ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > yüzünde 5 kilo ur var!
tovbe yarabbim oha seytan kulagina kursun
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

no control
no control

İSPANYA'DA YAŞAYAN 51 YAŞINDAKİ JOSE MESTRE'NİN GENÇLİĞİNDE DUDAĞINDA BİR UR ÇIKTI. DOKTORA GİREN MESTRE'YE, AMELİYAT İLE DUDAĞINDAKİ URUN ALINMASI GEREKTİĞİ BİLDİRİLDİ. YAHOVA ŞAHİDİ ÜYESİ OLAN MESTRE, BU İNANCIN GEREKLERİNDEN BİRİSİ OLAN,AĞIZDAN VEYA BAŞKA BİR YOLLA BEDENE KAN ALMAK 'TANRININ KANUNU' NUN İHLALİDİR İNANIŞI GEREĞİ AMELİYAT OLMAYI KABUL ETMEDİ.

ERGENLİKTE DUDAĞINDA BAŞLAYAN BU KÜÇÜK UR YILLAR GEÇTİKÇE BÜYÜDÜ VE ÖNCE AĞIZ VE BURNUNU KAPLADI. AİLESİ DE SIKI BİR YEHOVA ŞAHİDİ OLAN MESTRE, YAŞADIĞI ŞEHİRLERDEKİ DOKTORLARIN VE KOMŞULARININ BÜTÜN ISRARLARINA RAĞMEN DOKTORA GİTMEYİ KABUL ETMEDİ. BİR SÜRE SONRA UR BÜTÜN YÜZÜNÜ KAPLAYINCA MESTRE KÖR OLDU.

ZAMAN ZAMAN YÜZÜNDE OLUŞAN KANAMALAR YÜZÜNDEN OLDUKÇA KORKUNÇ BİR GÖRÜNÜMÜ GİREN MESTRE, YAKINLARININ ISRARIYLA ALMANYA'DA DOKTORLARA GÖTÜRÜLDÜ. ALMAN DOKTORLARDAN KAN NAKLİ YAPILMADAN BU URUN ALINMASI İÇİN YARDIM İSTEYEN MESTRE'YE BUNUN MÜMKÜN OLMADIĞI SÖYLENDİ. AİLESİNİN DE ISRARLA KAN VERİLMESİN TALEBİNDE BULUNMASI ÜZERİNE ZAVALLI ADAM İÇİN ALMANYA DEFTERİ DE KAPANDI.

EN SONUNDA KONUYLA İLGİLİ DİSCOVERY KANAL TARAFINDAN İNGİLTERE'YE GETİRELEN JOSE, BRİTANYA'DA İKİ DOKTOR TARAFINDAN MUAYENE EDİLDİ. YÜZÜNDEKİ UR 5 KİLOYA ULAŞAN JOSE'YE AMELİYATIN KAÇINILMAZ OLDUĞU TEKRAR SÖYLENDİ. JOSE İLE BİRLİKTE HASTANEYE GELEN KIZKARDEŞİ, YİNE KAN NAKLİNİ REDDEDEN KARDEŞİNE TEPKİ GÖSTERDİ. DOKTORLAR JOSE'NİN AMELİYAT OLMAZSA ÖLECEĞİNİ BİLDİRDİLER. ADAM BÜTÜN BU ISRARLARA RAĞMEN AMELİYATI KABUL ETMEDİ.
8 Şubat 2008 15:40   mesajın adresini al  

sanja
sanja
bu kadar buyuk olmasada yuzunde bı haylı buyuk bi uru olan yaslı amcanın vakasına gırmıştim cidden cok kötuydu
genclığini falan anlatmıştı bize aglamaktan gözlerim şişmişti Allah şifasını versin derdi olanların cok yazık cookkk
8 Şubat 2008 15:45   mesajın adresini al  

no control
no control
adamın ağzı yok.. nerden besleniyo bu amca ya
8 Şubat 2008 15:55   mesajın adresini al  

paslı eyfel
paslı eyfel
ben olsam çoktan gebertmiştim kendimi!
8 Şubat 2008 15:56   mesajın adresini al  

buz mavisi
buz mavisi
yaaf bi site vardı rotten midir nedir ordan mı buluyonuz anlamadım ki nerden buluyonuz bunları:))ayrıca bakamıyorum bole yorum yazmak için hızlıcana gectim aşağı:))
8 Şubat 2008 15:58   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
o kadına o adamı öpmesi için kaç para verdiler acaba?
8 Şubat 2008 15:59   mesajın adresini al  

sanja
sanja
o kadın adamın kız kardesı
8 Şubat 2008 16:02   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu

okumamışım saol..

cimdallı sanja demis ki:

o kadın adamın kız kardesı

8 Şubat 2008 16:09   mesajın adresini al  

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
adamın gözü ve ağzı belli değil biz mi göremiyoruz yoksa... en kısa zamanda iyiyleşme ihtimali bulunsun ve bişeyler halledilsin mümkünse amcaya yazık yaşama sevinci gitmeden adamın.. kardeşine de helal gerçekten...
8 Şubat 2008 16:12   mesajın adresini al  

no control
no control
adamın gözleri kör..gözükmüyo zaten.açılmayan fotolarda var ama açılmadı imansızlar..

ben ağız olayını merak ettim..

amacaya operasyon yapacaklarda inançları izin vermiyomuş
8 Şubat 2008 16:17   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
serum veriyolardır belki..o da günah mı acaba?
8 Şubat 2008 16:19   mesajın adresini al  

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
öyle inanca ben o zaman abi yaa...
8 Şubat 2008 16:20   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008