ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > aktivite > ortak düşman amerika konserleri

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 23

no control
no control
konsere pankart götüremüyoruz..zira orada bulunan konserin yapılış amacıyla ilgili pankartlar bulunuyor..
daha önce istanbulda ve bursa da yapıldı..adana da da yapılmış olması lazım.. istanbul konserinin videosunu izleme şansım oldu..gidenlerde çok güzel olduğunu söylediler.. istanbulda ki konserde çok fazla sanatçı vardı.. tiyatro gösterileri çok güzelmiş..

verilen bir konser.polis bu konuda bişey yapamaz.. olayın polisle alakası yok yani..
8 Şubat 2008 14:25   mesajın adresini al  

vasili
vasili
qüsel bi organizasyon olcak umarım... Grup Yorum hayranları fırsatı kaçırmasın derim ..
11 Şubat 2008 22:47   mesajın adresini al  

no control
no control
İdil Kültür Merkezinin düzenlediği “Ortak Düşman Amerikadır” gecesi 10 Şubat 2008 Pazar günü, Antalya’da Sultan Düğün Salonu’nda yapıldı. Saat 17.00’de başlayan gecede Suavi, Grup Yorum, Grup Günışığı, Erdal Bayrakoğlu, İdil Tiyatro Atölyesi ve Tiyatro Simurg sahne aldı.

Konsere gelen izleyiciler Hamit demir yönetmenliğindeki İzmir Tiyatroevi oyuncularının hazırladığı Amerika’nın ilk katliam yaptığı halkın, Kızılderililerin Amerika’ya karşı duydukları öfkeyi anlatan Kızılderili danslarını seyrederek konser salonuna geçtiler.

Gecede yapılan açılış konuşmasında “Ortak Düşman Amerikadır!” kampanyası çerçevesinde İstanbul, Adana ve İzmir’den sonra dördüncü durak olarak Antalya’da gece düzenlendiği belirtildi. Halkları birbirine düşman eden, katliamlarıyla sömürü politikasını sürdüren, halkların ortak düşmanı Amerika’ya karşı birlik çağrısı yapıldı.

Yapılan açılış konuşmasının ardından Grup Günışığı sahne aldı. Grup Günışığı’nın ardından HÖC adına Züleyha Kurt bir konuşma yaptı.

Kurt konuşmasında, “Haklar ve Özgürlükler Cephesi'nin başlattığı “Ortak Düşman Amerikadır!” kampanyasının devam ettiğini; Kampanya çerçevesinde İdil Kültür Merkezi’nin düzenlediği gecelerden birinin Antalya’da da yapılmasından memnuniyet duyduklarını belirterek geceye katılan sanatçılara ve misafirlere Hoş geldiniz dedi.

“Yoksulluğumuzun nedeni Amerika, Yozlaştırarak yönetmeye çalışan Amerika, bizleri birbirimize düşman etmeye çalışan Amerika’ya karşı elbette mücadele edeceğiz. Bu mücadelenin bedelleri de olacak. Antalya’ da Ortak Düşman Amerika dediğimiz için bu bedelleri bizlerde ödüyoruz. Örneğin “Ortak Düşman Amerikadır! Afişini astığı için arkadaşımız Emrah Erdoğan Antalya E Tipi Cezaevinde bulunmaktadır. Bedelleri ödeyeceğimizi biliyoruz ama biz kazanacağımızı da biliyoruz. Biz kazanacağız!” dedi.

Tiyatro Simurg ve İdil Tiyatro atölyesinin sergilediği oyun ilgi, dikkat ve beğeniyle izlenirken, sahne alan Erdal Bayrakoğlu, Suavi ve Grup Yorum’un coşkulu dakikalar yaşattı.

Konser esnasında sık sık “Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi”, “Ortak Düşman Amerikadır!” sloganları atıldı. Yaklaşık 900 kişinin katıldığı gece saat 22.00’de doğru sona erdi.

12 Şubat 2008 12:23   mesajın adresini al  

biradamsmithbirdeben
biradamsmithbirdeben
Bu cumartesi gitmeyi sabırsızlıkla beklediğim aktivite.Eger biletiniz yoksa orada bilet alabilrsiniz ama yok ben önceden işimi halletmeyi severim derseniz bilet yerlerini söyleyeyim.Önce meşrutiyet caddesinden alabilirsiniz höç merkezinden yanlış hatırlamıyorsam.Sonrada genclik dermekleri var oradan da alabilirsiniz.Konur 2 de plaklı figuranlar kahvesi mi cafesi mi ne halltı işte o binanın en üstünde.Hatta bir de arkadaş var cok da güzel saz çalan.Eğer giderseniz onu dinlemeden ve oradaki bir arkadaşla da türkiye halklarının kuyrtuluş mucadelesinin yolunu ve bu yolun cizgisinide tartışmadan oradan ayrılmazyın derim.Güzel bir başlangıc yaptık bakalım cumartesi nasıl olacak..Bekliyorum sabırsızlıkla..
 1   12 Şubat 2008 18:16   mesajın adresini al  

witchontheroof
witchontheroof
yükselde 'ortak düşman amerikadır' diye çıngar çıngar bildiri dağıtmalarına artı bi şey olacak sanırım bu konser dizisi :)
15 Şubat 2008 23:02   mesajın adresini al  

biradamsmithbirdeben
biradamsmithbirdeben
Acaba onlar neden bagırıyor..Yada karıyla kızla onla bunla gezmek,sakaryada icki icip de sızmak,o cafe senin bu bar benim sürtmek yerine neden o sogukta orada oldugunu, kendi parasından biriktirdiği hatta kitaplarını ikinci el alıpta neden o parayı bildiriye harcadıgını düşündün mü?
Bir kıcı kırık popcu gelse elalem doldurur her yeri..Ama işin icine dostluk kardeşlik girince işin icine Sol girince işte en fazla 1000 kişi katılır..O da belkı..
 3   15 Şubat 2008 23:10   mesajın adresini al  

witchontheroof
witchontheroof
eheh eheheh sayın çok tepkili arkadaşım ben onların bağırtısından şikayetçi diilim ki :)
aynını yapar mıydım, bu kadar memleket meselelerine zaman ayırır mıydım ? bilmiyorum. evet popüler kültürde kaybolmuş biriyim ben.

şöyle ki bilinçli ama sorumsuz insanlardanım. kabul ediyorum.
ama en azından bilinçli kısmının yaygınlaşması için yararlı olduklarını düşünüyorum ;)

konser de yarınmış :S daha uygun bir tarih olsaydı da katılmak isterdim :S
15 Şubat 2008 23:16   mesajın adresini al  

biradamsmithbirdeben
biradamsmithbirdeben
witchontheroof demis ki:

eheh eheheh sayın çok tepkili arkadaşım ben onların bağırtısından şikayetçi diilim ki :)
aynını yapar mıydım, bu kadar memleket meselelerine zaman ayırır mıydım ? bilmiyorum. evet popüler kültürde kaybolmuş biriyim ben.

şöyle ki bilinçli ama sorumsuz insanlardanım. kabul ediyorum.
ama en azından bilinçli kısmının yaygınlaşması için yararlı olduklarını düşünüyorum ;)

konser de yarınmış :S daha uygun bir tarih olsaydı da katılmak isterdim :S

Eğer sert tepki verdiysem onları bu kadar kolay harcamaya ve onların davasına bu kadar kolay bir anlam vermeye kızdım ama bu okudugum cevap bu güne kadar okuduklarım arasındaki en en güzeliydi..Hem bilincli oldugunu kabul etmem hemde sorumsuz oldugunu özellikle vurgulaman..Teşekkür ederim hocam.Güzel..Çok çok güzel..
15 Şubat 2008 23:34   mesajın adresini al  

biradamsmithbirdeben
biradamsmithbirdeben
İki bilet akdım bir tanesi kardeşim icindi bir taneside benim..Ama şu an hasta ve yan odada uykuya coktan daldı ve gelemeyecek..Eğer gelmek isteyipte bileti olmayan biri varsa haber versin..Yoksa hic bir işe yaramayacak..
15 Şubat 2008 23:50   mesajın adresini al  

witchontheroof
witchontheroof
biradamsmithbirdeben rica ederim neysem o ;)
15 Şubat 2008 23:55   mesajın adresini al  

biradamsmithbirdeben
biradamsmithbirdeben
giden varsa anlatsın lütfen.Ben gidemedim.. : (
16 Şubat 2008 22:43   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 23

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008