taner içkiden ve sigaradan çok keyif alan bir arkadaşımız bence. gerektiğinde cozutmak onu keyiflendiriyor. İnsanlar onun sert yüz hatlarına aldanıp geri çekiyorlar ama yalnış. aslında çok güler yüzlü bir arkadaş taner. ama gerektiğinde ciddi gerektiğinde ise eğlenceli. her şey yerine göre yaşanmalı ve her şeyden bi kere tadmak lazım felsefelerini benimsemiş. hayatı dolu dolu yaşamayı seviyor
6 Ocak 2006 03:43
moviebiker
zeynepe:ufakken annenin kırdığın vazosunun pişmanlığını gözünü saçlarınla örterek gizlemeye çalışsanda nafile.ruju güzelliğinize faydası olsun diye değilde beyaz dişlerinizin neon ışıklar gibi parlamasına yardımcı olması için sürdüğünüzde belli oluyo.
zeynep biraz daha büyük resim koy bişey çıkaramadım :P
zz
bence taner senin haberin yok alkol damarlarında feci dolasırkene arkadasların seni oturtmus yataga koymus cigarayı agzına .. dalga geciolar senle ..gibi bi poz var burda... sankim dunyadan bi haber öle kendince takılan pehhh dedirten kayık bakıslar ve gene söluorumm alkolizmm herkesin içine işlemiş yahu huahuahhaha =)
zz
ayak analizi yapmayı ögrenmeliyiim :P el cizgileri okunduu gibi ayaklarda okunabilio mu acaba ?
6 Ocak 2006 03:46
a. bandini
bu yorum zeynep gülşen'e:
zeynep herkes gibi gülmeyi ve eğlenmeyi çok seviyor; ama talihsizlikler bir türlü yakasını bırakmıyor gibi geldi bana. ne olursa olsun hayata açtığı optimist pencereler sayesinde bu dertlerinden kurtulabiliyor veya bu nitelikte birisi. süslenmeyi seviyor. aşırı bi süslenmek değil ama bu yanlış anlaşılmasın. kararında şık gözükmek için. gayet de başarılı bu konuda. en sevdiği şey yakın dostları ile sakin bir yerde sohbet etmek veya bunun tam tersi arada sırada. cozutmak, hoplayıp zıplamak da çok hoş geliyor zeynep'e
6 Ocak 2006 03:48
a. bandini
estafurullah taner ne demek o öle =Pp
6 Ocak 2006 03:49
zz
ayak analiz haritasını cıkarsınlar söz ilk kurbanım sen olcaksın ..fotodan ayak cizgileri okunur..buyrun :P
benim karsıma cıksın bu beyaz önluklu ablalar bende yaptırtcam !! o standın yanına bi de ayak haritasından karakter analizi yapılır yazısı konsun ben de basına geciim deli para yaparım :P
6 Ocak 2006 04:03
a. bandini
ehehe scannerden geçirip bakarsın falına =)
kızılayda vardı herifin teki scanner koymuş eli tarıyor sonra bilgisayardan fala bakıyor hatunda=)
sanırım öleydi yani =D
6 Ocak 2006 04:10
tarçınlı kakaolu kek
ben de bu fotom nedeniyle efes'ten reklam parası istiyrm !!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1773
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.