ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
türk futbol tarihinde ahmet çakar denildiğinde şöyle bir duraksanması gerektiğini düşünüyorum.ve girizgahı üstadın fenerbahçe milan maçı sonrası yağtığı bir lafla başlatıyorum:
--be luciano indirsene kaka'yı.belliki adam gidiyor,üstelik dünyanın en iyi giden adamı...
hmm!!!? :)
6 Ocak 2006 07:15
moviebiker
güntekin onay lucescuya ahmet çakarın söylediklerini tam olarak çevirmediğini söyledikten sonra.ahmet çakar:
bana karşı mahçupsun dimi güntekin?
6 Ocak 2006 10:33
palali
erman toroğlu'ndan beşiktaş seyircisine;
beşiktaş seyircisi LÜTFEN şenol anasını düzgünce şeedin!!! :D
6 Ocak 2006 10:46
sln1907
Ağzınla kuş tutsan.. ne kuşu ejderha tutsan bunlara yaranamazsın.. :D
6 Ocak 2006 11:28
mert gündüz
BİİİR onu sora sölicem,
İKİİİİ sen şerefsizsin içten pazarlıklısın
ÜÜÜÇ ama senin kişiliine bi sözüm yok beni yanlış anlama
6 Ocak 2006 14:01
moviebiker
shaq bundan sonra hayatı boyunca kupa göremez...
siz shaq'ı çok büyük oyuncu zannediyorsunuz değil mi, shaq'da büyük oyuncu değil...
gibi artık nba yorumculuğuna da el attığını göstermiştir
6 Ocak 2006 14:13
taharet musluğu
"simdi iki ihtimal var: ya siz geri zekalısınız... bakın geri zekalısınız demiyorum! ya geri zekalısınız, ya da beni dinlemiyosunuz"
6 Ocak 2006 16:43
atalay
turgay abi ali sami alkış'a "yok ebenin....." dedikten sonra çakara dikkat etmenizi öneririm. euheueh çok komik yaa. video bende var isteyenle paylaşabilirim... :)
6 Ocak 2006 16:49
moviebiker
gurcan bilgic :hede hödö
ahmet cakar: sana bisey soyliim mi?
gurcan bilgic: soyle
ahmet cakar : peygamber gibi adamsın
7 Ocak 2006 00:05
moviebiker
hele birde.türkiye hakem komitesi başkanıydı yanlış hatırlamıyorsam.şöyle bir girizgah yapmıştır kendisi:
eeyyy ufuk(isim yanlış olabilir)sen hayatında wembley stadının yerini bilirmisin?sen old trafford da su satabilirmisin?senin aklına avusturalya denildiğinde kangurular gelir.orda bi olimpiyat stadı var.ben orda ma. yönettim...
gibisinde dumurlarla yoluna devam etmektedir.
7 Ocak 2006 00:21
ps
isviçre'yi öyle 4-5 milyonluk küçük bir avrupa ülkesi sanmayın!!!
sen derin isviçre nedir bilirmisin?
( Türkiye - İsviçre baraj maçlarından önceki programda )
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1774
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.