ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > KİŞİSEL SİLAHLANMA

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sıtkı yozgatlı
sıtkı yozgatlı
TELEVİZYONDAKİ DİZİLER BİZİ KİŞİSEL SİLAHLANMAYA İTİYOR.BUNUN EN KÜÇÜK ÖRNEĞİNİ BİRAZ ÖNCE YAŞADIM.OFİSİMİN KARŞISINDA ADLİYE VAR.ADLİYENİN ÖNÜNDE DAHA ORTAÖĞRETİM ÇAĞINDAKİ BİR GENCİ POLİSLER ZORLA POLİS ARACINA BİNDİRİYORLARDI.O GENÇ BEN ÇAKIRIM ŞEKLİNDE BAĞIRIYORDU.HERKESİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BENDE DÜŞÜNDÜM BU GENÇ DELİMİ DİYE AMA BU BİZİM GENÇ GALİBA KURTLAR VADİSİNİ İZLEMİŞ.BUNDAN BİRKAÇ YIL ÖNCEDE ÇOCUKLAR POKEMON ADLI BİR ÇİZGİ FİLM VARDI.ÇOCUKLARDA POKEMONU ÖRNEK ALIP APARTMANLARDAN AŞAĞI ATLIYORLARDI.(GAZETELER BUNU YAZMIŞTI)
6 Ocak 2006 13:02   mesajın adresini al  

tuna
tuna
onlar da mı büyük harfle yazmıştı?
6 Ocak 2006 13:06   mesajın adresini al  

sıtkı yozgatlı
sıtkı yozgatlı
NE ALAKA
6 Ocak 2006 13:10   mesajın adresini al  

sıtkı yozgatlı
sıtkı yozgatlı
arkadaşlar bağırmıyorum
merak etmeyin
ben öyle yazdım
6 Ocak 2006 13:14   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
aslında turkiyede ateşli silahlarla işlenen sucları yaklaşık %70i ruhsatsızsilahlarla işlenio zaten, aklı olan adam ruhsatlı silahıyla bi bok yemez zaten- bknz. en iyi suc aleti buz sarkıtır, kendi kendini yok eden delil
6 Ocak 2006 13:17   mesajın adresini al  

sıtkı yozgatlı
sıtkı yozgatlı
mert arkadaşım bilgisayarımda problem var.bazen büyük bazende küçük yazıyor.onun için kusura bakmayın
6 Ocak 2006 13:18   mesajın adresini al  

bootes
bootes
bu arada ekbilgi : istanbuldaki ruhsatlı silah sayısı Yunanistan ordusununkinden fazla. İlk olarak bunu Türk bir kaynaktan okudum şaka heralde die bi araştırdım yabancı kaynaklarda da görünce ohaaa dedim
6 Ocak 2006 13:20   mesajın adresini al  

şekip
şekip
İstanbul'un nüfusu, Yunanistan'dan fazla olduğu ve her Türk bir savaşçı olduğu, Yunanistan ordusunun Yunanistan ülke nüfusunun en iyi ihtimalle onda biri boyutta olduğu düşünülürse, her askerine 10 silah bile verse Yunanistan ordusu, İstanbul'un koyması normal. O istatistiklerde İstanbul'da bulunan askeri ve polis birliklerini de saymışlardır muhtemelen. Al sana inanılmaz skandal.

Her türlü silahlanmaya karşıyım. Biri silahlanmasa, başkası da silahlanmaz. Düzgün yaşayan insanın öyle bir şeye ihtiyacı da olmaz, o yüzden pek tasvip etmiyorum.
6 Ocak 2006 13:37   mesajın adresini al  

atalay
atalay
kişisel silahlanmaya karşı değilim. ortam kötü. yasal işlemleri hallettikten sonra herkes silahını taşıyabilir. Sıtkı Bey siizin dediğiniz genç muhtemelen kurusıkı çekmiştir. :) Yada oyuncak
6 Ocak 2006 16:38   mesajın adresini al  

willow is blessed
willow is blessed
Silah anlık patlar.

Eğer silahınız varsa, çok da sinirliyseniz, karşı taraf elini beline attı diyelim ve onu vurdunuz. Öldü adam. Meğer o cep telefonu çıkaracakmış oradan. Evet böyle olaylar var.

Çoğu insan düşünüp tasarlayıp vurmuyor birilerini. Zaten fazlaca agresif bir toplumuz, birilerini çekip vurmak an meselesi.

Üç saniyede yediğin bir halt yüzünden bir insanın canını alıyorsun, kendi hayatını ve aileninkini mahvediyorsun vs. Değer mi?
6 Ocak 2006 17:05   mesajın adresini al  

faruk
faruk
Her türlü olmaz.. kişisel silahlanmaya hayır diyorum.. Adam o öfkeyle bırak eğitimi 10 saniye sonrasını düşünemiyo.. Öfke çok tehlikeli.. Hem silahlı hem öfkeli isen ise çok daha tehlikeli..
6 Ocak 2006 17:17   mesajın adresini al  

faruk
faruk
Köydeki İhtiyar heyetleri bile silah ruhsatı dağıtıyo bu memlekette..
6 Ocak 2006 17:22   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008