hiç çalışmıyom güzel oluyo... sevişiyorum... gönüller bir olsun mantelitesi
6 Şubat 2008 01:51
enya(yeter ama)
cidden niye ya
6 Şubat 2008 09:40
zuğaşi_berepe
her zaman son ana kadar yapılacak daha mühim şeyler vardır...
6 Şubat 2008 09:51
(_sheitann_)™
başka işler vardır çünkü illa ona zaman kalmaz yani..
6 Şubat 2008 10:07
dea tacita
ya yok aslına bakarsan zaman kalıo hani sınav için okula braz erken gitmiş oluosn bişi oluo gene zaman oluo da o zamanıda ay dur bi sigara içiiim sonra bakarım die dersin zamanını keyife ayırmaktan oluo.. kitabın kapağını açmadan girdiğim sınavlar oldu :D e zaten o derslerin biri F geldi dieri D+ ehuehehe ..
6 Şubat 2008 14:55
kendim
üniversiteye hoş geldin ;)
6 Şubat 2008 17:32
gamzeeeee
bende de balık hafızası mı vardır nedir bir iki kez yeltendim böle sınavlardan bi kaç önce çalışiim son gün 3,5 atmiim diye ama olmadı valla aklımda kalmadı:SS yumurta-kapı olayı olmadan beyin bilgileri kabul etmio..
6 Şubat 2008 17:51
kendim
bok ne güzel söyledin hersey yumurta meselesinde bitiyor aslında oda olmasa napardık :D
biz genelde üniv.li gençlik kendimizi süper bişe sandımızdan amaaann nolcak deyip hocanın bir dönemde işlediği konuları 2 saatte bitirme kabiliyetine sahipizde ondan son anlara kalıyoruz mükemmelmiyiz neyiz bee :p
7 Şubat 2008 00:58
eterlielbisemudguard
gelmiyo içinden insanın yaa bi de son gece calısınca sabaha unutmazzdın daha mantıklı yani üç gün önceden calıssan unutursun kesin.. =P
7 Şubat 2008 00:59
majör deli
en azından son anda bakıyosun ben onu da yapamıyorum
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17716
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!