ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > İlişkiye Başlayan Birinin Hareketlerindeki Değişim

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  23  24  25  26  27  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 85 - 96

kiss ekaton epta
kiss ekaton epta
bana müsaade bir geyik yaptırmadınız gece gece :Pp
4 Şubat 2008 00:04   mesajın adresini al  

kiss ekaton epta
kiss ekaton epta
bu arada oyum cana :D
4 Şubat 2008 00:05   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
petere oynuyorum başını kaçırdım ama :D
olsun.

peter pan
peter pan
ben kendim için istemem...sana sunarım...

ben karşısında sönük duracak bir güzelliği maşuğuma sunamazsam, hiç sunmam. ki her güzellik sönük kalacak, yakışık almayacaktır. canım, aşkım tek vaadim bunlardır. maddiyat istemez benim maşuğum, öyle olsaydı aşığı olmazdım;)

aslan67
aslan67
İşte kırılma anı..Bu gülücüğü alan kişi peter ise ki bence son yazdığıyla ta kendisi,farkı biraz daha artırmış olacak,evet sayın seyirciler bekleyip gelişmeleri izleyeceğiz,hava 3 derece civarında,bugün günlerden pazartesi,ben aslan67 istanbul..

_tutkum_ demis ki:

:))

4 Şubat 2008 00:06   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
bu güzel sözlerin parıltısı bittiğinde de ben seni seviyor olacağım.

peter pan demis ki:

ben karşısında sönük duracak bir güzelliği maşuğuma sunamazsam, hiç sunmam. ki her güzellik sönük kalacak, yakışık almayacaktır. canım, aşkım tek vaadim bunlardır. maddiyat istemez benim maşuğum, öyle olsaydı aşığı olmazdım;)

2   4 Şubat 2008 00:07   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
gelişmeler gönlümüzce olsun :) bizi habersiz bırakma...
klavyen zeval görmesin.....

aslan67
İşte kırılma anı..Bu gülücüğü alan kişi peter ise ki bence son yazdığıyla ta kendisi,farkı biraz daha artırmış olacak,evet sayın seyirciler bekleyip gelişmeleri izleyeceğiz,hava 3 derece civarında,bugün günlerden pazartesi,ben aslan67 istanbul..
4 Şubat 2008 00:07   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
aşık=peter pan..
maşuk=_tutkum_..

film gibi..ah canlarım benim..göz pınarlarımın taşkına uğraması an meselesi..

hanım benim çekirdeğimi getir..

peter pan demis ki:

4 Şubat 2008 00:08   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan

ölümümü mü bekleyeceksin? o olsa da sadece sen duyamayacaksın, ruhum ilelebet onun yanında olup, kulağına her daim bir şeyler fısıldayacaktır, aşkımı iletecektir. ;)

cigdém
cigdém
yaa bu arada bunnar eski sevgili.

aslan67
aslan67
Amin cümlemize:)

prenses peri demis ki:

gelişmeler gönlümüzce olsun :) bizi habersiz bırakma...
klavyen zeval görmesin.....

aslan67

aslan67
aslan67
Peter'in iltifatlarının ardı arkası kesilmiyor..Heyecanlı dakikalar bizleri bekliyor..Bu saadet dolu ortama önayak olmak bile benim için bir şereftir..Maksat gençler kaynaşsın..

peter pan demis ki:

ölümümü mü bekleyeceksin? o olsa da sadece sen duyamayacaksın, ruhum ilelebet onun yanında olup, kulağına her daim bir şeyler fısıldayacaktır, aşkımı iletecektir. ;)

4 Şubat 2008 00:10   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  23  24  25  26  27  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 85 - 96

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008