şahane bir buluşmaydı..sinema..lunapark..ortaköy'de kumpir keyfi..bahçeşehir üniversitesi'nde heyecanlı anlar:P
gelen herkes de çok kafa insanlar olunca ister istemez eğleniyorsun:)
ama bugün nedense içimden eğlence fışkırıyor,süperdi gerçekten herkese teşekkürler,ayrıca msnde garip garip hata kodları çıkıyor galiba baya uzun bir süre giremeyeceğim:P:)
17 Şubat 2008 23:00
3daysofpeaceandmusic
höröllölö...bahcesehir universitesi cok kotu bir universite cocuğum olursa yollamıcam hıh !
7 Şubat 2008 23:03
('')sl€m
bende sorsaydım merak ettım bana ne dıceklerdı:D
7 Şubat 2008 23:04
feykoğlufeyk
ohhh miss gibi yandı derlerdi:P
7 Şubat 2008 23:09
('')sl€m
:D:D:D yanı cokmu aradın yavuz:D
kunteper canavarı demis ki:
ohhh miss gibi yandı derlerdi:P
7 Şubat 2008 23:22
feykoğlufeyk
yok bahadırla bır dusununce zor olmadı bu mukemmel esprıyı bulmak:D
7 Şubat 2008 23:27
aslan67
O kadar eğlendim ki msnin bana yaptığı yarım saatlik kıllık bile beni sinirlendiremedi..
ayrıca fırfır da yaparım kariyer de..
7 Şubat 2008 23:28
feykoğlufeyk
fırfır zararlıdır abi...
7 Şubat 2008 23:30
jan
harika bi gündü çok eğlendim yorgunluğuma rağmen : )gelen herkese teşekkürler :))
organizatörlerimizde hal kalırsa fotoları rica edioruz kısa zamanda : )
7 Şubat 2008 23:40
jan
bu arada bana 'şey' i anlattıran zihniyeti kınıyorum :D
7 Şubat 2008 23:40
('')sl€m
lütfennn filimlerimize laf yok:):) onlar olmasa bu kadar gülemezdik:D:D
jan demis ki:
bu arada bana 'şey' i anlattıran zihniyeti kınıyorum :D
7 Şubat 2008 23:47
feykoğlufeyk
fotolar hazır abı ornekler ondekı sayfada...
bu arada sacma sapan filmler sayesınde gulduk miss haklı(hur ırademle yazdım)
7 Şubat 2008 23:48
cigdém
buluşun buluşun... elbet birgün benim de sıram gelecek :((
7 Şubat 2008 23:49
cigdém
hata kodunu söölesene bana
aslan67 demis ki:
O kadar eğlendim ki msnin bana yaptığı yarım saatlik kıllık bile beni sinirlendiremedi..
ayrıca fırfır da yaparım kariyer de..
7 Şubat 2008 23:49
aslan67
Ayrıca Özge'ye çarpışan arabalarda 3 turda da verdiğim hasardan dolayı özür diliyorum:P
7 Şubat 2008 23:52
üstteki
evet ,o gondol :)
küçük bir kız çocuğu demis ki:
e bildiğin gondol o..
7 Şubat 2008 23:53
osge
ama can seni tebrik ediorum harbi bir''şey'' ancak bu kdr güsel anlatılabilirdi ama tabiki ömerin ''sawaş'' anlatımının yanında lafı bile olmasdı:P:P:P
7 Şubat 2008 23:55
aslan67
yaa googleda yarım saat araştırdım,her kafadan bir ses çıkıyor,yöntemler önermişler uyguladım zaten;ama olmamıştı..her girmeye çalışmamda farklı hata kodu yazıyordu..yok sistem saatini değiştirin,yok firewall'u devredışı bırakın,bla bla..baktım bu kendi içinde tutarsız,gittim modemi resetledim..düzeldi bir 10 dakika sonra..heralde telekom'un şerefsizliğinden kaynaklanıyor yine..
7 Şubat 2008 23:55
feykoğlufeyk
bu arada aktıvıtemızın son asaması olan 2'yı bekleme ısınıde gerceklestırdık arif olmasada...
7 Şubat 2008 23:56
cigdém
biliyom ben kodu :D
kendiliğinden düzelmezse düzelmiyo :DDD
bir de başlat/çalıştır/regsvr32 Softpub.dll Mssip32.dll Initpki.dll
denersen oluyo bazen ;)
aslan67 demis ki:
yaa googleda yarım saat araştırdım,her kafadan bir ses çıkıyor,yöntemler önermişler uyguladım zaten;ama olmamıştı..her girmeye çalışmamda farklı hata kodu yazıyordu..yok sistem saatini değiştirin,yok firewall'u devredışı bırakın,bla bla..baktım bu kendi içinde tutarsız,gittim modemi resetledim..düzeldi bir 10 dakika sonra..heralde telekom'un şerefsizliğinden kaynaklanıyor yine..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17650
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!