bilkentli gençlik ya noolsun daha sevgili okul arkadaşım=D
peter pan demis ki:
ama yok ya, okul olayı olmaz. hep uzuyo madem, o bahane olmaz. şey olsun en iyisi, aile. evet ailemle problemlerim var. ailemden biriyle konuşursa? o da olmaz. başka bi bahane lazım
7 Şubat 2008 17:51
! ßlaq~ßerry
ya benim bi arkadas vardi okuldan bi kiz
kendisi viyanada kaliyodu sevgilisi türkiyede :) .. kiz artik bahane bulamadi kuzeniyle öldü haberi gönderdi cocuga .. :S ..
yani insanlar okadaR korkak oluyo ki bazen hakkaten .. karsidakini kirarmiyim mahvedermiyim naparim diye düsünmüyolar ... ya cik karsisina adam gibi de ayrilmak istiyorum skldim senden, baskasina asik oldum, tamam iyi bisey degil ama en azindan dürüst olursun yalan söylememis olursun .. yalan ögrenilince insanin gözdeki degeri düsüyo ama dogruyu ögrenirse en azindan okadar cok koymaz ...
7 Şubat 2008 17:52
_lulu_
sen ne ara geldın eve burakcım:)))
neysee
ya işte adı ustunde erkekk...cogunlukla hep yuz ustu bırakırlar..ardından donerler ama hersey ıcın cok gectır...sora hepp bı sanss bı sannss dıye kosturrurlaarr amaaa ajda nın soledııı gıbı
benı bulmak zor sımdı capraz bulmaca gıbıı...
7 Şubat 2008 17:52
! ßlaq~ßerry
hicte bile .. kiz elinden geleni yapsin ohh cocuk gitsin baskalariyla yatip kalksin .. sonrada kizim bütün suc sendee olsun ... ohh ne ala ne güzel dünya be :D
yok yok. en iyisi bişey demeden ayrılmak. sebebi yok işte. canım istedi ayrılmak demek.
o değil de okulumla anmayın beni, benim hareketlerim, sözlerim yüzünden tüm bilkentin karalanmasını istemem:))
7 Şubat 2008 17:53
yosamite
öldü haberi mi yuh artık
ms_kalpsiz demis ki:
ya benim bi arkadas vardi okuldan bi kiz
kendisi viyanada kaliyodu sevgilisi türkiyede :) .. kiz artik bahane bulamadi kuzeniyle öldü haberi gönderdi cocuga .. :S ..
yani insanlar okadaR korkak oluyo ki bazen hakkaten .. karsidakini kirarmiyim mahvedermiyim naparim diye düsünmüyolar ... ya cik karsisina adam gibi de ayrilmak istiyorum skldim senden, baskasina asik oldum, tamam iyi bisey degil ama en azindan dürüst olursun yalan söylememis olursun .. yalan ögrenilince insanin gözdeki degeri düsüyo ama dogruyu ögrenirse en azindan okadar cok koymaz ...
7 Şubat 2008 17:54
bµ®ãk
ilişkilerde erkek kız farketmez ıkı tarafda aldatır,yalan soyler,sever delı gıbı baglanır,umursamaz hareketler sergıler vs vs.. her zaman şunu soylerım bır ilişki güven,saygı ve empati temeli üzerine kurulursa o ılıksı uzun surelı olur ;)
7 Şubat 2008 17:54
cumartesi_[famine]
amann sanki biz bilmioruz okulumuzu:D heheheh onun adı çıkmış 9a inmez 8e
7 Şubat 2008 17:55
bµ®ãk
bu arada zeynep tunalıya gıtmekden vazgectım bı gun işden erken cıktım onuda evımde gecıreyım bari (:
7 Şubat 2008 17:56
! ßlaq~ßerry
belki klasik bisey söylemis olucam ama .. hakkatende saygi yok olunca sevgi de havaya karisiyo ...
yasadiklarin hersey bosunaymis gibi geliyo ozaman ...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17760
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.