ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
üstteki kelime size ne hatırlatıyor die bir oyun var ama :) ve hatta bunun değişik bir çok versiyonu :)) olsun bide bu olsun maksat oyun olsun
dolma sarma vs vs
1 Şubat 2008 05:41
atmacaa
biraz oynayalım ben bozacaktım zati oyunu daha önce açılmış olmasında bi sorun yok yani :))
1 Şubat 2008 05:43
c.mary jane
hep neden böyle oluyor açılan başlıkta oynan mak zorunluluğu mu var???yani o eskimiş kimse yollamamış biişey 2 ay gecmiş vs sen açamazmısın yeniden?
1 Şubat 2008 06:09
atmacaa
bizde senle aynı fikirdeyiz işte maryjane :)
1 Şubat 2008 06:12
aslan67
İşte tam da bu neden içinaktifkısmı yapıldı..Yani sen o önce açılan başlığa bir mesaj yazarsan aktif hale gelip ana sayfada görüntüleniyor..Böylelikle diğer online olanlar da ana sayfada o başlığı görünce katılımda bulunuyor,yani bir konuyu konuşmak için illa ki yeni başlık açmaya gerek yok,ana sayfada görünebiliyorsa sorun yoktur:)
mary jane demis ki:
hep neden böyle oluyor açılan başlıkta oynan mak zorunluluğu mu var???yani o eskimiş kimse yollamamış biişey 2 ay gecmiş vs sen açamazmısın yeniden?
1 Şubat 2008 11:13
cigdém
kaç kez daha anlatılacak :SS
1 Şubat 2008 11:15
' işte o benim
bu başlığı açan insanlar tanıyorum!
1 Şubat 2008 13:29
sanja
yine aynı seramoni 'bu başlık vardı' off sallayın ya oyuna devam
gecelik;;))
1 Şubat 2008 13:32
' işte o benim
bu kelime daha önce kullanılmıştı!!
1 Şubat 2008 13:33
bart-
sigara içmek öldürür
2 Şubat 2008 02:10
bart-
Lipton
yellow label tea
2 Şubat 2008 02:43
c.mary jane
sütlü çay ingiliz usulu...(şimdi ben çağrışımı sey ettim şnsallh olmuştur:=))
2 Şubat 2008 12:00
atmacaa
mary jane demis ki:
sütlü çay ingiliz usulu...(şimdi ben çağrışımı sey ettim şnsallh olmuştur:=))
çağrışım olmuş ama ingiliz usulü sütlü çay olmamış :) şöle karadeniz usulü demleme çay dururkene :))
2 Şubat 2008 12:05
sanja
inek((süt deyince şeyy oldu işte))
2 Şubat 2008 12:05
tohunç
inek memesi :):) (inek ve süt birleşince çıktı) :):)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17608
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!