kesınlıkle vede zencıler ve melezler yurtdısında gerçekten çok yardımsever ınsanlar.hayat dersı alınabılcek kısıler .
cunku kendilerini ustun ırk gorme gibi tesadufen sahip oldukları ırkı savunmak gibi bi ozellikleri yok ya da biraz daha bastırılmış durumda diyebiliriz bu da sanırım insana insan gozuyle bakma olanagı sunuyo =))
19 Şubat 2008 02:03
safran
dördüncünün yerinde olmak isterdim:)
9 Şubat 2008 02:13
*mahkum*
Dördüncü önemli ders: Yolumuzdaki engeller..Eski zamanlarda bir kral, >saraya gelen yolun üzerine kocaman bir kaya koydurmuş, kendisi de >pencereye oturmuştu.Bakalım neler olacaktı?. Ülkenin en zengin tüccarları, >en güçlü kervancıları, saray görevlileri birer birer geldiler, sabahtan >öğlene kadar. Hepsi kayanın etrafindan dolaşıp saraya girdiler. Pek çoğu >kralı yüksek sesle eleştirdi. Halkından bu kadar vergi alıyor, ama yolları >temiz tutamıyordu.Sonunda bir köylü çıkageldi. Saraya meyve ve sebze >getiriyordu. Sırtındaki küfeyi yere indirdi, iki eli ile kayaya sarıldı ve >ıkına sıkına itmeye basladı. Sonunda kan ter içinde kaldı ama, kayayı da >yolun kenarına çekti.Tam küfesini yeniden sırtına almak üzereydi ki, >kayanın eski yerinde bir kesenin durduğunu gördü. Açtı.. Kese altın >doluydu. Bir de kralın notu vardı: içindeki altınlar kayayı yoldan çeken >kişiye aittir diyordu kral. Köylü, bugün dahi pek çoğumuzun farkında >olmadığı bir ders almıştı. Her engel, yaşam koşullarınızı daha >iyileştirecek bir fırsattır..
benim burdan aldığım ders farklı herşeyi başkasından beklememek lazım
9 Şubat 2008 02:22
siyah&beyaz
hepsı cok gusel ama benı en cok bır ve besıncı etkıledı bnmde basıma geldı bırıncı olay lısedeyken ve o soruyu bn ve bı arksadım bılmıstık sadece ogunde sonrada herkezden yapmacık sevgıler ortaya cıkmıstı nese ama cok gusel seyler bunlar yasanarak ogrenılır ..
9 Şubat 2008 02:34
lifeisshort
hayat deneyim zorluk başarı mutluluk.......
anlatılan hikayeler bunların ve benzserlerinin tanımı. Ulasamayacagım seyler gibi sdanki:(
9 Şubat 2008 03:14
tohunç
bütün dersler sıkıcı derler ya boşuna değil okunur mu bu yahu :)
9 Şubat 2008 03:16
donotresuscitation
hayat kısa;)
lifeisshort demis ki:
hayat deneyim zorluk başarı mutluluk.......
anlatılan hikayeler bunların ve benzserlerinin tanımı. Ulasamayacagım seyler gibi sdanki:(
9 Şubat 2008 03:17
bilmemneden
çok güzel teşekkür ederim.. ayrıca insanlar sadece yaşayarak değil okuyarak da öğrenir, yoksa onca kitap boşuna yazılmış olurdu..
9 Şubat 2008 10:20
aslan67
her kitap yaşanmış şeyleri içermez,çok uçuk kurgular da işin içine girer..olmayan bir şeyi varmış gibi gösterir..ee hayat bu mu?olağanüstü olayların yer aldığı bir yanılsama..
teoriden uygulamaya geçirilmeyen bilginin bana göre pek de bir geçerliliği yoktur..
bilmemneden demis ki:
çok güzel teşekkür ederim.. ayrıca insanlar sadece yaşayarak değil okuyarak da öğrenir, yoksa onca kitap boşuna yazılmış olurdu..
9 Şubat 2008 10:29
riverside
güzel hikaye ..detayları atlamamak lazım
28 Şubat 2008 12:42
souvereign jr.
yaaaa :( ne güzel öğrenecektim bu dersleri. sınıfta mı kaldım şimdi?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17795
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.