ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Başbakan Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Baykal’ın arasındaki söz düellosu, partilerin ikinci adamlarına kadar yayıldı...
CHP Genel Sekreteri Önder Sav, Başbakan Erdoğan’ın “Lakiliği yozlaştıran Baykal’dır, CHP’dir” açıklamalarına sert yanıt verdi. Önceki gün, CHP’nin Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sırasında basının karşısında geçen Sav, “Laiklik öyle Recep Tayyip Erdoğan’ın küçücük beynine sığmayacak kadar geniş bir kavramdır. Laiklik, aklın öncülüğünde bilimin ışığında, uluslaşmanın, ulusun egemenlikte olduğu koşulunun, insan hak ve özgürlüklerinin olmazsa olmaz koşuludur, demokratik hukuk devletinin de temelidir harcıdır” dedi.
‘Beyin fıtığı’ demiştim ama
AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ise CHP’li Sav’ın açıklamalarına yanıt vermekte gecikmedi. Sav’ın açıklamalarına dün yanıt veren Fırat, “Birilerinin AKP’nin Genel Başkanı’nın beyin ölçüleriyle ilgilenmesini hayretle karşıladığını” belirterek, “Daha evvel ki bir basın toplantımda beyin fıtığı olarak nitelendirmiştim. Ancak bu sözümü geri alıyorum. Çünkü beyin fıtığı olabilmek için önce beyinin olması gerekir ama görebildiğim kadarıyla maalesef ondan yoksunlar” dedi. Fırat şöyle devam etti:
‘Bostancıbaşı’ derlerdi...
“Aslında tehlikede olan cumhuriyet, laiklik filan değildir. Tehlikede olan Cumhuriyet Halk Partisi parti içi iktidarıdır. Kavga oradadır... Ve bu kavga halkın gözünden uzak tutulabilmek için parti içerisinde sarayın siyasi bostancı başılığına soyunmuş olanlar vardır. Bostancıbaşını bilirsiniz. Osmanlı sarayında elinde kement olup siyaseten katli yerine getirenlere bostancıbaşı denilirdi. Maalesef, bu dönemde de parti içinde bostancıbaşılığına soyunanlar kendi partilerinde siyasi katliam yapmaktan çekinmemişlerdir. Demokrasi adına kongrelerini şehir dışına götürmüşlerdir ve etrafına tel örgü çekmekte mahsur görmemişlerdir. Genel başkanlığına aday olmak isteyen ve partilerinde yıllarca çalışmış olanlara yine bostancıbaşı yardımcılarıyla kongrelerde sokak kabadayıları gibi kafa attırmaktan, dövdürmekten çekinmemişlerdir. Kavga aslında cumhuriyet, laiklik üstünde değildir. Türkiyede kavga CHP’nin parti içi mücadelesinden kaynaklanmaktadır.”
vatan gazetesi
15 Şubat 2008 09:58
red apple
bu bürokratların birbirine bu denli seviyesiz konuşmalar yaptıktan sonra toplantılarda tokalaşmasını ve resim çektirmeleride abes geliyor...
Ülkemi yönetiyorlar mahalle kavgasımı ediyorlar belli değil...
15 Şubat 2008 09:59
eligible bachelor
sen onu geç sabah birbirini yiyen vekilllerin akşam meclis muhafız alayı komutanlıının lokalinde aynı masada okey,tavla oynadıın, oturup yemek yediine bikaç kez şahit oldum, hep birbirini yer gibi gözüküyolar ama bunu tek yiyen bizleriz
15 Şubat 2008 10:04
jaja of opobo ® .iz
Kavga aslında cumhuriyet, laiklik üstünde değildir. Türkiyede kavga CHP’nin parti içi mücadelesinden kaynaklanmaktadır.”
berbat bi genelleme olmuş.ülke gündemini meşgul eden kavgaların baz istasyonu olarak sadece chp'yi görmek oldukça yanlış bi saptama.bu olsa olsa chp'nin kendi iç kavgasını kapsayabilir ancak.
Türkiye'deki gergin ortamın pek çok sebebi var.başta ekonomik sıkıntılar dahil olmak üzere eğitimsizlik ve apolitik gençlik.18 yaşına kadar siyasetten uzak durulması şart olan ve sonra birden ne hikmetse 18 olunca siyasi düşüncesi olması beklenen bireyler ülkesinde yaşıyoruz...bu ülkede doğru giden bi tane bişey yok.eğitimden, ekonomiye herşey yanlış herşey allaha emanet(tam da akp'lik oldu bu:D)herkes de bi kendini bilmezlik.herkes de bi güç gösterisi....
bu ülkenin sorunu bikere seçimlerdeki yanlış da ortaya çıkıyor.bakın bakalım milletvekilleri arasında öğretmen,memur yada fakir köylü vatandaş var mı?....40-50 bin ytl paran olacakki aday olabilesin:))... o yüzden bu ülkede hiçbişey değişmez.başa geçecek olan her hükümet,meclise giren her vekil cebinini doldurma peşinde olacaktır..
tok açın halinden ne anlar....
(1) 28 Nisan 2008 22:44
adamın1i
Önceki gün, CHP’nin Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sırasında basının karşısında geçen Sav, “Laiklik öyle Recep Tayyip Erdoğan’ın küçücük beynine sığmayacak kadar geniş bir kavramdır. Laiklik, aklın öncülüğünde bilimin ışığında, uluslaşmanın, ulusun egemenlikte olduğu koşulunun, insan hak ve özgürlüklerinin olmazsa olmaz koşuludur, demokratik hukuk devletinin de temelidir harcıdır” dedi.
Ben Chp nin insan tanımını merak ediyorum ,acaba hangi türk vatandaşları chp nin insan tanımının içine giriyor hangileri dışarda kalıyor bilmek istiyorum :)
Tartışmaya gelince hep diyorum ,bu iki zümre sevişiyor biz orgazm oluyoruz :)
28 Nisan 2008 22:55
jaja of opobo ® .iz
insan tanımı ve vatandaşlık tanımı çok ayrı şeyler...
chp'nin insan gördükleri ve hayvan gördükleri diye bi ayrım söz konusu değil.ki bu kimsenin haddi değil zaten.
ama ben şeye takıldım en çok senin alıntı yaptığın paragrafla onun altına yaptığın yorum ne alaka?yani neyi vurgulamak istedin?
(1) 28 Nisan 2008 23:13
adamın1i
Laiklik, aklın öncülüğünde bilimin ışığında, uluslaşmanın, ulusun egemenlikte olduğu koşulunun, insan hak ve özgürlüklerinin olmazsa olmaz koşuludur, demokratik hukuk devletinin de temelidir harcıdır” dedi.
Hak ve özgürlükler kavramını hangi insan tanımına göre yada hangi hak ve özgürlük kıstaslarına göre belirliyor.
Not: Sana yazdıkalrımı izah etmekten gına geldi :)
28 Nisan 2008 23:19
'' i l k o ''
onlarda beyin mı varkı fırtınası olsun
(1) 28 Nisan 2008 23:27
jaja of opobo ® .iz
insan hak ve özgürlüklerinin baş koşulu olarak laikliği göstermiş.
sen bence bidaha oku..adamlar şu veya şu kişiler diye bi tanımda bulunmuyor. ayrıca senle daha önce tartışmaya girdimi hatırlamıom tabi nick değiştirdiysen bilemem:))
(1) 29 Nisan 2008 00:12
souvereign jr.
benim bildiğim çarşaf soğuktan korunmak için , ısınmak için örtülen bir yatakörtüsüdür. giyim değildir.
(2) 29 Nisan 2008 00:28
ivy mrs holi şit
siyasetçilere münazara teknikleri dersi verilsin, bi fikri savunacaklarsa münazaradaki gibi savunsunlar hakaretlerle değil...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17947
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!