| |
cumartesi_[famine]
|
sen kendinden eminsen niye batıoki bu sana bukadar....
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
republic army
|
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
allrightsreserved
|
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
lithium
|
ek olarak sen bir meleksin diyen ve ayrılan zerzevatlar vardır bi de.. ilerki aşamalarda dünya kötüsü(!) bi sevgilileri olur.. fazla iyiysem nie ayrılırsın ah be gerizekalı der insan.. demekki adam kötüyü arıomuş:)
|
|
1 ~ 204 gün
|
|
| |
cumartesi_[famine]
|
+1 çünküü aklın yolu birr
lithium demis ki:
ek olarak sen bir meleksin diyen ve ayrılan zerzevatlar vardır bi de.. ilerki aşamalarda dünya kötüsü(!) bi sevgilileri olur.. fazla iyiysem nie ayrılırsın ah be gerizekalı der insan.. demekki adam kötüyü arıomuş:)
|
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
kafamagöre
|
erkek bu ne yapsa yeridir :D
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
lithium
|
kötü olan daha bi fantastik mi geliodur nedir?
ben artık anlamıorum bu erkekleri deyip köşemden izliorum insanları.. bakalım ne neymiş?!:)
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
reju
|
lithium bence sen bu tarz topiclerde yanlış yorumlar yapıpta milletin beynini bulandırma. çünkü seninle birlikte olacak seni sevecek seni yalanlarıyla kandıracak bir erkek olduguna inanmıyorum
|
|
2 ~ 204 gün
|
|
| |
lithium
|
hadi cnm hadi başka kapıya.. seninle ev ahalisi halinde olduğunuzda uğraşıorum sadece... ahali olarak ancak bi insan ediosunuz çünkü!
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
reju
|
nihat doğanamı özeniyosun bakayım sen. bıktım senin artık bu ultra mega karizmatik egzantrik laf sokma huyundan. UIHEAIEKPADSJPEAJEAJSD
|
|
2 ~ 204 gün
|
|
| |
*yvaine*
|
hepsinin cehennemin dibine kadar yolu varr, pehhhh!
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
lithium
|
reju kasma.. sevmiyoruz seni:)
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
cumartesi_[famine]
|
wallahide sevmiyoruz gibi=)
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
reju
|
lithium beni sev ben bi melegim.
|
|
~ 204 gün
|
|
| |
°•t£ññur°•
|
bahanedır bunlar ben hemen anlarım olelerını kıvırmya gerek yok derım o demeden sutlarım :)
|
|
~ 204 gün
|
|
| |