ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > oyunlar > fotograftan karakter tahlili

Sayfalar: 1  2  3  4  5  363  364  365  366  367  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sarimsak
sarimsak
bişiy gözükmüyo bu fotodan bea.
ilkini koy (kafanın ekranın yrısını kapladığı)
(oha niye laf soktun)
(ne sokması bea)
6 Ocak 2006 02:54   mesajın adresini al  

sarimsak
sarimsak
İpek:
budizm turuncusu yanına eser miktarda beyaz. bi b.k grnmüyo bea. büyütün şunları
6 Ocak 2006 02:56   mesajın adresini al  

moviebiker
moviebiker
ipek bu çalışmasında kadının başkaldırışını anlatmaya çalışmış.
6 Ocak 2006 02:57   mesajın adresini al  

sarimsak
sarimsak
eren: sağındaki şey ya yastık hemen uyuma pozisyonuna bir geçiş serzenişi var. ya da bir pasta, şakacılığınızın doruklarındasınız, bir arkadaşınızın suratına fırlatacaksınız. afacan!
6 Ocak 2006 02:57   mesajın adresini al  

moviebiker
moviebiker
ben bu fotoda.ben nasıl bir kunillik yapıpta faruğu evinde rahatsız ederim deyü deyü düşünürkenki halimi anlatmaya çalıştım :D
6 Ocak 2006 03:00   mesajın adresini al  

sarimsak
sarimsak
pasta o tamam mı pasta
6 Ocak 2006 03:01   mesajın adresini al  

moviebiker
moviebiker
evet bingo funda bildi.ve ödül olarak küçük kardeşini kıskanmaması için bu örtüyü ona armağan ediyorum.al funda artık bu yatak örtüsü senindir. :)
6 Ocak 2006 03:02   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
bu yorum erene:
Saf bir mutluluk okunuyor erenin gözlerinden. Garçekten mutlu. İŞte mutluk budur. "Mutluluğun resmni yapabilir misin Abidin?" demiş şair; o yapamamış ama fotoğrafı çekilmiş işte. Eren bu fotoğrafında görüldüğü üzre, eğlenceden, iyi şakadan nası desem efendime söyliyim bir parodi olsun, küçük nukteler olsun, bunları yapmayı seven, kendisine yapıldı mı da ağırbaşlılıkla kaldırabilen ve eğlenen bir arkadaş. Fotoğraf bir ev ortamı belli. Burdan da Eren'in evcimen bir tarafı olduğunu ve hatta bunun ağır bastığını söylebilirim. evet aynen böyle
6 Ocak 2006 03:02   mesajın adresini al  

moviebiker
moviebiker
ehhehhe ne güzel işte barbielileride güzel.tanıdını çıkarıyorum valla ben benim toplu tüfekli çarşafın :)
6 Ocak 2006 03:06   mesajın adresini al  

sarimsak
sarimsak
funda: pop art'tan nasibini almış ama başka renk mi kalmadı kardeşim. ne yani niye 3 tane yeşil var... cık cık cık
bişiy mi ima ediyon
6 Ocak 2006 03:07   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
bu yorum fundaya:
bu fotoğraftan fundanın çok renkli ve değişken bir kişiliği olduğunu anlıyorum ben. Misal falancaya hakikaten çok iyi davranıyor, neden çünkü onu seviyor; ama filancayı diyelim mesela az tanıyor pek bir toleransı yok. yeni gelenlere karşı da kapalı sanki biraz. ama renkli siması ile bu çatışıyor.o da güleç bir insan; ama bazen şaka kaldıramıyor ve küçük atışmalar oluyor lakin hemencecik tatlıya bağlanmıyor da değil bu tartışmalar; çünkü Funda'nın renkli mizacı bu tür tartışmaları sevmiyor. Hemencecik barışveriyor

faruk
faruk
Funda'nın fotosunda 80 lerin fiiminin disco havası sezdim biraz..

Sayfalar: 1  2  3  4  5  363  364  365  366  367  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008