Fundaya:
funda da pop-art akımını gönlünde yaşatırken.birgün herkesin 15dk. meşhurluğu bana az gelir dur şurda 6x15 yapayımda en fazla ben gözükeyim diyor.iyi mi diyor?iyi diyor tabiki.ben yapabilsem 8tane koyarım.8x15 6x15in üstündedir :P
6 Ocak 2006 03:08
sarimsak
ciddiyim bana 3ü de yeşil gibi geliyo.
büyüttüm baktım yine yeşil
kahretsin tasarımcı olamıycam.
Tiz gidile, hüzünkar bir foto çektirile
6 Ocak 2006 03:12
moviebiker
ipek arkadaşımız ruhaniyete ulaşıp kitap yazıp.heryerde seminerler verme düşüncesi içindeymiş gibi geldi bana.yüzde yüz düşünce gücü gibi kitaplar yazıp ben voliyi vurarım diyor adeta ayağını kaldırarak :)
6 Ocak 2006 03:14
a. bandini
yüzdeyüz home made'dir o yapım. o fotoğrafın özelliği tek bir parçadan yapılmış olması. amötör olduğu kadar profluk da var. bence alın
6 Ocak 2006 03:15
faruk
İpek arkadaşımızın fotosu bana Bi reklam vardı neydi o?? haaa NaT NaT çokanat çokanatın.... yok yapamıcam ben ya puhahahaha:))))))
6 Ocak 2006 03:16
moviebiker
sana kendini anlattığım için pay istiyorum ipek.kaçamazsın :D
6 Ocak 2006 03:18
hafriyat
Kerem Dinler:
fotoğrafın beni korkutuyor,karakterini bilmiyorum tahlil de etmiyorum ama bunu söylemek istedim.
ilk gördüğüm anda irkildim ne yalan söyleyeyim.
6 Ocak 2006 03:20
sarimsak
olm ben mi koydum la şekeri. eren hayvanı koydu. sonrası da malum videolarda volkanla ben mayhoş çıktık. :)
kortta sağlam bi mactan yenilgiyle ayrılmışa benzio-aslıya
6 Ocak 2006 03:21
moviebiker
sol üstten başlayarak:yeşil.gri.mavi gibi bişey.
alt kısım:sarı.ortadakini bilmiyorum.pembe.
sanırım.
6 Ocak 2006 03:21
moviebiker
Aslıya:ya nerden mezun oldum lisedende üni.ye geldim der gibi bakışlarla yeri süzüyorsunuz.bu yeri süzmenizin altında para bulma ümidide yatıyo olabilir.tam kestiremedim.çantanızın kolunuzda olması evden kaçıp istanbula meşhur olmak için geldiğinizin bir belgesi gibi... :)
6 Ocak 2006 03:23
sarimsak
ben gittim artık
yarın son finalim var
ondan sonra evden canlı yayında 24 saat burdayım
bu arada süpriz eve gidince yeni foto koycam
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1773
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.