ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > cihat aşkın
yosamite ustad keman virtuozu cihat askin
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

yosamite
yosamite

Günümüzün önde gelen keman virtüozlarından ve Türk Keman Okulu' nun uluslararası temsilcilerinden Cihat Aşkın, son yıllarda kazandığı haklı ve sağlam ün ile kuşağının önde gelen sanatçılarından biri olarak adını duyurmaktadır. Uluslararası alanda Amerika, Asya, Avrupa ve Afrika'nın bir çok yerinde konserler ve resitaller veren, radyo, TV ve CD kayıtları gerçekleştiren, kemancılığının yanı sıra, kurucusu olduğu İstanbul Oda Orkestrası ve Filarmonia İstanbul orkestralarının da yöneticiliğini yapmakta olan Aşkın, birçok başarılı projeye imza atmış ve kendi adını verdiği Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları (CAKA) projesi ile Türkiye' nin her yerinden topladığı öğrencilerin gelişimlerinde büyük rol oynamıştır.

Cihat Aşkın
Mehru Ensari
Dünyanın Türküsü [2/5]

AKŞAM MAHNISI
Beste:
Tevfik Guliyev
Düzenleme: Cihat Aşkın
Cihat Aşkın: Keman
Mehru Ensari: Piyano

Severek dinlediğim zat-ı muhteremdir Cihat Aşkın.Ege'nin Türküsü albümünü özellikle severim.

3   9 Şubat 2008 13:47   mesajın adresini al  

yosamite
yosamite
Kız Belin İncedir İnce

2   9 Şubat 2008 13:49   mesajın adresini al  

yosamite
yosamite

Erkan Oğur - Cihat Aşkın - Selânik Türküsü

3   9 Şubat 2008 13:51   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
sağlam adam:)
9 Şubat 2008 14:12   mesajın adresini al  

no control
no control
Haydar Haydar

2   9 Şubat 2008 14:38   mesajın adresini al  

no control
no control
Nihavend Longa

2   9 Şubat 2008 14:43   mesajın adresini al  

no control
no control
serkan çağrı ile nihavend longayı mükemmel çalmışlar..

dinledikçe dinlenesi olmuş..
9 Şubat 2008 14:44   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
Önceleri sevdiğim sonraları daha çok daha çok dinledikçe hayranı olduğum,beş kez canlı dinledikten sonra aşık olduğum hissine kapıldığım,o tombik tombik parmaklarıyla nasıl o kadar ustaca çaldığını çözemediğim,CAKA projesi ile ve son zamanlardaki siyasi duruşunu açıkca belli eden demeçleriyle aşık olduğuma kesin bir duruşla karar verdiğim,müthiş adam.
Ayrıca Akşam Mahnısı mükemmeldir evet;) Haydar Haydar'ın canlı performansını unutamam.
daha daha fazlası için şu albümleri dinlenmeli;
Egenin Türküsü , Umutsuz , İstanbulin
9 Şubat 2008 14:52   mesajın adresini al  

yosamite
yosamite

Harikasın :) güzel yorumuna can-ı gönülden katılmaktayım.Teşekkürler.Saygılar.Hürmetler.Esenlikler. :))

sweetdreams demis ki:

Önceleri sevdiğim sonraları daha çok daha çok dinledikçe hayranı olduğum,beş kez canlı dinledikten sonra aşık olduğum hissine kapıldığım,o tombik tombik parmaklarıyla nasıl o kadar ustaca çaldığını çözemediğim,CAKA projesi ile ve son zamanlardaki siyasi duruşunu açıkca belli eden demeçleriyle aşık olduğuma kesin bir duruşla karar verdiğim,müthiş adam.
Ayrıca Akşam Mahnısı mükemmeldir evet;) Haydar Haydar'ın canlı performansını unutamam.
daha daha fazlası için şu albümleri dinlenmeli;
Egenin Türküsü , Umutsuz , İstanbulin

9 Şubat 2008 14:54   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
rica ederim canım,aynı başlığı ben de açmayı planlıyodum biliyor musun?:))hem de girişi Akşam Mahnısı ile yapıyım demiştim;) Ellerine sağlık:)
9 Şubat 2008 14:56   mesajın adresini al  

yosamite
yosamite
Göksel Baktagir beyefendiyi sen açabilirsin mesela :D rica ederim ne demek
9 Şubat 2008 14:58   mesajın adresini al  

yosamite
yosamite
Egenin Türküsündeki Ninni nasıl güzeldir yarabbim :) Ben de İstanbulin i indirecektim bakayım nasıl merak ediyorum.
9 Şubat 2008 14:59   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008