ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Gerici ve Piyasacı AKP’ye Karşı Üniversitemizi Savunalım!
Üniversiteler üzerinde siyasi egemenlik kurmaya çalışan AKP, ilk önce kendi kadrolarından Fethullahcı Yusuf Ziya Özcan’ı YÖK başkanı olarak atadı. Hemen ardından YÖK başkanı aracılıyla üniversite eğitiminin paralı olması gerektiği duyurarak sermayenin desteğini aldı. Son olarak da insanların dini inanç ve değerlerini kendi kirli siyasetinin aracı haline dönüştürerek türban yasa tasarısını MHP’nin de işbirlikçiliğiyle meclisten geçirdi.
AKP iktidarı Türkiye’ye ABD işbirlikçiliği, gericilik, yoksulluk, zamlar, özelleştirmeler ve baskılar dışında hiçbir şey vaat etmiyor. Siyasi ve toplumsal iktidarını güçlendirmeye çalışan AKP’nin gözü üniversitelerimizdedir. Gerici, piyasacı ve Amerikancı AKP’nin üniversite üzerindeki hesapları bizler tarafından derhal bozulmalıdır.
Üniversiteleri yıllardır karanlığın içine sürükleyenlerden bir umudumuz yok!
Yıllardır üniversiteleri otoriter biçimlerde yöneten, paralı eğitimi gün geçtikçe yaygınlaştıran, üniversitelerde gericiliğin örgütlenmesine zemin hazırlayan rektörlerden, siyasi iflas içerisine giren CHP’den, AKP’yle anlaştıkları açıkça ortada duran ‘malumun ilanı’ diyip köşeye çekilen, YÖK’ü kurarak üniversiteleri yıllardır büyük bir karanlığın içine sürükleyen genelkurmaydan üniversiteyi savunmaları asla bekleyemeyiz.
Üniversiteyi savunabilecek bir tek güç var oda bizleriz!
Gerici piyasacı AKP’ye karşı özgür, demokratik, parasız bir üniversiteyi savunacak güç üniversitelilerden başkası değildir. 13 Şubat Çarşamba günü bütün ilerici, aydın, İTÜ öğrencilerini üniversitelerimizin sahipsiz olmadığını göstermek, piyasacı, gerici AKP’ye karşı üniversitelerimizi savunmak için eyleme çağırıyoruz.
13 Şubat Çarşamba saat: 13:00’ da yemekhanede buluşalım.
(yürüyüşten önce bir tiyatro gösterimi olacaktır)
İTÜ ÖĞRENCİ KOLEKTİFİ
811 Şubat 2008 11:20
denizhan
İstanbul Üniversitesi'nden değilsin herhalde ?
11 Şubat 2008 11:21
şıracı
istanbul üni.denim ama okulum tatilde ben de katılacagım..itü deki bir etkinliği duyurmak ve katılmak için itü lü olma sartı mı var?
211 Şubat 2008 11:31
..lustrall..
sizi parayla mı tutuyorlar?
611 Şubat 2008 13:08
lts
arkadaşlar herşeye eyvallah ii hoş savunuyorsunuz ama... almanya da yanılmıyrsam 200€ verip kayıt yapıyorlar üniversiteye. ve her imkandan da serbest oluyorlar. devlet üniversitesi zaten bizlerden harç alıyor... her yıl da zamlı alıyor.
YÖK dediğiniz kurum zaten başlı başına bir düzmece. yeni atanan adamdan önce olan kişiler bu zamları yapıyordu istedikleri gibi bizi ellerinde oynatıyorlardı. vs vs. dahası da var yani. ama şimdi üniversiteler paralı olsun muhabbeti geldiğinde vakıf üniversitesi gibi olacağını düşünüyorsunuz ya da başka birşey. bence boşuna heyecan yapmayın. sınav sistemi kalksın ve insanlar güzel bir eğitim alsın.
siyasete din ve hile karıştıranları sevmiyorum bende. size karşı da değilim. sadece paralı eğitim olayında biraz ön yargı var gibi geldi bana !...
11 Şubat 2008 13:13
buneya
millet haykır akp ye hayır
haydi hep beraber a.q.p
artık bu ucuz sloganlarla bi yere varılamayacağını anlasak iyi olur..
411 Şubat 2008 15:47
feykoğlufeyk
ya bole ucuz sacma sapan seylerle bıyere varamazsınız...
heee akp de sizi cok ipleyecek ya....
bu ortalıgı karıstırmaktan baska bıse deıldır...
isteyelım yada ıstemeyelım bu adamlar en az 2yıl daha basımızda olacak...
ha yenisi gelcekte ne olacak demedende edemıom...
311 Şubat 2008 19:26
anaforus
içi boşaltılmış,tüketimci, sistemin bir parçası gördüm seni kunteper
kunteper canavarı demis ki:
ya bole ucuz sacma sapan seylerle bıyere varamazsınız...
heee akp de sizi cok ipleyecek ya....
bu ortalıgı karıstırmaktan baska bıse deıldır...
isteyelım yada ıstemeyelım bu adamlar en az 2yıl daha basımızda olacak...
ha yenisi gelcekte ne olacak demedende edemıom...
511 Şubat 2008 19:35
anti-cimdallı
@ anaforus
senin de avatarında içi boşaltmaya gerek olmıyan bi kafatası görüyorus:))
211 Şubat 2008 19:38
anaforus
yanıma gel sana dolusunu gösterim...
anti-cimdallı demis ki:
@ anaforus
senin de avatarında içi boşaltmaya gerek olmıyan bi kafatası görüyorus:))
711 Şubat 2008 19:43
feykoğlufeyk
anaforus sen dolusunda ne deistirebiliyorsun?
emınım sen cok sey uretiyorsundur...
211 Şubat 2008 19:48
ne alaaka
inşallah hava güzel olur da en azından hava alırsınız..
keşke işe yarasa,ama olmuyo işte olmuyo...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17852
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.