| |
aslan67
|
O ilişki olgunluk sürecinde artık..Bütün sorunlarını kökten çözümlemişler,keyiflerine baksın çifte kumrular,elleşmeyin:P
gamzeeeee demis ki:
manşet resmi hakikaten çok şey anlatıo:P
|
|
|
~ 207 gün
|
|
| |
ot
|
sana az daha yuz verirsek sen bizim donumuza da goz koyarsın.(tavsiye etmem) yok oglum sana kız mız. ayranini ic de kalk. hadi evladim...
|
|
~ 207 gün
|
|
| |
cigdém
|
şımarık :)
sphinx®
az daha acındırırsam tavuk döner+ayran+senin kızdan oluşan menüyü alabilirim belki....
|
|
~ 207 gün
|
|
| |
aslan67
|
sen karıştırdın cümleyi biraz:P
dostu niye tost yapalım,dostun yahnisi iyi olur:P
cumartesi_ demis ki:
ya benm tost muhabbeti nooldu :D
dostan tost olmaz demiştim en soon:D
|
|
|
~ 207 gün
|
|
| |
sphinx®
|
eyvallah ot gece gece iyi gitti döner-ayran...kızı da aslan67 ye ver düğünde de yer içer eğleniriz artık...
|
|
~ 207 gün
|
|
| |
gamzeeeee
|
O ilişki olgunluk sürecinde artık..Bütün sorunlarını kökten çözümlemişler,keyiflerine baksın çifte kumrular,elleşmeyin:P
allah mesut eyleye, ki pozisyondan belli ne kadar mesut oldukları:P ne diim elleşmiorum ok:))
|
|
~ 207 gün
|
|
| |
sphinx®
|
olm bu arada bişi söyleyecem gene...aslan67 ne kolpa ne yan sanayi bi rumuzdur arkadaş.
|
|
~ 207 gün
|
|
| |
cumartesi_[famine]
|
ama yahni kafiyeyi bozuo şimdi:D
|
|
~ 207 gün
|
|
| |
aslan67
|
dandik düğün pastası ve limonata ikilisini özlemiştim zaten..arka masada takılan damadın arkadaşları da olursunuz hem..yan masadan yanar döner meyve yollarım ben size..
sphinx® demis ki:
eyvallah ot gece gece iyi gitti döner-ayran...kızı da aslan67 ye ver düğünde de yer içer eğleniriz artık...
|
|
|
1 ~ 207 gün
|
|
| |
ot
|
afiyet olsun evladim.
kızı kimseye vermedim henuz...
|
|
~ 207 gün
|
|
| |
aslan67
|
siktir git:D
sphinx® demis ki:
olm bu arada bişi söyleyecem gene...aslan67 ne kolpa ne yan sanayi bi rumuzdur arkadaş.
|
|
|
~ 207 gün
|
|
| |
ot
|
yav durun bir. ne oluyo. ben daha kızı vermedim aslan67ye falan. kendi kendinize gelin guvey olmayin. zamane gencligi iste...
|
|
~ 207 gün
|
|
| |
aslan67
|
her şey kafiye mi,mühim olan insanlık..kafiye hiçbir şey susuzluk her şey..bana bir ayran yapanın 40 yıl kölesi olurum..
cumartesi_ demis ki:
ama yahni kafiyeyi bozuo şimdi:D
|
|
|
~ 207 gün
|
|
| |
aslan67
|
yok kendi kendimize olmadık peder bey,tutkum gelin ben güvey oldum..güvey de ne sikten soktan bir kelimedir arkadaş..neyse hadi babamsın diye saygı duyuyorum ancak bu kadar hafif mesajlar yazabiliyorum ona göre,değerini bil peder bey:P
..ot... demis ki:
yav durun bir. ne oluyo. ben daha kızı vermedim aslan67ye falan. kendi kendinize gelin guvey olmayin. zamane gencligi iste...
|
|
|
~ 207 gün
|
|
| |
cigdém
|
et sote :)
o diiil de bugün bi midye tava yedim, istanbuldan sonra en keyiflisi idi :D
|