cık cık cık.
yeni nesil gencler ne kadar da aceleci. ne kadar da hırslı. kaybetmeyi ogrenmek lazim evladim. hayatin bir parcasi bu.
1~ 208 gün
souvereign jr.
aslında ilişkisi biten birinin hareketlerinde de değişimler olur.
kendini alkole vermeler
damar şarkılar dinlemeler (batsın bu dünya özellikle) :P
sigaraya başlamalar
boş boş bakışlar
hayallere dalmalar
ah ulan be keşke ayrılmasaydım tavırları
aslında güzel kızdı be demeler
yok be olm yenisi daha iyidir diye düşünmeler
:D
1~ 208 gün
sphinx®
kaybettiğinde benim gibi ne götürebilirsem kardır zihniyetiyle de hareket edilebilir ;)
..ot... demis ki:
cık cık cık.
yeni nesil gencler ne kadar da aceleci. ne kadar da hırslı. kaybetmeyi ogrenmek lazim evladim. hayatin bir parcasi bu.
~ 208 gün
'bloody mary'
_tutkum_ demis ki:
millet sarmış iyice ne meraklı bizim milletimiz böyle konulara yaa :P :D
flash tv'de bir program varmış babannem izliyormuş adamları resmen evlendiryorlarmış bengüden falan medet ummanıza gerek kalmadı artık bizi de çagırın tv'ye çıkarken haber verin de izleyelim :D
harbi ben de gördüm bize gelen misafir o kanalı açtırınca...
öle dullar fln çıkıo bekarlara yamanıolar fln =Pp
~ 208 gün
aslan67
Eğer giderken tek bir kötü laf etmediysem o da kızına olan aşkımdandır(H)
Hey yavrum be,delikanlı adam istediği bir şeye ulaşamayınca tukaka der mi?demez..çünkü delikanlıdır..yanar dönerlik yapmaz..bu böyle biline..yaşanılan güzel günlerin hatrına kavgasız dövüşsüz bitirelim bu münasebeti..zira ziyadesiyle bedbaht oluciiimm..
~ 208 gün
purepoison(can):):)
ya böle konuya atlamış olcamda ömer ben seni hiç kızla görmedim:S:Syanlış omasın erkekle gördüm dmek istemedim offf çok ortadan grdim:S:S:S
~ 208 gün
ot
sphinx aslan67den daha mantikli. en azindan bakti ki kızı alacagi yok. doneri yedi oturdu. ama aslan67 kaybetmeyi hazmedemediginden birazdan ayrandan da olacak.
aferin len sana sphinx. kızımı haketmesen de takdirimi hakettin...
~ 208 gün
sphinx®
gerçekçi ol,imkansızı iste...
..ot... demis ki:
sphinx aslan67den daha mantikli. en azindan bakti ki kızı alacagi yok. doneri yedi oturdu. ama aslan67 kaybetmeyi hazmedemediginden birazdan ayrandan da olacak.
~ 208 gün
aslan67
iyi de konunun benimle ne alakası var ki:D
ben çevremde gördüklerimi anlattım:D
purepoison(can):):) demis ki:
ya böle konuya atlamış olcamda ömer ben seni hiç kızla görmedim:S:Syanlış omasın erkekle gördüm dmek istemedim offf çok ortadan grdim:S:S:S
~ 208 gün
souvereign jr.
sphinx®
gerçekçi ol,imkansızı iste...
susuzluğunu dinle ayran iç...
~ 208 gün
aslan67
Aslında benim canım sandviç çekti yahu..Şöyle beyaz peynir,domates,biber falan..Ya da adana dürüm de olur..Hatta senin güzel hatrın için çiğköfteye de razıyım babacuğum:P
..ot... demis ki:
~ 208 gün
ot
yok aslan67. senin ic yuzunu gorduk. kaybedince hemen cirkeflestin. tursu limon muhabbetlerine basladin. sanane evladim. simdi de yaptigin buyuk hatanin farkına varip sphinx taktigi deniyosun. ama gecti. yok sana hicbisey...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17664
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!