ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
aslında senin çalışmaya gönlün yok.Son gün çalışmanda vicdanını rahatlatmak için.
minimalinvaziv demis ki:
son an gelene kadar çalışamıyorum neden neden sonrada panik geçiriyorum
5 Şubat 2008 21:58
ritrit
aynı dertten muzdaribiz :S
mesela şuan ben ders çalışıyorum :S
5 Şubat 2008 22:02
kaan dinçer
çünkü gerek yok
5 Şubat 2008 22:27
zâtı muhterem
zatı muhterem demis ki:
cimdallı ders çalışmadan da derslerinden geçebilendir..şans ondan yanadır kendine güvenir..kazanır..lügatında acziyet yoktur güç vardır bu güçü arkasında hissettiği cimdalli kardeşlerinden alır..
5 Şubat 2008 22:27
kaan dinçer
maksat gönüller bir olsun
5 Şubat 2008 22:28
kaan dinçer
mühim olan insanlık
5 Şubat 2008 22:28
maria l'angelo
cünkü bazen aslında hayat memekuku
5 Şubat 2008 22:30
maria l'angelo
cünkü bazen basi günler mesaaalaaaa bi gün gitmiştim ben okula sçim böle baaşlığa bu ne lan sdfgerh
5 Şubat 2008 22:31
maria l'angelo
çünü kelebkelr de cimdallıdır..onlar bi gün yaşar biz oynasırz
gibi
gibi
5 Şubat 2008 22:32
maria l'angelo
bazen ben yardımlaşıyosum mesaaalaaaaa hoca geldi kaaaadımı aldı ondan son gün çalışmıştım bi gün
5 Şubat 2008 22:33
maria l'angelo
kaan dinçer demis ki:
maksat gönüller bir olsun
ee gönüller bir olunca noluo alala sınava son gün çalıştım çünkü ondan önceki 1 hafta seviştimmi dion sdjglrsdhtjrj
(1) 5 Şubat 2008 22:34
meazzaa
son gün çalışınca hatırlıoom ..
5 Şubat 2008 22:41
_hicran_
yıllardır son gün çalışıorum. hiç bi işe yaramıor..akıllandmmı hayırr..bnce bu bi kısır döngü:):)
5 Şubat 2008 23:13
meazzaa
aklında kalmıyosa soon saat çalış :D
5 Şubat 2008 23:25
gülleci
ders çalışmaktan kim hoşlanır zor durumda kalmadıkça. son ana kalınca da zor durumda kalmış olduğumuzdan olsa gerek ne çalışşak kafaya da girer ve bu iş olur. :)
6 Şubat 2008 01:31
pretty woman
çünkü hayat son dk gollerinden ibarettir:):)
6 Şubat 2008 01:32
eterlielbisemudguard
hiç çalışmıyom güzel oluyo... sevişiyorum... gönüller bir olsun mantelitesi
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17716
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!