| |
purepoison(can):):)
|
bu arada pouz ne diimki sana ehuehue türbanlı eşşek ahuahauauha nerden aklına gelir insanın yaaa D:D:D:D::D
|
|
~ 203 gün
|
|
| |
osge
|
aa doru yaa bide dalışı isim yapmak wardı dimi bak onu unutmuşum hatırlattıın ii oldu yağmur:D:D:D
|
|
~ 203 gün
|
|
| |
|
ehuehue yaw bn rezillim yaaa kafam gitmiş:D
|
|
~ 203 gün
|
|
| |
osge
|
asuhaushaa:D:D:D walla efsaneydi bgnkü oyun:)yine oynayalım ama yaa bn çok eğlendim:D:D:D
|
|
~ 203 gün
|
|
| |
|
yaaa tabi çatır çatır yendiniz ii anlatıon ya hhıh=)=)
|
|
~ 203 gün
|
|
| |
bhdr
|
buluşma fotoları yokmu ortada görelim:D
|
|
~ 203 gün
|
|
| |
osge
|
yok yaw hiç çekemedik malesef:(:(:(
|
|
~ 203 gün
|
|
| |
bhdr
|
eee allah çarpar bi:D haber verse idiniz gelir çekerdik baktım ömer gelmiyorum diyor jan gelmiyorum diyor baktım sizdende ses yok forumda filan bende giyinmedim bile aldım çayımı pinekledim evde
|
|
~ 203 gün
|
|
| |
|
owwww gelseydin beaaaa sadce canla bnm var onuda ekledim bnm albüme falla=)
|
|
~ 203 gün
|
|
| |
osge
|
sen kaybettin bahadıırr:D:D:D
|
|
~ 203 gün
|
|
| |
bhdr
|
olsun kararlıyım havaalanına gidejem :D
|
|
~ 203 gün
|
|
| |
gülin l'angelo
|
beni de götür =(
kötü kedi şer@fettin demis ki:
olsun kararlıyım havaalanına gidejem :D
|
|
|
~ 202 gün
|
|
| |
**mephisto** ®
|
gelen gelemeyen,dusunen ark.lara cok tesekkurler.
az kisiydk ama guzel oldu.
bi de aksama fasilli veda vardi,sabaha doru benm en son halim istiklalde yerlerde surunmek oldu :)))
inanlmaz eglenceli bisidi,her yer bembeyaz ve geceleyin istiklalde olmak,ama sonuc ??
sisik bademcikler :)))
bu arada tabumuz inanlmaz eglencelydi,hele kizimin dedii gibi turbanli essek olayi benm koptuum andi :)))
|
|
~ 201 gün
|
|
| |
ritrit
|
caaannnn uçağın kaçta cuamartesi cnm ?
havaalanına gelmeyi düşünüoruz seni göremeyenler olarak :))
|
|
~ 201 gün
|
|
| |
bhdr
|
mephisto ® 18 Şubat 2008 23:14
merhaba kardesm,kusura bakma yaw ben altkatta ark.taym hersey yukardaydi,mesaj atmisin,demn foruma yazdiini da gordum,abicim dusunmen yeterli,cidden cok duygulandm ya :(
sabahn korunde gelmene hic gerek yok abicim,ucak 8:10 da check in vb baya erken gitmem lazm,bu hafa ici gousursenz ksa da olsa gelrm yannza,havaalanina gerek yok Can'dan gelen mesajj haftaiçi bişiler yapalım isterseniz görmek için
|
|
~ 201 gün
|
|
| |