ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  oyunlar  fotograftan karakter tahlili
bi insani tanimak analiz karakterli olmak fotografcilik
Sayfalar: 1  2  3  4  5  288  289  290  291  292  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

moviebiker
moviebiker
evettt.işte beklenen an.herkes arkadaşının fotosunu tahlil etsin.fazla ileri gitmeden.ya da ne bileyim.ileri gidin arkadaşınızın kaldırabileceği kadar.
~ 976 gün   mesajın adresini al  

faruk
faruk
Malzeme bu mu şimdi?? Bi idrar kabına koy sen bunu oraya daha çok yakışır..
 1   ~ 976 gün   mesajın adresini al  

moviebiker
moviebiker
mesela ben faruk arkadaşımın fotografıyla başlamak istiyorum.giydiği mor tişörtüyle bir ahmet altan olma yolunda ilerlediğini gösteriyor bizlere.o uzaklara bakışlar ise dersten o derece tiksinildiğini ifade ediyor. :)

sarimsak
sarimsak
eren arkadanda erkek mi var hacı? bakışlar kaymış...
(alınma lan!)

moviebiker
moviebiker
işte kerem arkadaşımızda odtulu olmanın gereğini yerine getirmiş ve çok ders çalışmaktan gözleri kaymıştır(odtulu arkadaşlar alınmayın keremle geyik yapmak için söylenmiştir).giydiği mavi tişörtlede izmir özlemini birnebze azaltmaya çalışır ama nafile.ahh kerem ahhh.

a. bandini
a. bandini
bu yorum kereme
bence keremin karşısında baygınlık verici bir hanım efendi vardı. sıkıyor da sıkıyor. birazdan gelecek olan yüz ifadesini anlayan ileri görüşlü ekip, o bayık anı yakalmış.
kerem'in sıkışlara verdiği tepki budur

sarimsak
sarimsak
favorim: emirhan saol hacı

moviebiker
moviebiker
evet işte bir yorumda emirhana:
emirhan yüzündeki sivilceleri saklamak için adete.ayağımda daha çok iş var yüzüme bakıpta napacaksınız der gibi bu fotografı koymuştur.tek gözü görenlerdendir oda.(olm emir mesajıda verdim lan alttan).ehehhee

sarimsak
sarimsak
özlem değiştir bu fotoyu

moviebiker
moviebiker
rafete:rafette yanımdaki çok yakışıklı olm keseyimde kızlar bana hasta olsun diye bu fotoyu koymuştur. :)

a. bandini
a. bandini
Rafet Oğul Türkel:
Yerinde duramayan bir insan bence kendileri. Gezgin olduğu kadarda güleç ve yufka yürekli. haklının yanında, haksızın karşısında. Arkadaşlarına borç para vermekten çekinmeyen birisi. Ailesi onun için çok değerli. Hayattki ama dünyadaki her yere gidip, ordaki insanlarla tanışmak kaynaşmak

moviebiker
moviebiker
abi yazdımda böle bi baktım yandaki arkadaşın kafa hafiften açılmış gibi :P (rafete)

sarimsak
sarimsak
bişiy gözükmüyo bu fotodan bea.
ilkini koy (kafanın ekranın yrısını kapladığı)
(oha niye laf soktun)
(ne sokması bea)

sarimsak
sarimsak
İpek:
budizm turuncusu yanına eser miktarda beyaz. bi b.k grnmüyo bea. büyütün şunları

moviebiker
moviebiker
ipek bu çalışmasında kadının başkaldırışını anlatmaya çalışmış.

Sayfalar: 1  2  3  4  5  288  289  290  291  292  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008