hhooofff çook eğlendiikkk harbi yaa:)ama tek sorunumus takadanın çalışmıo olmasıydı yaa:(onada binebilseydik herşey süper olcaktı ama olsun yinede çok iyiydi samanın nası geçtiini anlaadım bn walla,we son olarak sessiz sinemada çok iyiydiii:)herkese teşekkürlerrr:):):):)
7 Şubat 2008 22:06
feykoğlufeyk
fotolar gelio... bugun multi olarak videomuz var çığlık atmayı ogretecez herkese...:D
ya hakkaten bugunde superdi... e super insanlar birlesince gunde super gecıo:D
7 Şubat 2008 22:08
osge
ama o wideoyu bnce fasla yaymayın insanların gös we kulak sağlıı açısından diorum yanii:D
7 Şubat 2008 22:11
frnz/ ...
özge takada diil
taCada yaaa
ztn yanlış öretmişsiniz bizee:p
7 Şubat 2008 22:29
feykoğlufeyk
bikaç ornek size...:D
ılk fotoyu yakınlastırdım... ondan ole normalde cok hızlılardı ve yukarıdaydılar...
17 Şubat 2008 22:32
feykoğlufeyk
2.foto...:D gondol manyakları:D
27 Şubat 2008 22:34
feykoğlufeyk
3.foto kumpis ve usume delüleri...
47 Şubat 2008 22:35
serd@l
mmmm bulusma guzel gecmis haa..aslında bulusmaya ben de katılıcaktım unuttum desem inanmazsınız walla unuttum :P saglık olsun ultra mega bulusmaya bizi de davet ederlerse geliriz artık :)
fotolarda ben yazınca cıktı ortaya sanki :) ilk is yaın kumpire ortakoye gitmek olacak ..beni seven pesimsıra gelsin :)
7 Şubat 2008 22:36
kibrit kutusu:))
ayrıca benim için de çok güzel bir gün oldu..sizlerle tanıştığıma çok memnun oldumm arkadaşlar...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17650
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.