mephistoyu ben istanbulda gördüm demek ki sıra onda şimdi o gelsin ankaraya bu bir emirdir :p
31 Ocak 2008 00:56
kretzsche
sen almanyaya gelmiyor muydun zaten.. trenle gelmene gerek yok www.mitfahrgelegenheit.de aha bu siteden arabasıyla köln e gelen birisine yer ayırtıp gelicen çok da ucuza kapmış olucaksın yolculuğu
mudguard demis ki:
ahah hocam kölnde bir almanya aktivitesi düzenleyelim madem
bana uyar yeterki o an trene atlayıp gelicek bi bilet param olsun cebimde söyleyin söyle bir ay önceden bende ona göre gidip alıyım biletimi atıyım geliyim... mephistoya hoşgeldin ve ortakantin yurtdışı buluşması şeklinde... =)
31 Ocak 2008 00:56
souvereign jr.
hatta mephisto ile necla'yı görmüşsün ya istanbul'da. :( şansa bakar mısın?
gülin l'angelo demis ki:
mephistoyu ben istanbulda gördüm demek ki sıra onda şimdi o gelsin ankaraya bu bir emirdir :p
31 Ocak 2008 00:58
..!!onur
mephisto kim yahu ?
31 Ocak 2008 00:58
kretzsche
goethe'nin faust undaki şeytan
..!!onur demis ki:
mephisto kim yahu ?
431 Ocak 2008 00:59
gülin l'angelo
facebookda grup açarım allama mephisto ankaraya gelsin dien 200000000 kişi bulurum die :D
31 Ocak 2008 00:59
kretzsche
bir de yukardaki menüde üye arama var oradan ulaşabilirsin kendisine huehu
31 Ocak 2008 00:59
osge
istanbula gelme bahanesi işte:)
bi kere ben saten heps istanbuldayım hergün gidip geliorum ismitee:):):)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17566
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.