| |
peri86
|
klasik ögrenci psikolojısı
|
|
~ 134 gün
|
|
| |
deliveren
|
Ögrencilerin Genlerinde Var Galiba :)
|
|
~ 134 gün
|
|
| |
anack-su-namun
|
yumurta g*te dayanmazsa sancısını hissedemezsinde ondan....ßu ßir aLIntıdır :D.
|
|
~ 134 gün
|
|
| |
cottonman
|
ulan popo diyoruz anlamıyorsunuz di mi lan?
G.TÜMÜ YIRTTIM KAÇ MESAJ ÖNCE YUMURTAAAAAAAAAA DİYE ALINTI YAPIN BARİ LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!11
|
|
~ 134 gün
|
|
| |
o şimdi plajdaa
|
adrenalini seviyoruz galibaa..:)
|
|
~ 134 gün
|
|
| |
belliciste
|
son ana kadar oturmak ve sonra da çalışmak (ya da çalışmaya çalışmak) vicdanı rahatlatmaktan başka bi şey deği.
|
|
~ 128 gün
|
|
| |
kwn©h
|
olsun yine etkisi oluyo be,o sayede sıfır alıcağma hep 50falan alıpta sonra bütlerle kurtarıyom ben kendimi =)
|
|
~ 128 gün
|
|
| |
hodoro
|
amaann çalış çalış nereye kadar beaaa :-) bi gece öncesnden gözden geçir sonra hooopp sınava .. ben pek bi faydasını göremedim gerçi :P
|
|
~ 128 gün
|
|
| |
rubrico
|
yumurta kapıya sıkısmadan benım kafam almıyo sahsen gercekten son geceyıde gectım su sınav baslamadan calıstıklarımın hep cıkıyor olması gercekten cok ılgınc:::)))
|
|
~ 128 gün
|
|
| |
namütenahihezeyan
|
Burun sürtüle sürtüle artık 1-2 hafta önceden sınav atmosferine girebiliyorum
|
|
~ 128 gün
|
|
| |
reddish
|
ben sınavın olduğu gün vapurda çalışıyorum :D
|
|
~ 109 gün
|
|
| |
deniz_can
|
hiç çalışılmadıgıo ve son anda bakarak kendi vicdanımızı rahatlattığımız için.
|
|
~ 66 gün
|
|
| |
basgit
|
aslında tamamen fiziksel bir olaydır...
Şöyle ki;beyin glikoz dediğimiz basit şekerlerle çalışır...Genel amaç;extreme durumlar hariç vücutta denge politikası izlemek ve en az kayıpla(enerji,doku,su,hücre...artık ne kaybı olarak algılarsanız) idamede kalmaktır...
Doğal olarak bir düz mantıkla baktığımızda sınavlar bir şartlı refleks oluşturur ve birey pavlov'un köpeği gibi sınavları gördüğünde kendini çalışmaya hazırlar ve zorunlu hisseder...
İşte bu noktada bu şartlı refleks ile beyin bir an heyecan yapar ve oturup şunu düşünür:aman diyim hafız şimdi bu(siz)ders çalışacak,beni yoracak,gidecek güzelim glikozlar,çok yakacak çoooook...
bu yüzden de ders çalışmak ile aranıza daha garip ve daha önce önemli gibi görünmeyen tırto mevzuuları sokar...Siz de farkedersiniz ki tam derse başlayacakken masanın 2 yıldır oynayan ayağına bir destek lazımdır o anda ya da bulaşıklar pek bir kalabalık görünür göze...
işte budur fizyo-anatomisi,bilumum raconu bu işin efendiler...
|
|
~ 62 gün
|
|
| |
__su__perisi__
|
daha etkili oluo:D hele son dk kopyası hehe
|
|
~ 62 gün
|
|
| |
daisy=) **kaidena**
|
hayatımda bir ilk yapıp kpss ye bir hafta önceden başladım çalşmaya!
gurur duydum bak kendimle bi an
şlkdşlksa
|
|
~ 62 gün
|
|
| |
kalahar
|
ben daha başlayamadım?ne kçıkar acaba
|
|
~ 61 gün
|
|
| |
|
~ 61 gün
|
|
| |
bucgiani patsia
|
yıllarca bu durumla karşı karşıya kaldım butun suç öks öss gibi şeylerde bunların yuzunden hedefımıze ulaşınca rahatlamanın verdiği bir durum yada hala anlayabılmış değilim kımse ben tembelım demez ki zaten neyse öyle bişi işte........
|
|
~ 61 gün
|
|
| |
yeryüzü meleği
|
o zamna aklımda kalıyoda ondan D:
|
|
~ 61 gün
|
|
| |
greenblue
|
çünkü işin kuralı budur
10 gün önceden çalışılan sınavı herkes yapar.önemli olan 1 gün önce çalışılan sınavı yapabilmektir.
hem sınavı yapamasan da 'zaten çok çalışmamıştım' dersin. ama 10 gün çalışıp yapamazsan öyle mi. sen hem 10 gün boyunca çalış hem de sınavı yapama. neresinden bakarsan bak rezillik =)
bi de son gün olması nedeniyle yükselen adrenalin hormonu sayesinde çalışılanlar kafada kalır, kişi de ben ne büyük adamım 1 gün çalıştım sınavı yaptım duygusunu uyandırır..
|
|
~ 61 gün
|
|
| |