bana müsaade bir geyik yaptırmadınız gece gece :Pp
4 Şubat 2008 00:04
kiss ekaton epta
bu arada oyum cana :D
4 Şubat 2008 00:05
cigdém
petere oynuyorum başını kaçırdım ama :D
olsun.
peter pan
ben kendim için istemem...sana sunarım...
ben karşısında sönük duracak bir güzelliği maşuğuma sunamazsam, hiç sunmam. ki her güzellik sönük kalacak, yakışık almayacaktır. canım, aşkım tek vaadim bunlardır. maddiyat istemez benim maşuğum, öyle olsaydı aşığı olmazdım;)
aslan67
İşte kırılma anı..Bu gülücüğü alan kişi peter ise ki bence son yazdığıyla ta kendisi,farkı biraz daha artırmış olacak,evet sayın seyirciler bekleyip gelişmeleri izleyeceğiz,hava 3 derece civarında,bugün günlerden pazartesi,ben aslan67 istanbul..
_tutkum_ demis ki:
:))
4 Şubat 2008 00:06
sphinx®
bu güzel sözlerin parıltısı bittiğinde de ben seni seviyor olacağım.
peter pan demis ki:
ben karşısında sönük duracak bir güzelliği maşuğuma sunamazsam, hiç sunmam. ki her güzellik sönük kalacak, yakışık almayacaktır. canım, aşkım tek vaadim bunlardır. maddiyat istemez benim maşuğum, öyle olsaydı aşığı olmazdım;)
24 Şubat 2008 00:07
cigdém
gelişmeler gönlümüzce olsun :) bizi habersiz bırakma...
klavyen zeval görmesin.....
aslan67
İşte kırılma anı..Bu gülücüğü alan kişi peter ise ki bence son yazdığıyla ta kendisi,farkı biraz daha artırmış olacak,evet sayın seyirciler bekleyip gelişmeleri izleyeceğiz,hava 3 derece civarında,bugün günlerden pazartesi,ben aslan67 istanbul..
peter pan demis ki:
4 Şubat 2008 00:08
peter pan
ölümümü mü bekleyeceksin? o olsa da sadece sen duyamayacaksın, ruhum ilelebet onun yanında olup, kulağına her daim bir şeyler fısıldayacaktır, aşkımı iletecektir. ;)
cigdém
yaa bu arada bunnar eski sevgili.
aslan67
Amin cümlemize:)
prenses peri demis ki:
gelişmeler gönlümüzce olsun :) bizi habersiz bırakma...
klavyen zeval görmesin.....
aslan67
aslan67
Peter'in iltifatlarının ardı arkası kesilmiyor..Heyecanlı dakikalar bizleri bekliyor..Bu saadet dolu ortama önayak olmak bile benim için bir şereftir..Maksat gençler kaynaşsın..
peter pan demis ki:
ölümümü mü bekleyeceksin? o olsa da sadece sen duyamayacaksın, ruhum ilelebet onun yanında olup, kulağına her daim bir şeyler fısıldayacaktır, aşkımı iletecektir. ;)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17664
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.