ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  İlişkiye Başlayan Birinin Hareketlerindeki Değişim

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  18  19  20  21  22  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 151 - 165

aslan67
aslan67
O ilişki olgunluk sürecinde artık..Bütün sorunlarını kökten çözümlemişler,keyiflerine baksın çifte kumrular,elleşmeyin:P

gamzeeeee demis ki:

manşet resmi hakikaten çok şey anlatıo:P

~ 207 gün   mesajın adresini al  

ot
ot
sana az daha yuz verirsek sen bizim donumuza da goz koyarsın.(tavsiye etmem) yok oglum sana kız mız. ayranini ic de kalk. hadi evladim...

cigdém
cigdém
şımarık :)

sphinx®
az daha acındırırsam tavuk döner+ayran+senin kızdan oluşan menüyü alabilirim belki....

aslan67
aslan67
sen karıştırdın cümleyi biraz:P

dostu niye tost yapalım,dostun yahnisi iyi olur:P

cumartesi_ demis ki:

ya benm tost muhabbeti nooldu :D

dostan tost olmaz demiştim en soon:D

sphinx®
sphinx®
eyvallah ot gece gece iyi gitti döner-ayran...kızı da aslan67 ye ver düğünde de yer içer eğleniriz artık...

gamzeeeee
gamzeeeee
O ilişki olgunluk sürecinde artık..Bütün sorunlarını kökten çözümlemişler,keyiflerine baksın çifte kumrular,elleşmeyin:P

allah mesut eyleye, ki pozisyondan belli ne kadar mesut oldukları:P ne diim elleşmiorum ok:))

sphinx®
sphinx®
olm bu arada bişi söyleyecem gene...aslan67 ne kolpa ne yan sanayi bi rumuzdur arkadaş.

cumartesi_[famine]
cumartesi_[famine]
ama yahni kafiyeyi bozuo şimdi:D

aslan67
aslan67
dandik düğün pastası ve limonata ikilisini özlemiştim zaten..arka masada takılan damadın arkadaşları da olursunuz hem..yan masadan yanar döner meyve yollarım ben size..

sphinx® demis ki:

eyvallah ot gece gece iyi gitti döner-ayran...kızı da aslan67 ye ver düğünde de yer içer eğleniriz artık...

1   ~ 207 gün   mesajın adresini al  

ot
ot
afiyet olsun evladim.
kızı kimseye vermedim henuz...

aslan67
aslan67
siktir git:D

sphinx® demis ki:

olm bu arada bişi söyleyecem gene...aslan67 ne kolpa ne yan sanayi bi rumuzdur arkadaş.

ot
ot
yav durun bir. ne oluyo. ben daha kızı vermedim aslan67ye falan. kendi kendinize gelin guvey olmayin. zamane gencligi iste...

aslan67
aslan67
her şey kafiye mi,mühim olan insanlık..kafiye hiçbir şey susuzluk her şey..bana bir ayran yapanın 40 yıl kölesi olurum..

cumartesi_ demis ki:

ama yahni kafiyeyi bozuo şimdi:D

aslan67
aslan67
yok kendi kendimize olmadık peder bey,tutkum gelin ben güvey oldum..güvey de ne sikten soktan bir kelimedir arkadaş..neyse hadi babamsın diye saygı duyuyorum ancak bu kadar hafif mesajlar yazabiliyorum ona göre,değerini bil peder bey:P

..ot... demis ki:

yav durun bir. ne oluyo. ben daha kızı vermedim aslan67ye falan. kendi kendinize gelin guvey olmayin. zamane gencligi iste...

cigdém
cigdém
et sote :)
o diiil de bugün bi midye tava yedim, istanbuldan sonra en keyiflisi idi :D

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  18  19  20  21  22  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 151 - 165

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008