galatasaray fakir değil pintidir..ayrıca galatasaray burjuvanın takımı fenerbahçe ise halkın takımıdır...zoruna gitmesin öccan..
19 Şubat 2008 15:22
no control
fener halkın takımı:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D
çok güldüm lan :)
şeytan uçurtması demis ki:
galatasaray fakir değil pintidir..ayrıca galatasaray burjuvanın takımı fenerbahçe ise halkın takımıdır...zoruna gitmesin öccan..
9 Şubat 2008 15:24
seytan ucurtmasi
fenerbahçe livorno dur:)
19 Şubat 2008 15:25
seytan ucurtmasi
bnde sana gülüyorum:)) hemde ağzımla değil...:D
19 Şubat 2008 15:25
no control
yok turgay şeren artık umut :))
fenerbahçe livorno dur:)
olum etme eyleme.. halkınn takımı diyeceksen ya trabzon diyeceksin ya beşiktaş..
ne fener ne galatasaray bu konuda savunulamaz..
ha demek istediğin endüstriyel futbolsa..hepsi öyle umudum..sen de biliyosun.. fenerlisin diye artislik yapma bana :)
he.
9 Şubat 2008 15:28
thuringwethil
galatasarayın da, fenerbahçenin de taraftarı aynıdır aslında...şimdilik bizim stad yenilenmediğinden fener kadar seyircimiz yok gibi gözükse de iki sene sonra aslantepeye geçince bugün fenerin başına gelenler bizim de başımıza gelecek...
bu kendini beğenmişlikse haberde anlatılanın tam tersi durumda, özellikle yeni stad yapıldığından beri biz sizi paramızla döveriz, stadımızla döveriz diye övünen bir fenerbahçe taraftar profili mevcut...galatasaray taraftarının da böyle bir durumu oldu, o da 99-02 arası çok başarılı geçen 3 sezon arasında.
9 Şubat 2008 15:29
kazma tohunç
:):)
bknz. sosyalist trübünler
9 Şubat 2008 15:30
seytan ucurtmasi
bn endüstriyel futboldan bahsetmiyorum.geçmişten ve iki takımın taraftarının özelliklerinden bahsediyorum..fenerbahçe halkın içinden gelen bi takımdır..mali açıdan güçlü olması buna engel değildir..ki bu güç son 10 senede olmuştur..fenerbahçeliyim diye söylemiyorum bunu..
trabzona lafım yok bu konuda ama beşiktaş yada galatasaray ile karşılaştırma allasen:))
bide hacı sn hangi takımlısın ya bi karar ver olm:)
%51 trabzon %49 gs mi : DD
29 Şubat 2008 15:31
no control
livornodur olay.. ha türkiyeden böyle örnekleri çok görmek istersen adana demir sporda bol bol yapıyor :))
trabzonumunda kemenCHE'lileri var :))
cimdallı tohunç demis ki:
:):)
bknz. sosyalist trübünler
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17808
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.