| |
moviebiker
|
evettt.işte beklenen an.herkes arkadaşının fotosunu tahlil etsin.fazla ileri gitmeden.ya da ne bileyim.ileri gidin arkadaşınızın kaldırabileceği kadar.
|
|
~ 976 gün
|
|
| |
faruk
|
Malzeme bu mu şimdi?? Bi idrar kabına koy sen bunu oraya daha çok yakışır..
|
|
1 ~ 976 gün
|
|
| |
moviebiker
|
mesela ben faruk arkadaşımın fotografıyla başlamak istiyorum.giydiği mor tişörtüyle bir ahmet altan olma yolunda ilerlediğini gösteriyor bizlere.o uzaklara bakışlar ise dersten o derece tiksinildiğini ifade ediyor. :)
|
|
~ 976 gün
|
|
| |
sarimsak
|
eren arkadanda erkek mi var hacı? bakışlar kaymış...
(alınma lan!)
|
|
~ 976 gün
|
|
| |
moviebiker
|
işte kerem arkadaşımızda odtulu olmanın gereğini yerine getirmiş ve çok ders çalışmaktan gözleri kaymıştır(odtulu arkadaşlar alınmayın keremle geyik yapmak için söylenmiştir).giydiği mavi tişörtlede izmir özlemini birnebze azaltmaya çalışır ama nafile.ahh kerem ahhh.
|
|
~ 976 gün
|
|
| |
a. bandini
|
bu yorum kereme
bence keremin karşısında baygınlık verici bir hanım efendi vardı. sıkıyor da sıkıyor. birazdan gelecek olan yüz ifadesini anlayan ileri görüşlü ekip, o bayık anı yakalmış.
kerem'in sıkışlara verdiği tepki budur
|
|
~ 976 gün
|
|
| |
sarimsak
|
favorim: emirhan saol hacı
|
|
~ 976 gün
|
|
| |
moviebiker
|
evet işte bir yorumda emirhana:
emirhan yüzündeki sivilceleri saklamak için adete.ayağımda daha çok iş var yüzüme bakıpta napacaksınız der gibi bu fotografı koymuştur.tek gözü görenlerdendir oda.(olm emir mesajıda verdim lan alttan).ehehhee
|
|
~ 976 gün
|
|
| |
sarimsak
|
|
|
~ 976 gün
|
|
| |
moviebiker
|
rafete:rafette yanımdaki çok yakışıklı olm keseyimde kızlar bana hasta olsun diye bu fotoyu koymuştur. :)
|
|
~ 976 gün
|
|
| |
a. bandini
|
Rafet Oğul Türkel:
Yerinde duramayan bir insan bence kendileri. Gezgin olduğu kadarda güleç ve yufka yürekli. haklının yanında, haksızın karşısında. Arkadaşlarına borç para vermekten çekinmeyen birisi. Ailesi onun için çok değerli. Hayattki ama dünyadaki her yere gidip, ordaki insanlarla tanışmak kaynaşmak
|
|
~ 976 gün
|
|
| |
moviebiker
|
abi yazdımda böle bi baktım yandaki arkadaşın kafa hafiften açılmış gibi :P (rafete)
|
|
~ 976 gün
|
|
| |
sarimsak
|
bişiy gözükmüyo bu fotodan bea.
ilkini koy (kafanın ekranın yrısını kapladığı)
(oha niye laf soktun)
(ne sokması bea)
|
|
~ 976 gün
|
|
| |
sarimsak
|
İpek:
budizm turuncusu yanına eser miktarda beyaz. bi b.k grnmüyo bea. büyütün şunları
|
|
~ 976 gün
|
|
| |
moviebiker
|
ipek bu çalışmasında kadının başkaldırışını anlatmaya çalışmış.
|
|
~ 976 gün
|
|
| |