ek olarak sen bir meleksin diyen ve ayrılan zerzevatlar vardır bi de.. ilerki aşamalarda dünya kötüsü(!) bi sevgilileri olur.. fazla iyiysem nie ayrılırsın ah be gerizekalı der insan.. demekki adam kötüyü arıomuş:)
17 Şubat 2008 19:42
cumartesi_[famine]
+1 çünküü aklın yolu birr
lithium demis ki:
ek olarak sen bir meleksin diyen ve ayrılan zerzevatlar vardır bi de.. ilerki aşamalarda dünya kötüsü(!) bi sevgilileri olur.. fazla iyiysem nie ayrılırsın ah be gerizekalı der insan.. demekki adam kötüyü arıomuş:)
7 Şubat 2008 19:44
kafamagöre
erkek bu ne yapsa yeridir :D
7 Şubat 2008 19:45
lithium
kötü olan daha bi fantastik mi geliodur nedir?
ben artık anlamıorum bu erkekleri deyip köşemden izliorum insanları.. bakalım ne neymiş?!:)
7 Şubat 2008 19:45
reju
lithium bence sen bu tarz topiclerde yanlış yorumlar yapıpta milletin beynini bulandırma. çünkü seninle birlikte olacak seni sevecek seni yalanlarıyla kandıracak bir erkek olduguna inanmıyorum
27 Şubat 2008 19:48
lithium
hadi cnm hadi başka kapıya.. seninle ev ahalisi halinde olduğunuzda uğraşıorum sadece... ahali olarak ancak bi insan ediosunuz çünkü!
7 Şubat 2008 19:50
reju
nihat doğanamı özeniyosun bakayım sen. bıktım senin artık bu ultra mega karizmatik egzantrik laf sokma huyundan. UIHEAIEKPADSJPEAJEAJSD
27 Şubat 2008 19:57
*yvaine*
hepsinin cehennemin dibine kadar yolu varr, pehhhh!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17760
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.