ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > klasik erkek bahaneleri düşünseli

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  12  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 85 - 96

has kemik-hasnicktir
has kemik-hasnicktir
hayır daisy, erkekler düz düşünürler. kadınların düşüncelerinde ise gizli bir ima her zaman vardır.. kızlara sıradan demek yanlış..
7 Şubat 2008 22:20   mesajın adresini al  

şpidişpidigezenkurba
şpidişpidigezenkurba
erkekler kindardır.yapılan şeyleri asla unutmazlar. yeri ve zamanı geldiğinde mutlaka kinlerini kusarlar.hiç ummadığın ufacık birşeye kırılıp içlerine atarlar ve onu zamanla büyütüp günün birinde kocaman bi sorun olarak kusarlar.sonra o derdin ne özrü ne kabahati olur. kızlar öle değil. anında kapris ve dırdırla dertlerini anlatırlar özürlerini diletirler.aslında ayrılmak için öne sürülen bahaneler içlerindeki kinin çıkmasından öncekie ara souklardır ;)
7 Şubat 2008 22:27   mesajın adresini al  

*** perihel
*** perihel
hay erkeeenizi ya :D
büyütmeyin bu kadar,erkek işte en fazla 20cm lik bi beyin yani(:
7 Şubat 2008 22:38   mesajın adresini al  

has kemik-hasnicktir
has kemik-hasnicktir
perihel, sen perihelsin di mi :SSSSS

***pe®ihel demis ki:

hay erkeeenizi ya :D
büyütmeyin bu kadar,erkek işte en fazla 20cm lik bi beyin yani(:

7 Şubat 2008 22:41   mesajın adresini al  

*** perihel
*** perihel
evet noldu geyik yaptım
ki bu benim ilk bu şekilde muhabbetim değil
ta kendisiyim yani
7 Şubat 2008 22:45   mesajın adresini al  

extremo
extremo
kız milletinin çok üstüne düşmüceksin çünkü ondan sonra küçük dagları ben yarattım die geziorlar
 1   7 Şubat 2008 22:46   mesajın adresini al  

has kemik-hasnicktir
has kemik-hasnicktir
ben de geyik yaptım canım, dedim acaba bu kızın hesabını biri ele mi geçirdi :))
7 Şubat 2008 22:46   mesajın adresini al  

*** perihel
*** perihel
ben de korktum:)
:S:S:Sları görünce yanlış anlaşılcak bişey söyledim sandım
7 Şubat 2008 22:48   mesajın adresini al  

has kemik-hasnicktir
has kemik-hasnicktir
yok yok seni yanlış anlayan ölsün canımm :Pp
7 Şubat 2008 22:49   mesajın adresini al  

daisy=) **solminör**
daisy=) **solminör**
kızlar sıradandır..bunu her zaman da savunurum...erkeklere veya kızlara bok atmak değil amacım ama ne düşünüosam söyliyeceğim kızmak yok:D

artık öyle bir hal almış ki bu ilşki tavrı..anlaşıcağı varsa bile anlaşamaz hale gelmiş bu iki cisn..hatta öyle ki eminim çok iyi giden bir ilşki sırasın sevgilinize veya yakın arkadaşınıza ''abi biz hiç kavga etmiyoruz ya!'' gbi bir cümleyi kullanmştır..

erkekler rahat,kızlar ayrıntıcı..ama biz bunu dşünceli ve dşüncesiz olarak adlandırmışızdır hep...

erkekler sessizdir,kızlar çok konuşur.. kızların dırdır yaptığı tartışılmaz bir gerçektir evet...o da en kçük ayrıntıyı atlamadığımızdan ileri gelir belki de...

erkekler duygsuzdur,kızlar duygusal... erkeklerin duygusuz olma genellemesi yanlıştır..öyle kız arkadaşlarım var ki 'ulan erkek olsan tam bir öküz olurmuşsun!''dediğim...insanların duygularını gösterme şekli kişiye göre değişebilir...sadece biz kızlar fazla duygularına önem verir ve karşıdan da onları bekleriz...erkekler duygusuz değildir...sadece hayatları duygudan ibaret değildir:)

erkekler kıskançtır,kızlar da kıskançtır.. belki de nadir ortak özellklerimizden biridir bu ama onu bile birbirimize yansıtırken kavga çıkması şarttır!!

erkek-kız muhabbeti sittin sene gider...bunun sonu yok....sevin abicim birbirinizi!

fondaki müzük:
(hayat sevinceee güzeeeeel sevince tatlı gülleeeeeeeeer bir kuşu kelebengiiiiiii bir daşı sevin yeterrrrrrrrr)

adhkjsah:D:D:D

cimdallı hasnicktir demis ki:

hayır daisy, erkekler düz düşünürler. kadınların düşüncelerinde ise gizli bir ima her zaman vardır.. kızlara sıradan demek yanlış..

2   7 Şubat 2008 23:37   mesajın adresini al  

uaxoy
uaxoy
dinime küfreden müslüman olsa
 1   7 Şubat 2008 23:38   mesajın adresini al  

' işte o benim
' işte o benim
ahmet çakarla şansa bak!!
7 Şubat 2008 23:41   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  12  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 85 - 96

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008