehehe ben memnunumda.hep arıcan yerine arıca anlıyolar.bide soner arıcanın yiğenimisiniz geyiğine maruz kalıyorum.o kötü oluyo:)
7 Ocak 2006 23:57
hafriyat
soyadımdan memnun değilim hocalarda çok beklenti veya espri konusu yaratırdı lisede.
bir de hani hep soyadıyla çağırılan adamlar vardır ya onlara özenmişimdir pşşt x gibi (bulamadım örnek)
7 Ocak 2006 23:59
beşiktaş
memnun olmamak için artık çok geç
7 Ocak 2006 23:59
mert gündüz
bizim arkadaşın babasının adı
izamettin
nizamettin değil ama izamettin...
8 Ocak 2006 00:03
moviebiker
abi bence en iyi isim zekirdir :)
8 Ocak 2006 00:06
şekip
Ben memnunum, çocuğuma koymam, ama torunuma koydurtabilirim o kadar yaşarsam. Veya vasiyet ederim, çocuklarım koyar. Ozan güzel isim, Deniz güzel isim. Agah olabilir, Ulaş olabilir. Kız çocuğumun tek, erkek çocuğumun kesin iki ismi olsun istiyorum. En azından o özgürlüğü tanıyalım çocuğa. =)
8 Ocak 2006 00:07
mert gündüz
erdemim ne diyim dahisin yani
ben aktaş koycam ki hızlı söleyince... :D
ama Taş Ak olunmaz doğulur be Erdemim..
8 Ocak 2006 00:17
mert gündüz
kız olarak da :
esra sinem simge
olabilir heralde
8 Ocak 2006 00:24
a. bandini
bizim okulda bir hoca var adı BİLİN NEYAPTI! efsane değildir gerçek =)
eminim o ismini değiştirmek isterdş
8 Ocak 2006 02:03
salihzeki
gennaro gattuso ! ! !
8 Ocak 2006 02:09
salihzeki
cenay değilmi ne varki bunda
8 Ocak 2006 02:14
şekip
Yok Cenay değil, Coney ya da Ceday.
8 Ocak 2006 02:15
soulfly free
soyadım dragon
daha ne olsun
8 Ocak 2006 02:21
şekip
Drağan nasıl bir soyadmış gerçekten de ya. Maşaallah. Ejderha mı demek peki?
yurtdışına kaçmış deli bir büyükbüyük baba ve akabinde bize bıraktığı bu abuk subuk miras olarak tanımlayabiliriz
dragonmuş; "ossuran ejderin intikamı"...
8 Ocak 2006 02:32
bahar
Bende memnunum adım gbiyim ..öle diolar:P ama bazen pınar dedikleride oluyo...hatta küçük bi çocuk war bzm burda..geçen arkamdan yaprak abla die bağırdı..yaprak bahar..alakayı kurmuşş(çocuk işte:)
8 Ocak 2006 02:45
şekip
Eski adın neydi İlker, bunca uğraşa girmişsin? Merak ediyor insan haliyle...
8 Ocak 2006 12:27
elifcan
ya benim bi arkimin arki vardi cocuun adi yumushan yaa yok boole bise 1-0 yenik baslamis hayata resmen....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1797
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!