ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
arkadaşlar burda amerikan emperyalizmi diye naralar atıp soraada bu klibi birebir uygulayan arkadaşlar içindir...
son derece gunceldir...
kavga cıkartacak copy/paste kose yazılarını burdan kaldırmayanlar umarım bunuda kaldırmaz...
acaba kimler ustune alınacak... ben biliom cogunu ama...
bu arada sen kullanmıomusun dıceksınız... ben kullanıom ama sora cıkıp naralar atmıom ulkem yabancılara gıttı yada amerikan emperyalizmi die...
once oz sermayenizi besleyın sora naralar atın bence... diyede size ogut vermeden edemıyecegım(haddim olmasada)
2~ 210 gün
feykoğlufeyk
ben ızleyemıom umarım ızlenıodur...
~ 210 gün
freak
izlnmiyor.video silinmiş.
~ 210 gün
feykoğlufeyk
hımm yenılıom
~ 209 gün
farklımıgeldi
o videoyu cok cok iyi bilirim rammsteindan america adlı parcadır ve beni kendimden gecirmeye yeter.
Gelellim abd emperyalizmine gelince evet ABD den ve onun gibi lkelerden nefret ediyorum ve cococola icmiyorum marlbora almıyorum sigara bile almıyorum.Nike yada adidas giymiyorum yada aldıgım malların icinde abd menşeli olanı yok..Mutlumuyum evet cookkk ama bişeyide biliyorum..Bu iş ürün kullanmamakla falan olmaz bu iş aponun türkiyeye verilmediği zamanlardaki gibi kıvırcık ezmekle o ulkenin trajını olmamakla falan da olmaz..Silahlı direnişle Mao zedungun da dediği gibi Halk savaşıyla olur.Emperyalizm ancak böyle atılır.Örnek mi? Örnek mi istiyorsun ?
Kurtuluş Savaşı burjuva karakterli (proleter değildi sonucta) bir halk savaşıdır ve emperyalizm bir süreliğine def edilmiştir..
Daha yazarım ama yoruldum ve acıktım bir ara yazarım gene : )
2~ 209 gün
feykoğlufeyk
o zaman helal olsun sana diorum... alınmana gerek yok senin...
ya yinede oraları ekonomık bakımdan guclendırıp sora naralar atmak sacma deilmi?
exsorsist demis ki:
o videoyu cok cok iyi bilirim rammsteindan america adlı parcadır ve beni kendimden gecirmeye yeter.
Gelellim abd emperyalizmine gelince evet ABD den ve onun gibi lkelerden nefret ediyorum ve cococola icmiyorum marlbora almıyorum sigara bile almıyorum.Nike yada adidas giymiyorum yada aldıgım malların icinde abd menşeli olanı yok..Mutlumuyum evet cookkk ama bişeyide biliyorum..Bu iş ürün kullanmamakla falan olmaz bu iş aponun türkiyeye verilmediği zamanlardaki gibi kıvırcık ezmekle o ulkenin trajını olmamakla falan da olmaz..Silahlı direnişle Mao zedungun da dediği gibi Halk savaşıyla olur.Emperyalizm ancak böyle atılır.Örnek mi? Örnek mi istiyorsun ?
Kurtuluş Savaşı burjuva karakterli (proleter değildi sonucta) bir halk savaşıdır ve emperyalizm bir süreliğine def edilmiştir..
Daha yazarım ama yoruldum ve acıktım bir ara yazarım gene : )
1~ 209 gün
farklımıgeldi
Sonuna kadar kardeşim sonuna kadar..Eger yüz mesajı doldurmuş olsaydım bu mesajını alkışlardım.Heyy sen oradaki bu yazdıklarımı okuyan ve yuz mesajı dolduran üye..Benim yerime bir zahmet alkışla arkadaşı..Adam sanalda bile olsa alkışı hakedecek güzel şeyler düşünmüş ve paylaşmış!
Hışttt kime diyorum alkışlasana!
1~ 209 gün
feykoğlufeyk
bu arada parca hakıkaten cok saglam parcadır:D
yınede rammstein cok gusel elestirisini yapmıs burada... umarım bırılerı ya naralar atmayı bırakır yada onların mallarını kullanmayı...
cunku tezata dustuklerının farkında deıller...
~ 209 gün
feykoğlufeyk
yok burdanda ızlenıo yenıledım...
sarkının Türkçesi... ben çevirmedim copy/paste için ozur dilerim:D
Hepimiz amerika'da yaşıyoruz.
Amerika harika.
Amerika, amerika...
Ne zaman bir dans olsa idare etmek isterim,
Etrafta tek başınıza döndüğünüzde bile.
Kendinizi biraz kontrol altında bırakın.
Size gerçekten nasıl gittiğini göstereceğim.
Yuvarlak halinde güzel bir dans edeceğiz.
Özgürlük bütün kemanlarda çalacak.
Müzik beyaz saray'dan gelecek,
Ve mickey fare paris'in önünde duracak.
Amerika harika.
Amerika, amerika...
Bilirim bu hareketler çok faydalıdır.
Kaçan adımlardan sizi koruyacağım.
Ve sonunda kim dans etmek istemezse,
Henüz etmek zorunda olduğunu bilmiyordur.
Yuvarlak halinde güzel bir dans edeceğiz.
Size yolu göstereceğim.
Noel baba afrika'ya gidecek,
Ve mickey fare paris'in önünde duracak.
Amerika harika.
Amerika, amerika...
Coca-cola, wonderbra*
Amerika, amerika...
Bu bir aşk şarkısı değil.
Bu bir aşk şarkısı değil.
Anadilimde söylemiyorum.
Hayır, bu bir aşk şarkısı değil.
Amerika harika.
Amerika, amerika...
Coca-cola, bazen savaş
Amerika, amerika...
souvereign demis ki:
yabancı sermayeye hayır diyip türk mallarını yabancılara satan zihniyet
keşke ipuçları 50 karakteri aşabilse
1~ 209 gün
meazzaa
ikinizide alkışyom hadi bakem..
exsorsist demis ki:
Sonuna kadar kardeşim sonuna kadar..Eger yüz mesajı doldurmuş olsaydım bu mesajını alkışlardım.Heyy sen oradaki bu yazdıklarımı okuyan ve yuz mesajı dolduran üye..Benim yerime bir zahmet alkışla arkadaşı..Adam sanalda bile olsa alkışı hakedecek güzel şeyler düşünmüş ve paylaşmış!
Hışttt kime diyorum alkışlasana!
~ 209 gün
farklımıgeldi
Yok kardeş beni değil onu alkışlayın sadece.Adam güzel bir noktaya dğinmiş ama kanımd sadece abd ye odaklanmak yanlışş.
Dünyanın her tarafında zengin hep rahat icinde fakır hep ac ve acılar icinde..
O zaman sadece salt abd emperyalizmine ve onun kaynagı Amerikalı tekellerin büyüttüğü olıgarji ve bizzat abd kapitalistlerinin mallarına değil, tüm dünya kapitalistlerine ve onların kendilerine öfke duymalı..eğer kurtuluş isteniyorsa unutulmamalı ki ancak ve ancak emperyalizm Halk Savaşıyla yok edilir..Boşuna mı demişler emperyalizm kagıttan kaplandır diye..Yada türkyeden İbo kaypakkaya,sinan cemgil,mahir cayan,ulaş bardakcı boşuna mı savaşmış okumuş ve değiştirmeye calışmış..Güzel bir başlık kardeş acan parmaklarına düşünen aklına sağlık..
1~ 209 gün
seytan ucurtmasi
nike giyen robert kolejli komünist
istiklal caddesinde gördüm seni
yeni melek sinemasından çıkıyordun
arkada bırakmış gibiydin
kinini ve mutsuzluğunu
yanındaki kız gülüp duruyordu
kimbilir belki de babası
olur olmaz işçilerini
horluyordu
takip ettim sizi tepebaşı'na kadar
bindiğiniz troleybüsün ardından baktım
düşürdüğünüz sinema biletlerine takıldı gözüm
öylece duruyorlardı ıslanmış asfaltta
eğilip aldım biletleri
bir kahpe kurşuna
kurban gidecek diyordu
o günden beri seni arıyorum
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17632
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!