ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
İspanyol Prensa Ajansı, Fenerbahçe- Galatasaray derbisini mercek altına aldı.
Avrupa'nın asi kulüpleri araştırmasında iki kulübümüzün mücadelesinin, fakir ile zengin, kibirli ile alçak gönüllü çekişmesine sahne olduğu yazıldı.
Galatasaray'ın aristokrat, Fenerbahçe'nin ise sıradan insanlardan oluşan taraftarı bulunduğu ileri sürüldü
Camilo Rueda Navarro tarafından kaleme alınan ve Avrupa'nın asi kulüpleri başlığıyla yayınlanan araştırmada iki kulübümüzün bu kategoriye girdiği vurgulandı.
İspanyol gazeteci Navarro'nun araştırmasına göre Galatasaraylı taraftarlar son derece kibirli ve kendini beğenmiş kişilik taşıyor.
Fenerbahçe'deki taraftar profili ise araştırmada alçak gönüllü, katılımcı ve orta direk insanı olarak şekilleniyor. Ayrıca bu durum, Galatasaray'ın Avrupa, Fenerbahçe'nin Asya takımı olmasına da bağlanıyor.
Kıtalararası rekabet
Camilo Rueda Navarro'nın araştırması şu sözlerle sona eriyor:
Avrupa'nın en önemli derbilerinden birini oynayan Galatasaray'a, Avrupa'nın kimliğinde ve karakteristik özelliğinde bulunan kendini beğenmişliğin bulaşmış olduğu görülüyor. Fenerbahçe'de ise Asya kıtasının klasik özelliği olan alçak gönüllük ve paylaşımcılık izlerine rastlanıyor.
Mehmet Çiftçi/Milliyet
~ 211 gün
no control
kafamagöre demis ki:
Camilo Rueda Navarro'nın araştırması şu sözlerle sona eriyor:
Avrupa'nın en önemli derbilerinden birini oynayan Galatasaray'a, Avrupa'nın kimliğinde ve karakteristik özelliğinde bulunan kendini beğenmişliğin bulaşmış olduğu görülüyor. Fenerbahçe'de ise Asya kıtasının klasik özelliği olan alçak gönüllük ve paylaşımcılık izlerine rastlanıyor.
yaaaa bi git allahını seversen diyorum arkadaşa...
2~ 211 gün
kafamagöre
bende dedim ama fayda yok kesin fb parayla yaptırmıstır bu haberi
~ 211 gün
no control
fener zengin takımıdır.. türkiyenin real'i..galatasaray ise barcelona'sı
~ 211 gün
no control
trabzon ise liverpoolu :))
1~ 211 gün
kafamagöre
no control demis ki:
trabzon ise liverpoolu :))
black burn rovers oolmasın abi :)
~ 211 gün
tohunç
türkiyenin liverpool u beşiktaştır :)
~ 211 gün
no control
abi ikiside liman işçilerinin takımı..deli etmeyin beni..trabzonun liverpoolu en güçlü zamanında yenndiğini..türkiyyede kupa bırakmadığını ne çabuk unuttunuz
trabzon dipten gelen dalgadır..
türkiye de futbolun akışını anlayışı değiştirmiştir..3 büyükleri yıkıp 4 büyükler kavramını getirmiştir..
1~ 211 gün
dr_fb_li
galatasaray barcelonası mı allahını seversen barcelona fakir bi kulüpmü hadi fb yi real e benzettin ekonomik olarak tutuyo gs yi nasıl benzettin yaw
no control demis ki:
~ 211 gün
no control
barcelona ezilen takımıdır..ordan bağlantı kurdum..barcelona olmayabilir..kabul ediyorum..barcelona olsa olsa beşiktaş olur..
ama trabzon liverpooldur..
1~ 211 gün
gizzia
Bilinen ve görünen bu araştırmanın tam tersi.
~ 211 gün
@li
takımların zenginliğinden bahsetmiyor ki taraftar profilinden bahsediyor... bi fenerli olarak bunada pek katılmıyorum bu yazı bundan 20 yıl önce yazılsa dogruydu hatta bende direk hiç araştırma yapılmadan gecmişteki yazılardan alıntı izlenimi yaratttı.. cünkü buna benzer cok yazı okudum gecmişte yazılan ama bundan 20-30 yıl önce yazılan gecmişte fenerle gs arasında boyle bi ayrım oıldugu dogru ama bu günümüzde ortadan kalkmış durumda
no control demis ki:
~ 211 gün
seytan ucurtmasi
galatasaray fakir değil pintidir..ayrıca galatasaray burjuvanın takımı fenerbahçe ise halkın takımıdır...zoruna gitmesin öccan..
~ 211 gün
no control
fener halkın takımı:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D
çok güldüm lan :)
şeytan uçurtması demis ki:
galatasaray fakir değil pintidir..ayrıca galatasaray burjuvanın takımı fenerbahçe ise halkın takımıdır...zoruna gitmesin öccan..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17808
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!