çünkü...bende bilmiyorum ama hadı yarın sabah erkenden kalkarım bakarım tum gun,yok uyumayayım sabahlayayım 5 dakka sonra uyku gelır,gunler boyle gecerken....pat diye sınav oluverır :)
9 Nisan 2008 22:34
hunikoleksiyncusu
yok yok olmaz yaa ööörencilie ters..sınavlar her yaklaştıgında bu sefer erkenden başlıcam diorm..ama nafile..sürekli böle bi başa sarma..yine öleyim..iki hafta sonra sınavlarm başlıcak..3-4gündür bugün başlıcam yarın başlıcam die die geziniorm..sonuç mu ..adapte bile olamıorm odaklanamıorm yok olmuo..olmaz da :D
9 Nisan 2008 23:17
pretty woman
içinden gelmezde ondan:):)
9 Nisan 2008 23:46
pinkbull
yarın bunu bizzat yaşıııcam zaten...
9 Nisan 2008 23:53
efs4ne
TÜRKÜZ arkadaşlar derler ya kaçarken yada.... diye ondan heral...
10 Nisan 2008 00:29
hatun
yumurta g*te dayanmazsa sancısını hissedemezsinde ondan.....
10 Nisan 2008 00:33
chris moltisanti
Ya bölüme göre değişir de ben hukuk fakültesinde son 1.5 ay kala başlardım , ekonomi masterında ise son 1 gün de:)) tezimi de 2 yıllık tez yazım süresinini bitimine 6 ay kala yazmaya başladım bakalım 1.5 aydan az kaldı:SSS Türküz ya ondan sanırım:))
olsun yine etkisi oluyo be,o sayede sıfır alıcağma hep 50falan alıpta sonra bütlerle kurtarıyom ben kendimi =)
16 Nisan 2008 05:21
hodoro
amaann çalış çalış nereye kadar beaaa :-) bi gece öncesnden gözden geçir sonra hooopp sınava .. ben pek bi faydasını göremedim gerçi :P
16 Nisan 2008 11:14
rubrico
yumurta kapıya sıkısmadan benım kafam almıyo sahsen gercekten son geceyıde gectım su sınav baslamadan calıstıklarımın hep cıkıyor olması gercekten cok ılgınc:::)))
16 Nisan 2008 12:39
namütenahihezeyan
Burun sürtüle sürtüle artık 1-2 hafta önceden sınav atmosferine girebiliyorum
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17716
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!