| |
=54 tatanga=
|
sıksarak ve suda bogularak olmeyı nasıp eylmesın banaa alahım
|
|
~ 977 gün
|
|
| |
sln1907
|
|
|
~ 977 gün
|
|
| |
=54 tatanga=
|
demı yanmakta cok buyuk ısknce yaa
|
|
~ 977 gün
|
|
| |
=54 tatanga=
|
selın bu yanmanın da bogulmanında sıksmanında kotu oln yanı acı cekıyosun yaa olum dedıgın sak anıden alıp goturecek yaa ıskence cekmıyceksın
|
|
~ 977 gün
|
|
| |
sln1907
|
Yanmaya, boğulmaya işkence deme bence ;)
Birkaç işkence örneği:
- Saçlar kazınır, üzerine öküz derisi geçirilir böylece saç kafadan içeri doğru uzar, ödem yapar, öldürür
- Burun ve kulaklar kesilir, kazığa bağlanarak bir tepeye bırakılır, akbabalara yem olunur.
- İçinde birkaç fare bulunan bir tencerenin üstüne oturtulur ve tencere ısıtılır, ayakları yana ve gidecek yer bulamayan fareler ....
AAAaa Kazıklı Voyvoda'yı unutmuşum :)
|
|
~ 977 gün
|
|
| |
=54 tatanga=
|
boyle duruma dusseem kendımı bn oldurum onlar bana ıskence uygulamadan .namusmla olurum kıcıma fare gırmedennnn yaaa.kesın bıcsınler benı amaa bu yasım akadr gozum gbı baktıgım kıcım afare sokmasın lar yaaaaaa:))) bu oldur benı kesmek degılde:)
|
|
~ 977 gün
|
|
| |
tarçınlı kakaolu kek
|
güncel forumu ve korkularımız ???
|
|
~ 977 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
|
|
~ 977 gün
|
|
| |
cag
|
en iyi ölüm kalp krizidir hocam,bi kac snye bişi çekiyorsun ama direk gidiyorsun sonra
|
|
~ 977 gün
|
|
| |
willow is blessed
|
Ya herkes nasıl da anlatmış..
Ama halen sanki bunlar hikaye, rivayet gibi... Bize uzak şeyler hep..
Naah!
Hepimiz, buradaki herkes ölecek.
Bazılarımız belki çok acı çekecek. Belki günlerce kıvranacak.
Çoğumuz da hiç istemediğimiz şekillerde, Allah'a ölmemek için yalvararak gidicez.
Çoğu hastalıktan olacak.
Bazılarımız kanser olacak, inanılmaz acılar çekecekler, karıları/kocaları tarafından terk edilecekler. Çocukları her gün ağlayacak.
Bazılarımız trafik kazalarında iç organları dışına çıkmış şekilde can verecek. Üzerinizden geçen arabanın lastiği bağırsağınızı patlatırken böyle şeyler düşünüyor olamayacaksınız tabii.
Muhtemelen hiçbirimiz isteyerek kendi yaşamımıza son vermicez.
Belki yoğun bakımda kalanlarımız olur. Günlerce, haftalarca can çekiştikten sonra kan kusarak ölürler.
Veya evinizde yatarak ölmeyi beklersiniz. Çocuklarınız ve torunlarınız kıçınızı tutamadığınız için akan boklarınızı temizlerler sizden nefret ederek. O zaman siz de kendinizden nefret edersiniz.
Yok şu ölüm iyiymiş, yok şu damara basınca böyle olurmuş.. Karizma yapma yolu mu bu? Yaratıcılık ne lan???? Hey çok bunalımım ölüm yollarını bilirim, deli gibi intihar düşünürüm...
S....n!
|
|
~ 977 gün
|
|
| |
willow is blessed
|
İşin bir esprisi olmadığından mı acaba?
Veya sen kendini böyle kandırdığından mı?
Zira ben dinini bu kadar şiddetle savunup bir yandan da ''Ahaha bak abi şöyle yaparsan ölürsün ben araştırdım biliyorum..'', ''Bi açık yakalasam ilk ben intihar edicem'' temalı ŞAKA yapan bir başkasını görmedim. Bir değil iki değil her başlıkta böyle şeyler söylüyorsan bence bir sorun vardır. Hayır cidden şakaysa o zaman da abartma, insanlar da sanrılara kapılmasın hakkında, sen de hayattan zevk alan bir müslüman kardeşimiz olduğunu göster.
|
|
~ 977 gün
|
|
| |
bahar
|
Kim açmış bu başlığı yaaa...:P
|
|
~ 977 gün
|
|
| |
...:::paşam:::...
|
en güzeli, uykudayken gitmek bu dünyadan......
|
|
~ 977 gün
|
|
| |
hardy
|
valla ring2 de görmüştüm damarına şırıngayla hava enjekte ediyo.. ilginç bi yol. ama ben kıyamam genelde kendime. canım yanar benim. uf olur:)
|
|
~ 977 gün
|
|
| |
crackpot
|
Şu ana kadar yazılanlar arasına en mantıklı yazı.. tebrikler Ozan Demirci :)
|
|
~ 976 gün
|
|
| |