çevremdeki herkes martıııı jonathaannnn dedi durdu, bak burdaki herkes de bayılmış.. kesin bende bir sorun var hiç de o kadar bayılmadım ben:$
10 Şubat 2008 19:12
suit up!
okudum ama nedense hiç hatırlamıyorum... demek ki o kadar büyük bi iz bırakmadı bende :S
10 Şubat 2008 19:28
cigdém
bana hediye edilmişti, üzerinde özgürce uçabilmen için yazılı bir notla.
çok çok önemli bir yeri vardır hayatımda.
10 Şubat 2008 19:32
pinkorgasm61
ortaokul öğretmenim sömestr tatilinde okumam için verdiği ve bu öyküde işlenen konuları a4 kağıdına çıkarmam için ödev vermişti..ilk okudğum kitaplardan bir tanesi ama ona ait bilgiler kısmen silindi...paylaştığın için tşk ederim arkamda bıraktığım anıları canlandırdın tşk ederim arkadşım..
10 Şubat 2008 21:28
ffile
oldukça özel bi kitap mutlaka okunmalı..
12 Şubat 2008 01:02
eterlielbisemudguard
ya ben bunu internette bi kitap ekinde gördüm okumak istiyorum ama su an alabileceğim bi yer yok nette de sanırım baskısı yok paralı indirme şansımız falan var biliyomusunuz?
12 Şubat 2008 01:03
seytan ucurtmasi
abicim ankarada kitapcılarda var...
yani hala baskısı var anlican :)
12 Şubat 2008 01:07
bravestarr
yaşar kurt'un bir şarkısında da geçiyordu sanırsam güzeldi
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17838
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.