ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > klasik erkek bahaneleri düşünseli

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 109 - 120

dolores
dolores
arkadaşlar bu hafta sonugolfe baya ısrar etmişlerdi yani bu hafta sonu ben...
8 Şubat 2008 18:30   mesajın adresini al  

basbleuu
basbleuu
düşünseli ne ya:S
8 Şubat 2008 18:45   mesajın adresini al  

h@nde
h@nde
açıkcası bana bu durum yaklaşık 3 gün önce söylendı ama gercekten bana hıcbır zaman yalan söylemediği için doğru zamanın gelmesını sorunlarının geçmesını beklıyorum.ama eegr bır bahaneysede bunun arkasından gerçekten boyle bır durum yoksa onu kendı içimde yok ederım bu bır gerçek:)
8 Şubat 2008 18:48   mesajın adresini al  

basbleuu
basbleuu
sihirli bir aygıt.
hogwarts büyücülük okulunun hikmetli müdürü albus dumbledore, bazı yorucu düşüncelerini, anılarını yassı bir çanak görünümündeki düşünseline bırakır, böylece hem zihnini gereksiz yere yormamış olur, hem de ihtiyaç duyduğunda düşünseline müracaat ederek bütün o düşüncelerini, anılarını, üstelik de daha sistemli bir şekilde gözden geçirir.
düşünseli ile bizler ilk kez ateş kadehinde, harry arkadaşımızın* merakına yenilmesi sonucu karşılaşırız. afacan harry müdür beyin odasında yalnız kaldığı bir sırada, kapağı aralık duran bir dolabın içinde düşünselini görür ve olaylar gelişir... harry , seneler evvelki ölüm yiyen sorgulamalarının bir bölümünü böylece görmüş olur

ekşisozluk derdime derman oldu..aslında harry potter filmlerini de izlemiştim hay aksi:P
8 Şubat 2008 18:48   mesajın adresini al  

h@nde
h@nde

evet sen çok ıyısın sana layık olamam dıye ayrılırlar sonrada ayrıldıkları günün ertesı gunu çocua gıdıp ben senın gıbı bırısını bulamam senı çok sevıyorum dıye söylerler ama erkek eger adam gıbı bırısyse coktan kızı hayatından cıkarmıştır:(

lithium demis ki:

ek olarak sen bir meleksin diyen ve ayrılan zerzevatlar vardır bi de.. ilerki aşamalarda dünya kötüsü(!) bi sevgilileri olur.. fazla iyiysem nie ayrılırsın ah be gerizekalı der insan.. demekki adam kötüyü arıomuş:)

1   8 Şubat 2008 18:57   mesajın adresini al  

nzmcn
nzmcn
hayatımda kız kalmaz hande seni dinlersem napcam bn :)))
8 Şubat 2008 22:24   mesajın adresini al  

h@nde
h@nde
dınleme ozaman ben dınlemeyenı buldum bılıyorsun adam tınmıyor ve gözümde büyüyor:)
8 Şubat 2008 23:08   mesajın adresini al  

ıssız
ıssız
yuh erkekler mi yapıyor bunu hatunlar yapıyor
önce gelip hoşlannmış gibi davranıyorlar sonra erkek ona söyleyince hayır diyor
istemiyorsun madem ne diye yanaşıyorsun hiç anlamam
8 Şubat 2008 23:12   mesajın adresini al  

h@nde
h@nde
ıyıde belkıde arkadaş olarak yaklaşıyor ılıskı yaşamak var bırde arkadaş olarak yakın davranmak ve kendısıne soylenınce istememek var ıkısı çok farklı ve bence karıştırılmamalıdır:)
8 Şubat 2008 23:15   mesajın adresini al  

ıssız
ıssız
tamam orası ayrı zaten
ama duygusalca bi erkeğe yaklaşıp sonra hayır diyen hatunlar çok
8 Şubat 2008 23:16   mesajın adresini al  

nzmcn
nzmcn
evet cok var ne yapmaya calişiolar bilmiom tmm guven veremem insanlara ama onları yaptıgı da ayıp dii mii
9 Şubat 2008 02:40   mesajın adresini al  

h@nde
h@nde
ıyıde bunu erkekler yapmıyormu kı?

erkekler daha fazla yapıyor bence.
9 Şubat 2008 18:01   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 109 - 120

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008