ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  Pau Gasol Lakers'ta
nba takas los angeles lakers pau gasol
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

souvereign jr.
souvereign jr.
Gasol Lakers'ta

Los Angeles Lakers, Memphis Grizzlies'in İspanyol oyuncusu Pau Gasol'u kadrosuna kattı.

NBA'de Pasifik Grubu ikincisi Los Angeles Lakers, Memphis Grizzlies ile yaptığı takasla İspanyol oyuncu Pau Gasol'u transfer etti.

Los Angeles Lakers, Gasol karşılığında Memphis Grizzlies'e 4 oyuncu ve 2008-2010 draftında ilk tur seçim hakkını verdi. Lakers, Memphis'e Kwame Brown, Javaris Crittenton, iki gün önce sözleşme imzaladığı Aaron McKie'nin yanı sıra bu sene draft ettiği Pau Gasol'un kardeşi Marc'ın draft haklarını verdi.

Bu sezon Memphis formasıyla 39 maçta görev alan Gasol, 18.9 sayı, 8.8 ribaunt ve 3 asist ortalamaları tutturdu. İspanyol oyuncu 7 yıllık NBA kariyerinde ise 18.8 sayı - 8.6 ribaunt ortalamaları yakaladı. Gasol forvet ve pivot pozisyonlarında görev yapabiliyor.

Öte yandan Gasol'u göndererek salary cap'ini rahatlatan Memphis Grizzlies'in, bir süredir problem yaşadığı pivotu Stromile Swift'i de New Jersey Nets'e vererek tecrübeli pivot Jason Collins'i kadrosuna eklemesi bekleniyor.

...Bienvenido Pau Gasol...

~ 217 gün   mesajın adresini al  

kelevra
kelevra
ohh ohh güzel olmus....lakers adına sevindim:D

-sokarca-
-sokarca-
kobe ile dagıtırlar ortalıgı artık..

aburcuburcu_
aburcuburcu_
iyi de o jason collins pau gasol ün yerini dolduramaz ki... yok yerini doldursun die almadıysa yerini kimle doldurucak bu menphis... soraa şu new jersey de takımı iyice şey etti yazık jason kidd e ayrılsın o da ordan...

yok yok ben anlamıorum bunlar napıo böle....

tsigalko
tsigalko
gasola karşı ben gordon-kirk hinrich-luol deng 3 lüsünden 2 kisini alabilecekken salary capi boşaltmak için yaptıkları takasa bak.. komik..

gasol navarroyu böyle satar.. :)

souvereign jr.
souvereign jr.
soraa şu new jersey de takımı iyice şey etti yazık jason kidd e ayrılsın o da ordan...

Jason Kidd'in de adı Lakers ile anılıyor zaten. eğer o da gelirse Lakers gene rüya takım olur. :)

aburcuburcu_
aburcuburcu_
kidd kimseden çekmedi nets ten çektiği kadar... lakersla final oynadıkları dönem de bile takım berbattı yaa bi pivot bulamamışlardı adam gibi ben jason ımın shaq a karşı tek başına savunma yaptığını bile bilirim :((

bence en mantıklısı bu gitsin kendini kurtarsın yaşlandı zaten son demleri bunlar...

tohunç
tohunç
lakers tiki işi ıyyy

vulcao
vulcao
afferim akıllı iş.

luca leotardo
luca leotardo
Valla Strowile swift- Jason Collins takası new jersey e yarar, neden çünkü jason kidd alley oop pasları ile strowile gibi hızlı ve atlet bir forveti havadan coşturur.

Lakers takası içinse Pau gasol'u alan takıma yarar ama şampiyonluğa imkan yok diyorum çünkü pau gasol biraz yumuşak bir model kendi mevkisindekilerle kıyaslayınca ama lakerse yarar o kesin.

üstteki
üstteki
Odom ile iyi anlaşırlarsa Lakers eski,parlak günlerine dönme sinyalleri verebilir bence :)
~ 216 gün   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
Bir de kardeşi var bu Gasol'un, Girona'da oynuyor. Bize karşı oynamıştı, abisine çekmiş adam. Hatta ne kadar doğru bilmiyorum ama gidiyormuş sanırım Nba'e.

üstteki
üstteki
bu sene gidiyor ,Marc Gasol
İspanya milli takımında izlemiştim ,beğenmemiştim :)

thuringwethil
thuringwethil
Tabii daha kırkı fırın ekmek yemesi lazım abisine yaklaşması için ama bize karşı fena oynamamıştı. Bunlar abi kardeş hem uzun hem yüzdeli üçlük atıyor =)

souvereign jr.
souvereign jr.
evet doğru hatta Lakers 1. tur draft haklarını verdiği için Marc Gasol Memphis'te oynayabilir tabi seçerlerse.

thuringwethil demis ki:

Bir de kardeşi var bu Gasol'un, Girona'da oynuyor. Bize karşı oynamıştı, abisine çekmiş adam. Hatta ne kadar doğru bilmiyorum ama gidiyormuş sanırım Nba'e.

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008