yok onu bi yerde nyollamışlar 3 vakte kadar banlanır attığı mesaj 5 tane butun mesajlardada bu mu forum youtube dan bakarız bılmem ne demıs.fake acc tur icabına bakılır
30 Ocak 2008 18:45
meazzaa
bi daha olmasın :)
*yvaine*
meazzaa
sen nasıl okuyosun esas? orda, oya örgü ör mü yazıyoo :S
oya örgü örer diye bi fiş hatırlıyorum benn, oya olmasa da biri örüyodu ama konumuzz topu tutan... ayrıcaa benle uğraşmaaa artık, 2 günden berii yeter...
meo
ışık ılık sut iç vardı demi soguk kış aylarında okumayı ogrenmek için debelenirken hayatımıza giren sıcacık bir cumle
hasnicktir
ışıl ılık süt iç.
vardı bi de.
frnz/ ...
çok biliosun sen :p
topu tutan kim onu da bil bakiim :d
meazzaa demis ki:
bi daha olmasın :)
meo
frambuaz:p/frnz demis ki:
evet ama topu tutan biri de vardı
ben o dersi kacırmısım galiba hatırlamıyorum
30 Ocak 2008 18:46
meazzaa
bugün senle uğraştığımın 2. günü ise yarın kaçıncı günü olur
130 Ocak 2008 18:47
ritrit
bilmukabele canım :D
frambuaz:p/frnz demis ki:
hande seni ayrı tutuyorum ben :p
30 Ocak 2008 18:48
kandanadam
ali gel diye fiş vardı hala da vardır. alinin hepimizin okuma yazmasında çok büyük emeği geçmiştir bi Allahın kulu da bi kutu şeker yaptırıp gitmemiştir. ali milli egitim bakanlığında kadrolu bir elemandır,tevridi tedrisat kanunundan beri yürümektedir...maksat çocuklar okuma yazma öğrensin.ayaklar toynak gibi oldu ama en kıdemlileri alidir. bilmiyorum emekli oldu mu ama ben geçen sene ankaraya gittiğimde kaya hala ordaydı..milli egitim bakanlığında bir oda var orda durur..
kaya topu tut!
tutar böyle ... iğrenç bir mesaidir..
230 Ocak 2008 18:48
*yvaine*
benle muhattap olmuyosunn... sen de arkadaşın gibi başkalrınla uğraş, yaşıtların olmasına dikkat et, haddini biilll...
meazzaa demis ki:
bugün senle uğraştığımın 2. günü ise yarın kaçıncı günü olur
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17553
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.