sanja senin sorunun ne güzelim..başka başlık kaldımı açmadığın bu yönde başka haber kaldı mı buraya taşımadığın..çok mu nefret ediyosun inançlı insanlardan..çok mu kızgınsın?
sakin ol..bu kadarı düşmanlık..
111 Şubat 2008 14:56
anti-cimdallı
Ama benim dinle dindar insanlarla problemim var.Sevmiyorum insanları dersen ya da ne bilim çıkıp ben atheistim sizi ilgilendirmez dersen SAYGIMIZ SONSUZ çünkü o seni ilgilendirir herkesin dinii kendine.Bakalım o yiğitliği gösterebilecekmisin.Ama başkaları için hassas konularda ULEMA kesilmesn sana yakışmıyo Böyle sürekli başlık açıp milleti kışkırtmakla olmuyo bu işler..yemezler
11 Şubat 2008 15:00
sanja
arkadaşlar ya yapmayın gözünüzü seveyim ne nefretınden bahsediyosunuz siz size diycek lafım yok yani
bende müslümanım tamammı ve buraya koydugum konularada kımse karısamaz yorumunu yapan yapar ama kımse gelıp bana senın derne dıyemez hele din mevzunda
lutfen ama sakın bı daha dınden ınançlı ınsanlardan nefret ettiğim konusunda bı yorumda bulunmasın kımse benım annemde 5 namazında bı kadın bende defalarca hatim etmiş bi kızım cidden üzülüyorum ama
bu saatten sonra da açmam baslık falan;;((((((((((((((((((((
11 Şubat 2008 15:01
mr ako
başlanan namazı bitirmek vaciptir, lakin eğer olağanüstü durumlar söz konusu olursa(bunun gibi) namaz terkedilir. Eğer farkedip de yardım etmediyseler büyük günah...AMA senin namazı aşağılarcasına kullandığın cümleler de saygısızca...Senin deyiminle insani açıdan bakarsak, insanların inançlarına saygı göstermek de insani bir davranıştır diye düşünüyorum
eterlielbisemudguard demis ki:
ötesi yok işte amcalar her daim sevap işleme meraklısı tipler ama onlar için sevap denen şey arapça cümlelerin okunduğu belki çoğunun anlamını bile bilmedikleri veya bilmek istemedikleri namazları... hasta birine yardım etmek değil.. sevap olayını onlar açısından baktım...
insanlık açısından(kendi benliğimle düşündüğümde) ord desenize bi cami dolusu beyinsiz varmış..
311 Şubat 2008 15:03
anti-cimdallı
Sevindim başlık açmamana ,bi de hep islam hakkında olumsuz görüş bildirenler Kuran'ı hatmetmiş(!) namazında niyazında(!) çok mübarek insanlar olur(!) Tıpkı habetürk'ün Türkiye'nin dindarlık anketinde olduğu gibi:))...Neyse inşallah dinle ilgili konular bi daha açılmamamak üzere kapanır.
BURADAN TÜM ORTAKANTİNLİLERİ KANTİN ÜYELERİNİ FARKLI GRUPLARA BÖLÜCEK DİNİ İÇERİKLİ BAŞLIKLARIN AÇILMAMASI KONUSUNDA kantin yöneticilerine MESAJ ATMASI İÇİN SESLENİYORUM YETER ARTIK GERİLDİK!!! :)))))
sanja demis ki:
arkadaşlar ya yapmayın gözünüzü seveyim ne nefretınden bahsediyosunuz siz size diycek lafım yok yani
bende müslümanım tamammı ve buraya koydugum konularada kımse karısamaz yorumunu yapan yapar ama kımse gelıp bana senın derne dıyemez hele din mevzunda
lutfen ama sakın bı daha dınden ınançlı ınsanlardan nefret ettiğim konusunda bı yorumda bulunmasın kımse benım annemde 5 namazında bı kadın bende defalarca hatim etmiş bi kızım cidden üzülüyorum ama
bu saatten sonra da açmam baslık falan;;((((((((((((((((((((
11 Şubat 2008 15:11
mesmerant
@anti-cimdalli
Turkiye'deki ateistlerin Islam'i muminlerden daha iyi bildigine emin olabilirsin.Inanmamak icin cok bilmek lazim ama inanmak icin anne ve babanin musluman olmasi yeter.Bisey bilmeye gerek yok.Nasil olsa dogru olduguna inaniyosun.Sorgulamaya, arastirmaya ne gerek var.Sana soyleneni uygulayinca cennete gidiyosun.
Muslumanlarin yuzde kaci Hz. Isa'nin ne zaman yasadigini biliyor sence?Kaci lekum dinikum veliyedin in anlamini biliyor?Kaci meal okumus?
211 Şubat 2008 15:29
sanja
uğraşma bizle anti yorumunu yap kişilere saldırma senden başka kımsenın laf söylediği yok ve sakın bi daha kişisel olarak bireylerın dinine laf etme
11 Şubat 2008 15:32
anti-cimdallı
Burda atheistleri yargılamıyoruz. Atheistler müslümanlardan çok biliyo ha:)) o da ilginçmiş...Dostum yaptığı işi neden yaptığını bilmeyen insan vardır.Sen tüm dünyada 1.5 milyardan fazla insana yaptığı işi bilmiyor diyemessin kusura bakma cahillik olur.1.5 milyar ne yaptığını bilmiyo 1 atheist biliyo öyle mi:)) ne ala memleket.Bak dersen ben atheistim SAYGIM SONSUZ zaten sana ne kadar anlatsak boştur.Sen(genel manada) seçmişsin yolunu.Kızdığım şey bırakın her işi o işin uzmanı yapsın.Şimdi bi atheistin müslümanlar ve islam hakkında yaptığı yorumlar değerlendirmeler ne kadar objektif ne kadar değerli olabilir?Adam yolunu seçmiş tabi ki yanlış olduğunu savunacak..Bu arada müslüman anadan ve babadan doğmayıp müslüman olan ne kadar insan var sen biliyomusun? Afrika'da kabile kabile adamlar müslüman oluyor.
mesmerant demis ki:
@anti-cimdalli
Turkiye'deki ateistlerin Islam'i muminlerden daha iyi bildigine emin olabilirsin.Inanmamak icin cok bilmek lazim ama inanmak icin anne ve babanin musluman olmasi yeter.Bisey bilmeye gerek yok.Nasil olsa dogru olduguna inaniyosun.Sorgulamaya, arastirmaya ne gerek var.Sana soyleneni uygulayinca cennete gidiyosun.
Muslumanlarin yuzde kaci Hz. Isa'nin ne zaman yasadigini biliyor sence?Kaci lekum dinikum veliyedin in anlamini biliyor?Kaci meal okumus?
11 Şubat 2008 15:39
sanja
amma kastın ya
11 Şubat 2008 15:41
anti-cimdallı
Sanja senle uğraşan yok!! başlığı açan sensin!! dindar insanlarla uğraşan sensin? Özellikle 10 defa yazdım herkesin dinine saygılıyız diye !! ama anlamamakta ısrar ediyosun sende saygılı ol!! başkasının dinine kutuplara bölcek başlıklar açma..Kopyala yapıştır ucuz taktikler bunlar.
sanja demis ki:
uğraşma bizle anti yorumunu yap kişilere saldırma senden başka kımsenın laf söylediği yok ve sakın bi daha kişisel olarak bireylerın dinine laf etme
11 Şubat 2008 15:42
sanja
hadi ya ciddimi baksen uzaaaaaaaaaaaaaaaa
11 Şubat 2008 15:43
mesmerant
O sozumu genel anlamda soyledim.1.5 milyar muslumanin tabii ki hepsi cahil degil.Ateistlerin de cahil olani var tabii ki.Anne babasi ateist oldugu icin hicbir dini incelemeden ateist olan birinin gozumde degeri yoktur.
Bir de, birisi icin sen nasilsa secmissin yolunu, sana anlatmak bos demek cok yanlis bana gore.Dogru oldugunu dusundugum hersey icin mevcut gorusumu degistirebilirim.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17854
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.